Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Muhtaradana selamlar, evrak onay maili sanırım sizde almadınız, aynı tarihte evrak istek maili gelmişti? Evrak onay maili alan arkadaşlar var mı acaba?


  • @gezgin34 en son 12300 evrak onay emaili aldı sanırım, hala beklemedeyiz 😀


  • @gezgin34 KCC de 3-5 kişi mi çalışıyor anlamadım! Bu ne yavaşlık böyle bu teknoloji çağında😊


  • @Muhtaradana bekleye bekleye sabır taşına döndük😀 10300 e kadar current olmasını nasıl yorumluyorsun?


  • @Semihmete bizi düşünen yok belli😀


  • @Muhtaradana geçen seneki dv de 3. Bültende kaça gelmişti acaba?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gezgin34 LÜTFEN sadece SANA hitap etmiyorum üstüne alınma LÜTFEN herkes her konuda hep aynı hatayı yapıyorsunuz. Geçmiş dönemlere göre hiçbir şeyi kıyaslamayın. Çünkü bu sene bambaşka apayrı bir olaylar zinciri gidiyor. Ne oldu geçen sene paralar bu sene geçti mi geçmedi. Geçen sene curretn olmadıkça mail gelmezdi bu sene sondan başladılar mail atmaya. Ondan dolayı current sayıları için de yorum yapmayın insanları üzüyorsunuz.


  • @gezgin34 hayırlısı olsun diyoruz, önümüzdeki bültenlere bakacağız, şu anda üzülmek can sıkmak için bir sebep görmüyorum, moralleri yüksek tutalım

  • ⭐⭐⭐

    @serotonin hocam teşekkür ederim saolun değerli bilgileriniz için 😊


  • Merhabalar.

    Daha önceden sorulmuş ve mülakat beklenirse daha iyi olur denmiş ancak DS-260 formumuzu yolladıktan sonra Türkiye içi şehir değişikliği yaptık. DS formunu açtırıp güncelletelim mi diye düşünürken KCC'yle irtibata geçtik. "tüm bilgiler as much as possible olsun, bizim olsun. DS'yi açmamızı isterseniz açarız hemen" gibi bir cevap geldi de siz ne önerirsiniz. DS formunu şu an update etmek kötü birşey mi olur? Mülakat için gün verilmedi ancak o günü bekleyip konsolosluktan düzeltmek daha mı doğru olur sizce?
    Bu arada sıra numaramız 34k larda yani daha zamanımız da var

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @denthebear şehir değişikliği yapsan da ikametgahınıda yeni adrese aldırttın mı. Nasıl olsa numaran büyük bir şey kaybetmemiş olursun. Sen garanti olsun açtırıp güncellemeyi yaptır. Çünkü evrak maili istenildiği zaman orada yeni adresin gözükecek. Fakat DS 260 yok ondan dolayı gözün üstünde kaşın var diye sorun çıkarıyorlar. Ondan dolayı garanti olsun. açtırman iyi olur.


  • @ayvalik10 evraklar da ben taşınmaya karar vermeden 1 hafta önce istenmişti aslında, sanırım o da biraz tantana olacak da, DS-260’ı açtırınca sıra olarak bir kaybımız olmuyorsa, tabi en doğrusu adres değişikliğini yapmak olur. İkametgahı da yeni aldırdım. Sıra numarası biraz ileride olunca insan daha da pimpirikli oluyor maalesef.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @denthebear, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhabalar.

    Daha önceden sorulmuş ve mülakat beklenirse daha iyi olur denmiş ancak DS-260 formumuzu yolladıktan sonra Türkiye içi şehir değişikliği yaptık. DS formunu açtırıp güncelletelim mi diye düşünürken KCC'yle irtibata geçtik. "tüm bilgiler as much as possible olsun, bizim olsun. DS'yi açmamızı isterseniz açarız hemen" gibi bir cevap geldi de siz ne önerirsiniz. DS formunu şu an update etmek kötü birşey mi olur? Mülakat için gün verilmedi ancak o günü bekleyip konsolosluktan düzeltmek daha mı doğru olur sizce?
    Bu arada sıra numaramız 34k larda yani daha zamanımız da var

    bu sekildeki adres degisiklikleri ile pek ilgilenmiyorlar, ozel olarak sorulmadigi surece bildirmenize gerek yok.


  • @crazycells biz de tabi KCC’ye bildirmiş olduk adres değişikliğini bu şekilde onlara sorarak 🙂 sorun olmayacaksa o zaman ben beklemeye devam edeyim. Bir daha DS formu, aman diyim 🙂


  • Merhaba, health insurance kısmıyla ilgili bir şey kafama takıldı belki bilen vardır. Şuanda Obama care hala amerikada devam ediyor mu? Ediyorsa Green Card ile yararlananlar bundan faydalanabiliyor mu? Daha önce sorulduysa özür dilerim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ozN, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba, health insurance kısmıyla ilgili bir şey kafama takıldı belki bilen vardır. Şuanda Obama care hala amerikada devam ediyor mu? Ediyorsa Green Card ile yararlananlar bundan faydalanabiliyor mu? Daha önce sorulduysa özür dilerim

    Sorunuzu su konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/263/healtcare-obamacare-saglik-sigortasi/

    Evet, ACA (Affordable Care Act) hala yururlukte ve green cardlilar yararlanabilir.


  • pasaportunda tahdit olup ta sadece ortamı izleyen arakadaslar yeşillendirsin. ne yapılabilir konuşalım.


  • Merhabalar, ds 260 formunda okul bilgilerini yanlış girmişim, şöyleki okulun ismini adresini eksik girmişim. Ama güncel olarak üniversiteme devam ediyorum ve lise bilgilerimde de adresinde hata var, yazı yazarken boşluk bırakmamışım veya bazı maddeleri türkçe bazılarını ingilizce girmişim, ancak diploması elimde, veya bazı yazım hataları olmuş gözümden kaçmış. Sadece eğitim bilgileri kısmında bölye bir hata olmuş. Sizce formu açtırayım mı yoksa mülakat zamanı mı bunları belgeleriyle göstereyim?? Şimdiden teşekkürler.


  • Merhaba,

    Aralık başındaki mülakat ile ilgili bugün mail geldi,

    Mailde şöyle bir kısım var;

    Documents to bring with you (all applicants)

    Prior marriage documents (Original and English translation with copy), Marriage Certificate, Divorce Certificate and/or Death Certificate regarding your prior spouse(s), If applicable.

    Burada yanlış anlamıyorsam daha önceki evliliğe ait; evlilik sertifikası (aile cüzdanı vs), boşanma belgesi ve/veya ölüm belgesi yazıyor.

    Daha önce hiçbir yerde daha önceki evliliğe ait evlilik sertifikası gibi bir şey istendiği yazmıyordu. Bu bilgi benim için yeni.

    Biz eşimin ilk evliliğinin boşanma belgesinin orijinalini bulduk ve ingilizceye çevirdik. (Boşanma Rusya'da oldu)

    Eşimin ilk evliliği ile ilgili bir belge bulamazsak sıkıntı olur mu acaba? Buna benzer durumda kalan oldu mu? Sadece boşanma belgesini götürsek AP'ye kalır mıyız?

    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Teşekkürler.


  • merhaba iyi günler, 2020 bir sorum olacaktı bugün evrak onay mailini aldım. Mailde şöyle bi şey yazmış( Interviews for the DV 2020 program will begin in October 2019 and conclude on September 30, 2020. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email listed on your DS-260 to check http://www.dvlottery.state.gov) ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz , şimdiden teşekkür ederim .

    Dosya Numarasi: 2020AS17XXX
    DS-260 Gonderimi: 23/05/2019
    KCC Evrak Istegi: 16/10/2019
    KCC Evrak gön: 21/10/2019
    KCC Evrak Onayi: 20/11/2019
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: BEKLENEN 2020 kasım


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

72
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum