Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @erdemdmrl, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba,ben belgeleri yolladıktan sonra gelen otomatik mailde 4-6 hafta arası onay almazsanız KCC ile iletişime geçin yazıyordu.Şuan 6.hafta bitmek üzere sizce beklemeye devam mı etmeliyim yoksa mail atayım
    Lütfen şahsi algilamayin ama aynı soru defalarca soruldu rica ediyorum ufacık bir vakit ayırıp okuyalım. Beklemeye devam şuan herkes bekliyor 3-6 hafta olayı icin kcc ye mail atildi ve beklememiz gerektigi soylendi. O sebeple bekleyip göreceğiz şuan 12binler civarındaki dosyalara onay maili atıldı . süreç karmaşik ve yorucu ve onlarca soru var aklimizda ama bu beklemeyle gecen vakti okuyarak gecirin arkadaslar forumun her basligini okuyun mutlaka sorulara cevap olan seyleri bulacaksınız. Bol şans ve bol sabır diliyorum!


  • @greenati kardeş.benim randevum.07.11.2019 saat 8 de idi.vizem aynı gün onaylandı.ayın 13 ünde ptt den sarı zarfları ve pasaportları aldık.25 kasımda abd ye uçtuk.kenedy havalanına indik.girişte 20 dakikada bayan polis memuru işlerimizi halletti.pasaportlarımızı verirkende tebrik etti.ben exel tablosuna yazamıyorum.sen bir zahmet bu bilgileri gir.exel tablosunda yerim var.case numaram 14xx.mülakatta iki tane soru geldi.nereye gideceksiniz.burda ne iş yapıyordunuz ve gidince nerede nasıl bir işte çalışacaksınız.bunları sordu cevapladım.vizenizi onaylıyorum dedi.çok güler yüzlü kibar bir kadındı.sevinçle çıktık.Allah razı olsun.şimdi abd deyiz.brooklynde evi yeni ayarladık.işde hazır gibi.durum böyle bütün kazanlara sabır ve iyi şanslar diliyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @davut bey tebrik ederim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yeni hayatınızda Cenab-ı haktan sizler için bol şanş, kazançlar diliyorum 👏🏻


  • Bizim 2 aralıkta görüşmemiz var ama eşimin soaydı geçtigimiz hafta degiştigi için ds formunu açtırma şansımız olmadı bu hafta pasaport degiştirme ve kimlik yenileme gibi işlemler ile ugraştık. Amerikada evlendiğimiz için eşim orada soyadını degiştirmedi bizde ds formunu ve ais kaydını kızlık soyadı ile yaptık türkiyeye geldigimizde ise işlemleri burda geçerli olabilmesi için saydırdık ve eşim kendi soyadı ile birlikte benimkinide aldı ama bizim formlarımızda eşim tek soyadlı ve eski pasaport numarası var ne yapmamız gerekmekte ais kaydınız sadece pasaport numarasını günceleye biliyorum adam soyad konusunda bir şey yapamıyoruz ne yapmamız gerekir bu bizim için çok büyük bir sıkıntı yaratırmı. İlk baştadsa dediğim gibi 4 gün sonra randevumuz var sağlık raporunu felan hallettik.


  • @Metin-Tekeli görüşmede herşeyi güncelleyebilirsiniz eski yeni pasaportları herşeyi bütün belgeleri yanınızda götürün.


  • @davut tebrik ederim @davut bey dv 2020 talihlilerinden ilk siz girdiniz sanırım Amerika'ya, sizin adınıza çok sevindim, umarım işleriniz bu güzellikte devam eder, başarılar


  • Bundan sonra hiçbirşey yapmadan oturup sıramızın gelmesinimi bekleyeceğiz?? 🤷♂


  • @Semihmete sıranız rahat gelir bu sene 55k açıklandı 35k ya kadar garanti current olur bol şanslar.


  • @Mrfirat İnşallah bütün numaralar current olur.Herkes gider.Gönülden İsteyen herkese De Green Card çıkar inşallah.


  • .............


  • @Muhtaradana selamlar, nasılsın keyifler nasıl? Bizim onay mailinin 6. Haftası 5 aralıkta doluyor, seninle aynı tarihlerde aşşağı yukarı, bu tarihe kadar mail almazsak KCC ye mail atacakmısın? Eğer atarsan örnek olması açısından maili bizimle de paylaşabilir misin? Teşekkürler şimdiden sabrın sonu selamet inşallah😀

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @usanyc evrak göndermek ücretsiz buraya sorun yok ama unganlara randevu alıpta muayeneden sonra gitmemeyi düşünen varsa sağlıklı düşünen bir insan olarak görmem. Sorunlu derim çünkü unganlara zaten tek kişi tahmini 230 - 280 dolar vereceksin.


  • Merhaba Arkadaşlar, KCC'ye istenilen evrakları 18.10.2019 tarihinde gönderdim ve rutin olduğu üzere otomatik email geldi 6 hafta içinde yanıtlanmazsa email atın diye. 29.11.2019 tarihinde 6 hafta doldu ve email gelmedi. Aynı gün email attım. 6 hafta içerisinde email gelmemesi olumsuz bir gelişme midir, süreçle ilgili sorun olduğuna mı işarettir. Bilgisi olan varsa & paylaşırsa sevinirim. 6 hafta sonrası yazdığım email:

    Dear Sir/Madam,

    I had sent the required documents on 18th of October 2019 and on the reply message it was said:

    "You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview."

    It has been 6 weeks and I have not received an email. Can you please advise what I should do now?

    Regards,


  • @teonyc Daha öncede email atanlar olmuştu!! Beklemeye devam diye cevap göndermişlerdi , bakalım size ne cevap gelcek! Bizde size gelen cevaba göre hareket ederiz artık🤷♂


  • @Semihmete Teşekkürler. Email gelince yazarım buraya.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @teonyc sadece size değil herkese yazıyoruz ama anlamıyor insanlar bülten açıklanıp current olana kadar bekleyin mailin gelmesini 6 hafta olayını unutun ya eski sisteme döndüler yani 19k en az 3 ay var current olmana

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @teonyc, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba Arkadaşlar, KCC'ye istenilen evrakları 18.10.2019 tarihinde gönderdim ve rutin olduğu üzere otomatik email geldi 6 hafta içinde yanıtlanmazsa email atın diye. 29.11.2019 tarihinde 6 hafta doldu ve email gelmedi. Aynı gün email attım. 6 hafta içerisinde email gelmemesi olumsuz bir gelişme midir, süreçle ilgili sorun olduğuna mı işarettir. Bilgisi olan varsa & paylaşırsa sevinirim. 6 hafta sonrası yazdığım email:

    Dear Sir/Madam,

    I had sent the required documents on 18th of October 2019 and on the reply message it was said:

    "You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview."

    It has been 6 weeks and I have not received an email. Can you please advise what I should do now?

    Regards,

    sadece beklemelisiniz, su an icin yapmaniz gereken baska bir sey yok.


  • @crazycells tamamdır teşekkürler. 🤙🏻


  • @ayvalik10 Teşekkürler.


  • @Muhtaradana çok teşekkür ederim.süreçte bize çok yardımcı oldunuz.formda sorularımıza özenle ve sabırla cevaplar verdiniz.sayenizde süreci daha güçlü atlattık şükür.öncelikle size ve formdaki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum