Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @fetihy ingilizce alt yazı amerikan dizileri izlemeni tavsiye ederim .

• @ayvalik10 valla Harika olur whattsupp grubu için kime numaramı vermem gerekiyorsa özelden yazayım ona. Aslında mülakata bi kaç ay geç girmek işime geliyo ama aynı zamandada fırsatımı erteleme rıski almamalıyım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@civan1453 imzasında 2019 başlayan herkes bu grupta idi. @kivo @HockeyUmpire2 gibi kişiler eğer zamanları olursa ki şu anda orada saat sabah 6 yardımcı olurlar @urungu kişisi burada ise ona sorabilirsin. Çünkü aynı olay onun da başına gelmişti geçen sene zaten alıntı onun iletisinden yapmıştım

• ⭐⭐

Sabırla bekleyeceğiz! Ama Ocak sonu 10600 hiç hoşuma gitmedi😤😤

• .............

• Yasaklı

@civan1453 bana yazabilirsin

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@usanyc mülakata girmeden nasıl elenebiliyorsun. Sen vize durumunu kontrol edemezsin ki daha 2 haftalık bir bebek iken kızmı erkekmi öğrenmeye benziyor yazdığın. Hangi siteden kontrol ediyorsun

• @usanyc muhtemelen bu siteden kontrol ediyorsunuzdur ⬇️
    https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

henüz veriler aktarılmadığı için case numaralarına invalid uyarısı veriyor, ocak ayında muhtemelen aktarılacak o zaman deneyin lütfen

• @Muhtaradana selamlar, evrak onay maili sanırım sizde almadınız, aynı tarihte evrak istek maili gelmişti? Evrak onay maili alan arkadaşlar var mı acaba?

• @gezgin34 en son 12300 evrak onay emaili aldı sanırım, hala beklemedeyiz 😀

• ⭐⭐

@gezgin34 KCC de 3-5 kişi mi çalışıyor anlamadım! Bu ne yavaşlık böyle bu teknoloji çağında😊

• @Muhtaradana bekleye bekleye sabır taşına döndük😀 10300 e kadar current olmasını nasıl yorumluyorsun?

• @Semihmete bizi düşünen yok belli😀

• @Muhtaradana geçen seneki dv de 3. Bültende kaça gelmişti acaba?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gezgin34 LÜTFEN sadece SANA hitap etmiyorum üstüne alınma LÜTFEN herkes her konuda hep aynı hatayı yapıyorsunuz. Geçmiş dönemlere göre hiçbir şeyi kıyaslamayın. Çünkü bu sene bambaşka apayrı bir olaylar zinciri gidiyor. Ne oldu geçen sene paralar bu sene geçti mi geçmedi. Geçen sene curretn olmadıkça mail gelmezdi bu sene sondan başladılar mail atmaya. Ondan dolayı current sayıları için de yorum yapmayın insanları üzüyorsunuz.

• @gezgin34 hayırlısı olsun diyoruz, önümüzdeki bültenlere bakacağız, şu anda üzülmek can sıkmak için bir sebep görmüyorum, moralleri yüksek tutalım

• ⭐⭐⭐

@serotonin hocam teşekkür ederim saolun değerli bilgileriniz için 😊

• Merhabalar.

Daha önceden sorulmuş ve mülakat beklenirse daha iyi olur denmiş ancak DS-260 formumuzu yolladıktan sonra Türkiye içi şehir değişikliği yaptık. DS formunu açtırıp güncelletelim mi diye düşünürken KCC'yle irtibata geçtik. "tüm bilgiler as much as possible olsun, bizim olsun. DS'yi açmamızı isterseniz açarız hemen" gibi bir cevap geldi de siz ne önerirsiniz. DS formunu şu an update etmek kötü birşey mi olur? Mülakat için gün verilmedi ancak o günü bekleyip konsolosluktan düzeltmek daha mı doğru olur sizce?
    Bu arada sıra numaramız 34k larda yani daha zamanımız da var

• @denthebear şehir değişikliği yapsan da ikametgahınıda yeni adrese aldırttın mı. Nasıl olsa numaran büyük bir şey kaybetmemiş olursun. Sen garanti olsun açtırıp güncellemeyi yaptır. Çünkü evrak maili istenildiği zaman orada yeni adresin gözükecek. Fakat DS 260 yok ondan dolayı gözün üstünde kaşın var diye sorun çıkarıyorlar. Ondan dolayı garanti olsun. açtırman iyi olur.

• @ayvalik10 evraklar da ben taşınmaya karar vermeden 1 hafta önce istenmişti aslında, sanırım o da biraz tantana olacak da, DS-260’ı açtırınca sıra olarak bir kaybımız olmuyorsa, tabi en doğrusu adres değişikliğini yapmak olur. İkametgahı da yeni aldırdım. Sıra numarası biraz ileride olunca insan daha da pimpirikli oluyor maalesef.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k