Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
-
Benim gibi idari işlemlerde kalan varmı?
-
-
Merhaba arkadaşlar, benim covid haricinde aşı kartım yok. Yaş itibariyle okulda vb olduğumuz aşılar dijitale aktarılmadı. Sağlık kontrolü için aşı kartınızı nasıl çözdünüz ? Olduğum aşıları gereksiz yeniden yaptırmak istemiyorum. Doktor bunun için anlayışlı oluyor mu ? Tecrübeli arkadaşlar geri dönerse çok mutlu olurum 🙏🏻
-
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben DV Green Card sahibi olarak ABD’ye giriş yaptım ve şu anda Ohio’da yaşıyor/çalışıyorum. ABD’de iş, banka, araç, adres ve vergi düzenimi kurmuş durumdayım. Nişanlım ise şu anda Türkiye’de ve Ağustos gibi evlenmeyi planlıyoruz.
Evlilik sonrasında onu mümkün olan en kısa sürede ABD’ye getirmek istiyorum. Şu an en hızlı ve guvenli seçeneklerden biri dil okulu/F1 süreci gibi göründüğü için, aklımdaki plan onun bu şekilde ABD’ye gelmesi, burada evlendikten sonra benim üzerimden Green Card sürecine başvurmak. Hali hazirda Agustos ayina cok kalmadigi icin turist vizesi ile randevu almamiz cok zor gorunuyor ve turist vizesinin red orani ogrenci vizesine gore cok daha yuksek. Alternatif onerileriniz varsa alabilirim.
Ancak özellikle şunları merak ediyorum:
Bu yöntemin riskleri nelerdir? Duzgun ilerletilmesi icin neler yapilmali?
F1/dil okulu ile giriş yaptıktan kısa süre sonra evlilik ve AOS süreci problem yaratabilir mi?
“Immigrant intent” konusu ne kadar kritik?
Ülkeye giriş-çıkışlarda sorun yaşanabilir mi?
Daha güvenli / daha risksiz bir süreç önerir misiniz?
Benzer süreci yaşayanların timeline ve deneyimleri nasıl oldu?Açıkçası öncelikli hedefim birlikte ABD’de yaşamaya hızlı şekilde başlayabilmek. Eğer bu süreç çok problemli/riskli görünüyorsa, alternatif olarak işimi bırakıp Türkiye’ye dönüp süreci oradan yürütmeyi ve bu sırada Re-entry Permit kullanmayı da değerlendiriyorum.Re-entry permit sebebine evlilik yazip, orada bu sureci yonetmek mantikli mi ? Bunu da yapan arkadaslarimiz varsa dinlemek isterim.
Benzer süreç yaşamış arkadaşların yorumlarını gerçekten merak ediyorum 🙏
-
-
Merhaba
Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz .. -
merhabalar herkese
Benim sorum mülakat taki doktor muayenesinde aşı ile ilgili: Green Kart'tan önce istenen aşıları internette buldum ama bu aşıları yapmış olmamıza rağmen bizim e-Nabız'da birçoğu gözükmüyor. Bununla ilgili bizimle aynı durumda olanlar oldu mu? Hepsini tekrar mı yaptırmamız mi gerekli?
-
@ayvalik10 Merhaba, oğlum vatandaş ABD de yasiyor, anne baba statüsünden Green Card a müracaat etti, sonrasında iptal etti, iptalini posta yolu ile yaptı ama henüz bir cvp alamadık.
-
Merhaba.
Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor.
Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi?
Teşekkürler -
Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
-
@Ali-a, içinde söyledi: Doktor ungan randevusu hakkında
@ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?
Saglik muayenesi gunundeki kur uzerinden TL cekim yapiyor Unganlar kredi karti odemelerinde
-
Aranizda I-130 onayi beklerken Petitioner Biometric randevusu gelen arkadasimiz varmi?
-
@çotonak28 merhaba Ben 2024 de seyahat iznim gelmemisti acil seyahat iznine basvurmustum ailemin saglik priblemleri sebebi Ile. Ve bana 1 aylik izin vermislerdi. Hemen 2 gun sonrasinda bileti aldik gittim ve seyahat izin suremin dolmasina 1 gun kala donus yaptim. Beni iceriye odaya aldilar neden gittinjz, kac gun kaldiniz , burada hangi adreste yasiyorsunuz diye sordular. Sonra gecebilirsiniz dediler.acil degildesizin gibi normal seyahat izninile seyahat Eden arkadasim da oldu bir sorun olmadi. Ama tabi bunlar bizim tecrubemiz. Avukata sordugumda sureciniz devam ediyor elbette kimse birsey garanti edemez ama bu green card olsada ayni v ekstrem bir surmunuz olmadigi surece giris yaparsiniz demisti.
-
Amerika vatandasligini kanitlayabilir 3 farkli belge var.
-- Dogum belgesi (Dogdugu state in "Vital Record"larindan alabilir)
-- Gocmenlik yoluyla alinmis "Certificate of Naturalization". (USCIS'e basvurarak yeniden cikartilmasini isteyebilir)
-- Amerikan pasaportunun kendisi (Bu elinde yoksa, diger iki maddeden birini tasiyor olmasi gerekiyor tekrardan pasaport cikarttirabilmek icin)SSN numarasi uzerinden vatandasligi sorgulanabiliyor ancak SSN belgesinin kendisi bir vatandaslik kaniti olarak sayilmiyor.
-- SSA (Social Security Administration) web sitesinden SSN kartini yenilenmesini isteme hakki var. -
@Metty-Yalcin Selamlar, maalesef bir etkisi olmaz. Benim de babam Amerikan vatandaşı ve benle kardeşlerim de başvurumuzdan 9 ay sonra approve olduk ama bu bir şey değiştirmiyor.
Bekarlar için 7-10 yıl, evliler için 10-15 yıl gibi süreler veriliyor. Çok iyi avukatlara başvurduk ama hepsi de durumu deşitiremeyeceğimizi söyledi. -
Benzer bir sorunda biz yaşıyoruz Eşimle birlikte aktif Türkiye'de yaşıyoruz burda oturum kartı aldık eşime amacımız bana vize çıkana kadar hiç yoktan NVC aşamasına gelene kadar birlikte olabilmek. Buna cevap vericek olur mu bilmiyorum Sponsorun Eşimin ABD İle ilişkisi çok kopuk 2021 ve 2023 tax returnlerini eksiksiz bir şekilde file etmiş. fakat 2022 ve 2024 yılını file etmedi. Çünkü geliri minimum filling olan 10.000$ altında olduğu için uğraşmadı aslında yaptığı şeyde bir sorun yok fakat bu bizim sürecimizi nasıl etkileyecek ABD'de değiliz bu tax'ları doldurmak istesek bile geçmişe yönelik tax return ABD'ye gitmeden nasıl yapacağız?
Bir diğer konu benim eşimin Amerika ile gerçekten fiziki bir bağının olmaması ailesi meksikada yaşadığı için hep meksikada kalmış amerikaya gitmiş çalışmış para kazanmış dönmüş ve genelde bu şekilde devam etmiş hiç kalıcı olarak yerleşmemiş ailesi orda olmadığı için
Banka Hesabı yok ABD Telefon numarası yok +1 numarası yok. Eyalet kimliği süresi muhtemelen biz NVC Aşamasına gelmeden dolucak Voter Register baktığımda sadece 1 kez oy kullanmış. Herhangi aktif bir Lease veya adres yok.Ve tüm bunlardan daha büyük sorunumuz eşimin kendi anne ve babası içinde Green Card başvurusunda bulunmuş olması bu süreçte şuanda devam ediyor ve biz I-130 Beklerken onların süreci şuanda NVC aşamasında Joint sponsor aşamasında ilerleyemediler henüz bu süreci ailesinin tuttuğu avukat yürütüyor benim sürecimi ise ben kendim yürütüyorum. Ama sorun şu ki bu süreçte zaten proof of domicile veriliyor. Yani ailesi vizeyi aldığında eşimin Amerikaya taşınması gerekiyor diye biliyorum. Bunu yapmazsa sıra bana geldiğinde NVC aşamasında bunu sorabilirler diye düşünüyorum.
Çok karışık bir durumun içerisindeyiz bunun için ne yapmalıyız aklımdaki tek fikir eşimin Ailesinin vizesi çıktığında eşimi Amerikaya yollamak ordayken telefon numarası,banka hesabı gibi düzenli bir hayat için adımları atması olabilir sanırım başka aklıma bir fikir gelmiyor... Siz olsaydınız ne yapardınız tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler...
-
Herkese selamlar arkadaslar.Yakın zamanda advance parol veya ı 512 ile türkiyeye gidip gelem varmıdır? Yardımcı olursanız cok sevinirim.Tesekkurler.
-
Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var.
Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin.
Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
ABD Yolunda Evlilik
-
@yeşil-piyano hayırlı olsun, yeni bir evrak talep email i beklemenize gerek yok, evraklarınızı hazırlayıp gönderin lütfen
-
@Muhtaradana teşekkürler
-
Merhabalar sevgili forum üyeleri ben evliliğimi yaptim kccdv adresine mail atdim fakat galiba ds-260 in kilidini açtırmak için oraya mail atmiyormuyduk nereye mail atimaliyim bilenler help?
-
@crazycells üstat birde evlilik tarihi ile ilgili atdiğim mailde evlilik tarihini yazarken yapışkan tuşlar mağduru olmuşum 2019 yazacagima evlilik yılı 2010 yazmışım bi sorun yaratirmi bu?
-
@dogodogo [email protected] doğru adres
-
@Muhtaradana teşekkürler bende oyle biliyorum mailde ufak bir sayi hatasi yaptim aile cüzdaninin taranmis hallerini yolladim düzeltme mailide yolladim heralde sorun olmaz.
-
@dogodogo bence de bir sıkıntı olmaz
-
Sürecimin benden sonra gelenler için belki ihtiyacı olan birine yardımı dokunabilir diye düşünerek yazıyorum arkadaşlar ds-260 formumu doldurup kilitledim daha sonra ekim ayında kcc evrak talep maili aldım ve bekledim kasim ayinda evlendim 2 gün sonra [email protected] adresine case no soy isim isim ve dogum tarihim ile baslayan ve evlilik belgemin taranmiş halini içeren ve ds-260 formumun evlilik sebebi ile eşimide dahil etmek ve kendi formumda gerekli güncellemeleri yapmak amaci ile yeniden acilmasini istediğimi ingilizce olarak bildirdigim bir mail atdim sonraki günün abd iş saatleri sınırları içerisinde hemen ds-260 formunun re-opened olduguna dair bir mail aldim baktim evet gerçekten yeniden açılmış eşime evlilikten sonra almayi bekledigimiz pasaportu alınca tekrar formu doldurup yenileyip kilitleyip hemen akabinde eşim ve benim evraklarimizi yollayip evrak onay mailini bekleyecegiz bunlarida yaptigimda yine buraya yazarim sizde benim gibi lotoyu kazandiktan sonra abd yoluna partneriniz ile girmeyi düşünür iseniz bu yolu izlemeniz en mantıklı alternatiflerden birisi imiş ve şu ana kadar bir dez avantajımız olmadı.keyifli forumlar dilerim.
-
@dogodogo, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
@Muhtaradana teşekkürler bende oyle biliyorum mailde ufak bir sayi hatasi yaptim aile cüzdaninin taranmis hallerini yolladim düzeltme mailide yolladim heralde sorun olmaz.
duzeltme emaili yolladiysaniz sorun olmaz, zaten DS-260 formunda o kisimlari degistirebiliyor olmaniz lazim.
-
@crazycells merhaba, kcc evraklari talep ettiginde bekar olarak kendi adima evraklari gonderdim
Ardindan 3 Kasim’da evlendim. 6 hafta gecmesine ragmen Kcc den onay maili alamadigim icin bugun bir hatirlatma maili attim ve bana asagidaki sekilde baslayan bir mail gonderdiler tekrardan evraklari istiyorlar sanirim.
Su an evliyim ve esimle birlikte gitmek istiyoruz bu durumda ilk gonderdigim evraklari mi iletmeliyim yoksa guncel evraklarimi ve esimin evraklarini da mi gonderelim. Biz formu tekrardan actirip esimi de eklemek icin mulakat tarihini bekliyorduk ancak su an eski evraklari gonderirsem yaniltici olabilir diye tereddutteyim. Yardimlarinizi rica ederim.“Thank you for your inquiry.
Collect and submit your documents promptly. Your case will not be scheduled for a visa interview at a U.S. embassy or consulate until KCC has received and processed all required documents. Missing or illegible documents will delay processing of your case. If you cannot obtain a particular document, send a scanned or photographed explanation in of why you cannot obtain the document, as an attachment in .jpeg or .pdf format, to [email protected], with your case number in the subject line. Diversity visas are numerically limited and there is no guarantee a visa will be available. Only a consular officer can determine, at the time of the visa interview, if you are qualified to receive a Diversity Visa.
........” -
@lntcko, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
@crazycells merhaba, kcc evraklari talep ettiginde bekar olarak kendi adima evraklari gonderdim
Ardindan 3 Kasim’da evlendim. 6 hafta gecmesine ragmen Kcc den onay maili alamadigim icin bugun bir hatirlatma maili attim ve bana asagidaki sekilde baslayan bir mail gonderdiler tekrardan evraklari istiyorlar sanirim.
Su an evliyim ve esimle birlikte gitmek istiyoruz bu durumda ilk gonderdigim evraklari mi iletmeliyim yoksa guncel evraklarimi ve esimin evraklarini da mi gonderelim. Biz formu tekrardan actirip esimi de eklemek icin mulakat tarihini bekliyorduk ancak su an eski evraklari gonderirsem yaniltici olabilir diye tereddutteyim. Yardimlarinizi rica ederim.“Thank you for your inquiry.
Collect and submit your documents promptly. Your case will not be scheduled for a visa interview at a U.S. embassy or consulate until KCC has received and processed all required documents. Missing or illegible documents will delay processing of your case. If you cannot obtain a particular document, send a scanned or photographed explanation in of why you cannot obtain the document, as an attachment in .jpeg or .pdf format, to [email protected], with your case number in the subject line. Diversity visas are numerically limited and there is no guarantee a visa will be available. Only a consular officer can determine, at the time of the visa interview, if you are qualified to receive a Diversity Visa.
........”Email'e ne yazdiginizi bilmiyorum ama su an icin once esinize DS-260 formu actirip sonra guncel formlari KCC'ye gonderebilirsiniz.
-
@crazycells emaile evraklari gonderdikten sonra 6 hafta gectigini ancak onay maili almadigimi yazmistim evlilik ile ilgili bir bildirimde bulunmadim o halde simdi evlilik ile ilgili bildirimde bulunarak formu tekrar actiracagiz sonrasinda ikimiz icin de guncel evraklari iletecegiz peki bu mulakat tarihimizde gecikmeye neden olur mu
-
Merhabalar,
Evlilik ile I-130, I-765, I-485 ve biyometrik ile Green card ucretini bilen var midir?
Bir de belgelere kendi orjinal sac rengimizi mi yazmamiz gerekir yoksa su anda oldugu rengi mi?
yani bu sorulari sorarken bana da sacma geliyor ama insana hata yapma korkusu gelince her soruyu danismak emin olmak istiyor kusura bakmayin -
@lntcko, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
@crazycells emaile evraklari gonderdikten sonra 6 hafta gectigini ancak onay maili almadigimi yazmistim evlilik ile ilgili bir bildirimde bulunmadim o halde simdi evlilik ile ilgili bildirimde bulunarak formu tekrar actiracagiz sonrasinda ikimiz icin de guncel evraklari iletecegiz peki bu mulakat tarihimizde gecikmeye neden olur mu
olabilir, ama hizlica yaparsaniz sorun olmaz.
-
@Duygu-Sayiner, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Merhabalar,
Evlilik ile I-130, I-765, I-485 ve biyometrik ile Green card ucretini bilen var midir?
Bir de belgelere kendi orjinal sac rengimizi mi yazmamiz gerekir yoksa su anda oldugu rengi mi?
yani bu sorulari sorarken bana da sacma geliyor ama insana hata yapma korkusu gelince her soruyu danismak emin olmak istiyor kusura bakmayinAOS konusunu inceleyin isterseniz, orada ayrintili cevaplar ve bilgiler mevcut.
Orijinal rengi yazabilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba,
Amerika'ya WAT ile gelip evlenmeyi düşünüyorum fakat kafamı karıştıran birkaç soru var, eğer cevaplarsanız çok memnun olurum.
-Wat ile Amerika'ya geldiğimde evlilik yapmak için hangi eyaletlerde hangi belgeleri istediklerini nereden bulabilirim ( wat ile verilen ssn'nin süresi nedir ) ?
-Evleneceğim kişinin kaydı hangi eyalette ise oradamı evlilik yapmamız gerekiyor ?
-Amerikaya geldikten 90 gün sonramı evlenebilirim ?
-Evlilik gerçekleştiğinde green cardı alana kadar Amerika'da beklemem gerekiyormu ? Eğer öyle ise oturma izini ve çalışma izni veriliyormu ? (Çünkü wat ile geldiğim için büyük ihtimalle vizem o sırada bitmiş olacak)
-Evleneceğim kişinin statüsü,yıllık geliri gibi maddi durumları support olmasında sıkıntı olurmu ? Yada böyle bir kanun varmı ?Önceden cevaplanmış sorularım varsa kusura bakmayın gerçekten bulamadığım için sizlere sormak istedim. Teşekkürler.
-
@skylon35, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Merhaba,
Amerika'ya WAT ile gelip evlenmeyi düşünüyorum fakat kafamı karıştıran birkaç soru var, eğer cevaplarsanız çok memnun olurum.
-Wat ile Amerika'ya geldiğimde evlilik yapmak için hangi eyaletlerde hangi belgeleri istediklerini nereden bulabilirim ( wat ile verilen ssn'nin süresi nedir ) ?
-Evleneceğim kişinin kaydı hangi eyalette ise oradamı evlilik yapmamız gerekiyor ?
-Amerikaya geldikten 90 gün sonramı evlenebilirim ?
-Evlilik gerçekleştiğinde green cardı alana kadar Amerika'da beklemem gerekiyormu ? Eğer öyle ise oturma izini ve çalışma izni veriliyormu ? (Çünkü wat ile geldiğim için büyük ihtimalle vizem o sırada bitmiş olacak)
-Evleneceğim kişinin statüsü,yıllık geliri gibi maddi durumları support olmasında sıkıntı olurmu ? Yada böyle bir kanun varmı ?Önceden cevaplanmış sorularım varsa kusura bakmayın gerçekten bulamadığım için sizlere sormak istedim. Teşekkürler.
J1 vizesini bu amacla kullanmamalisiniz.
Sadece ve sadece J1 vizesiyle ABD'de iken evlenme karari aldiysaniz, durumunuza gore bu sorulara cevap verebilirim. Evleneceginiz kisinin statusunu de belirtmelisiniz, ancak sorulara bu sekilde dogru ve tam cevap verilebilir.
SSN'niz, I-94 sureniz kadar gecerli olacaktir. ABD'de evlilik islemleri icin su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1683/amerika-da-evlilik-yapmak-evlilik-islemleri/Sponsorlukla ilgili olarak da su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864/ -
Merhaba
DS260 formunu bekar olarak doldurdum ve yine bekar olarak evraklarımı gönderdim. Evlenmeme 20 gün kala felan evrak isteme maili geldi ve bekar olarak evraklarımı gönderdim.
17 Kasım tarihinde evlendim.1- Şimdi nasıl bir yol izlemeliyiz?

2- Form açtıracaksak eğer forumdan okuduğuma göre [email protected] adresine bi mail göndererek formunuz açıldı geri dönüşünü bekliyoruz. Doğru mudur?
3- DS260 formundaki bilgileri güncelleyip, eşim içinde form doldurduktan sonra evrak isteme maili beklemeden evraklarımızı güncel halleriyle gönderiyoruz. Doğru mudur?Teşekkürler
@crazycells -
@coachella, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Merhaba
DS260 formunu bekar olarak doldurdum ve yine bekar olarak evraklarımı gönderdim.
17 Kasım tarihinde evlendim1- Şimdi nasıl bir yol izlemeliyiz?

2- Form açtıracaksak eğer forumdan okuduğuma göre [email protected] adresine bi mail göndererek formunuz açıldı geri dönüşünü bekliyoruz. Doğru mudur?
3- DS260 formundaki bilgileri güncelleyip, eşim içinde form doldurduktan sonra evrak isteme maili beklemeden evraklarımızı güncel halleriyle gönderiyoruz. Doğru mudur?Teşekkürler
Öncelikle hayırlı olsun, tebrik ederim

1- Belirttiğiniz gibi formunuzu kcc ile iletişeme geçerek açtırın. Bu aşamada kendi medeni hal bilgilerinizide güncellemeyi unutmayarak, eşiniz içinde formu doldurup submit edin.
2- Formunuzu şu şekilde açtırabilirsiniz;
[email protected] adresine "unlocking ds-260" başlıklı bir mail atıp mail içeriğinde
isim soyisim
case no
ve amerikan formatında yani ay/gün/yıl şeklinde doğum tarihinizi yazmayı unutmayın.
Formu açtırmak için özel bir neden belirtmenize gerek yok şöyle bir mail iş görür. 3-5 iş günü içinde dönüş olur.Dear Sir/Madam,
Please unlock my DS260 form as I would like to make some revisions.
Thank you.
3- Eğer evrak talep maili sizlere daha gelmediyse gelmesini bekleyin. Eğer gelmişse gönderebilirsiniz. Bu aşamada evrak maili gelmeden göndermenin herhangi bir avantajı yok.
Bol şans

Benzer Başlıklar
129
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k