@Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
-
-
Merhaba arkadaslar Ds160 formu doldurdum
Us vize hesabimda dpgum tarıhımı yanliş yazdim nasıl düzeltirim bilgisi olan varmi -
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben DV Green Card sahibi olarak ABD’ye giriş yaptım ve şu anda Ohio’da yaşıyor/çalışıyorum. ABD’de iş, banka, araç, adres ve vergi düzenimi kurmuş durumdayım. Nişanlım ise şu anda Türkiye’de ve Ağustos gibi evlenmeyi planlıyoruz.
Evlilik sonrasında onu mümkün olan en kısa sürede ABD’ye getirmek istiyorum. Şu an en hızlı ve guvenli seçeneklerden biri dil okulu/F1 süreci gibi göründüğü için, aklımdaki plan onun bu şekilde ABD’ye gelmesi, burada evlendikten sonra benim üzerimden Green Card sürecine başvurmak. Hali hazirda Agustos ayina cok kalmadigi icin turist vizesi ile randevu almamiz cok zor gorunuyor ve turist vizesinin red orani ogrenci vizesine gore cok daha yuksek. Alternatif onerileriniz varsa alabilirim.
Ancak özellikle şunları merak ediyorum:
Bu yöntemin riskleri nelerdir? Duzgun ilerletilmesi icin neler yapilmali?
F1/dil okulu ile giriş yaptıktan kısa süre sonra evlilik ve AOS süreci problem yaratabilir mi?
“Immigrant intent” konusu ne kadar kritik?
Ülkeye giriş-çıkışlarda sorun yaşanabilir mi?
Daha güvenli / daha risksiz bir süreç önerir misiniz?
Benzer süreci yaşayanların timeline ve deneyimleri nasıl oldu?Açıkçası öncelikli hedefim birlikte ABD’de yaşamaya hızlı şekilde başlayabilmek. Eğer bu süreç çok problemli/riskli görünüyorsa, alternatif olarak işimi bırakıp Türkiye’ye dönüp süreci oradan yürütmeyi ve bu sırada Re-entry Permit kullanmayı da değerlendiriyorum.Re-entry permit sebebine evlilik yazip, orada bu sureci yonetmek mantikli mi ? Bunu da yapan arkadaslarimiz varsa dinlemek isterim.
Benzer süreç yaşamış arkadaşların yorumlarını gerçekten merak ediyorum 🙏
-
-
Merhaba
Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz .. -
merhabalar herkese
Benim sorum mülakat taki doktor muayenesinde aşı ile ilgili: Green Kart'tan önce istenen aşıları internette buldum ama bu aşıları yapmış olmamıza rağmen bizim e-Nabız'da birçoğu gözükmüyor. Bununla ilgili bizimle aynı durumda olanlar oldu mu? Hepsini tekrar mı yaptırmamız mi gerekli?
-
@ayvalik10 Merhaba, oğlum vatandaş ABD de yasiyor, anne baba statüsünden Green Card a müracaat etti, sonrasında iptal etti, iptalini posta yolu ile yaptı ama henüz bir cvp alamadık.
-
Merhaba.
Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor.
Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi?
Teşekkürler -
Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
-
@Ali-a, içinde söyledi: Doktor ungan randevusu hakkında
@ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?
Saglik muayenesi gunundeki kur uzerinden TL cekim yapiyor Unganlar kredi karti odemelerinde
-
Aranizda I-130 onayi beklerken Petitioner Biometric randevusu gelen arkadasimiz varmi?
-
@çotonak28 merhaba Ben 2024 de seyahat iznim gelmemisti acil seyahat iznine basvurmustum ailemin saglik priblemleri sebebi Ile. Ve bana 1 aylik izin vermislerdi. Hemen 2 gun sonrasinda bileti aldik gittim ve seyahat izin suremin dolmasina 1 gun kala donus yaptim. Beni iceriye odaya aldilar neden gittinjz, kac gun kaldiniz , burada hangi adreste yasiyorsunuz diye sordular. Sonra gecebilirsiniz dediler.acil degildesizin gibi normal seyahat izninile seyahat Eden arkadasim da oldu bir sorun olmadi. Ama tabi bunlar bizim tecrubemiz. Avukata sordugumda sureciniz devam ediyor elbette kimse birsey garanti edemez ama bu green card olsada ayni v ekstrem bir surmunuz olmadigi surece giris yaparsiniz demisti.
-
Amerika vatandasligini kanitlayabilir 3 farkli belge var.
-- Dogum belgesi (Dogdugu state in "Vital Record"larindan alabilir)
-- Gocmenlik yoluyla alinmis "Certificate of Naturalization". (USCIS'e basvurarak yeniden cikartilmasini isteyebilir)
-- Amerikan pasaportunun kendisi (Bu elinde yoksa, diger iki maddeden birini tasiyor olmasi gerekiyor tekrardan pasaport cikarttirabilmek icin)SSN numarasi uzerinden vatandasligi sorgulanabiliyor ancak SSN belgesinin kendisi bir vatandaslik kaniti olarak sayilmiyor.
-- SSA (Social Security Administration) web sitesinden SSN kartini yenilenmesini isteme hakki var. -
@Metty-Yalcin Selamlar, maalesef bir etkisi olmaz. Benim de babam Amerikan vatandaşı ve benle kardeşlerim de başvurumuzdan 9 ay sonra approve olduk ama bu bir şey değiştirmiyor.
Bekarlar için 7-10 yıl, evliler için 10-15 yıl gibi süreler veriliyor. Çok iyi avukatlara başvurduk ama hepsi de durumu deşitiremeyeceğimizi söyledi. -
Benzer bir sorunda biz yaşıyoruz Eşimle birlikte aktif Türkiye'de yaşıyoruz burda oturum kartı aldık eşime amacımız bana vize çıkana kadar hiç yoktan NVC aşamasına gelene kadar birlikte olabilmek. Buna cevap vericek olur mu bilmiyorum Sponsorun Eşimin ABD İle ilişkisi çok kopuk 2021 ve 2023 tax returnlerini eksiksiz bir şekilde file etmiş. fakat 2022 ve 2024 yılını file etmedi. Çünkü geliri minimum filling olan 10.000$ altında olduğu için uğraşmadı aslında yaptığı şeyde bir sorun yok fakat bu bizim sürecimizi nasıl etkileyecek ABD'de değiliz bu tax'ları doldurmak istesek bile geçmişe yönelik tax return ABD'ye gitmeden nasıl yapacağız?
Bir diğer konu benim eşimin Amerika ile gerçekten fiziki bir bağının olmaması ailesi meksikada yaşadığı için hep meksikada kalmış amerikaya gitmiş çalışmış para kazanmış dönmüş ve genelde bu şekilde devam etmiş hiç kalıcı olarak yerleşmemiş ailesi orda olmadığı için
Banka Hesabı yok ABD Telefon numarası yok +1 numarası yok. Eyalet kimliği süresi muhtemelen biz NVC Aşamasına gelmeden dolucak Voter Register baktığımda sadece 1 kez oy kullanmış. Herhangi aktif bir Lease veya adres yok.Ve tüm bunlardan daha büyük sorunumuz eşimin kendi anne ve babası içinde Green Card başvurusunda bulunmuş olması bu süreçte şuanda devam ediyor ve biz I-130 Beklerken onların süreci şuanda NVC aşamasında Joint sponsor aşamasında ilerleyemediler henüz bu süreci ailesinin tuttuğu avukat yürütüyor benim sürecimi ise ben kendim yürütüyorum. Ama sorun şu ki bu süreçte zaten proof of domicile veriliyor. Yani ailesi vizeyi aldığında eşimin Amerikaya taşınması gerekiyor diye biliyorum. Bunu yapmazsa sıra bana geldiğinde NVC aşamasında bunu sorabilirler diye düşünüyorum.
Çok karışık bir durumun içerisindeyiz bunun için ne yapmalıyız aklımdaki tek fikir eşimin Ailesinin vizesi çıktığında eşimi Amerikaya yollamak ordayken telefon numarası,banka hesabı gibi düzenli bir hayat için adımları atması olabilir sanırım başka aklıma bir fikir gelmiyor... Siz olsaydınız ne yapardınız tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler...
-
Herkese selamlar arkadaslar.Yakın zamanda advance parol veya ı 512 ile türkiyeye gidip gelem varmıdır? Yardımcı olursanız cok sevinirim.Tesekkurler.
-
Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var.
Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin.
Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
-
ABD Yolunda Evlilik
-
@ferhat_, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Merhabalar @crazycells sizinde bu konuda fikriniz benim için onemli. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben ve kız arkatasım Turkmenistan vatandasıyız. Kız arkadasım 2020 çekilişi talihlisi. DS-260 formunu bekar olarak doldurduk ve gonderdik. 10.10.2019 tarihinde KCC den mail geldi. Sırası 19 xxx ve biz ocakta evlenecegiz (Evlilik veya nikah kıymak ocaktan önce imkansız). Kız arkadasım Rusyada okuyor bende Turkiyede.Sorularım su sekilde olacak:
- Şimdi evrakları göndermeli miyiz yoksa ocağa kadar bekleyip evlendikten sonra kendimi de ekledikten sonra mı gönder meliyiz.
- (Evrakları simdi gönderirsek ve olurda ocaga veya beni forma ekletene kadar mulakat tarihi belli olursa sonra eklemek problem olmaz mı?)
- Evrakları toplama suremiz 2 ay gibi olacak. Ben simdiden evrak toplamaya baslarsam evlenmeden onceki tarihte toplanmış diye sorun olur mu veya tavsiyeniz?
- Vize gorusmesine Turkiyede mi girsek daha iyi olur yoksa Rusyada mı? Formu doldururken Turkiye demistik(Kız arkadasım Turkçe biliyor diye). Bu konuda yardımcı ve bilgilendirirseniz sevinirim. Simdiden herkese tesekkur ediyorum.
- Evet, su an gonderebilirsiniz. 19.000'lere henuz sure var...
- Eger evliliginiz gercekse sorun olmaz.
- Evet, onceligi kiz arkadasinizin evraklarina verin. Emaili gonderin, daha sonra mulakat icin almasi uzun surecek evraklardan toplamaya baslayabiilrsiniz. Eger hizli cikarilabilecek evraklar varsa, simdiden almaniza gerek yok.
- Evet, Turkiye'deki Ankara ABD Konsoloslugu'nu biliyoruz, pek cok konuda cok anlayislilar, o nedenle Turkiye'de girmenizi tavsiye ederim.
-
@crazycells bilgilerinizden otürü çok teşekkür ederim. Şağolun.
-
Herkese Merhaba,
Bu başlık altında uzunca tartışılmış ancak ben sizlerin de fikirlerini merak ettiğim bir soruyla karşınızdayım. Dosya numaram 26binlerde olmasına rağmen 16 Ekimde KCC den evrak talep mailini aldım. Henüz göndermedim ama belgelerim hazır.Greencard talihlisi olduğumu öğrendiğim zaman henüz evlilik gibi bir planım yoktu ve ds260 formunu bekar olarak doldurup gönderdim. Ancak bu başlığı okudukça GC sahibi olduktan sonra evlenirsem, eşim için GC çıkarma sürecinin biraz zorlu olduğunu öğrendim.
Şu an evlenmeye karar verirsem ve tavsiye edildiği üzere ds260 formunu açtırıp, eşim için yeni bir form doldurup göndermem ve sonrasında KCC belgelerini göndermem benim gbi 26binlerde olan bir sıralama için GC alma ihtimalimi azaltır mı? (Bütün akışta 1-2 aylık gibi bir ertelenmeye sebep olacağını düşünüyorum) Çünkü en erken Kasım sonu Aralık başı gibi evlenebiliriz.
Alternatif olarak her zaman mülakat tarihi belli olduktan sonra evlenmek ya da GC sahibi olduktan sonra evlenmek hala mevcut ancak bu konuda çok kararsız kaldım.
Sizler neler düşünüyorsunuz?Cevaplarsanız çok sevinirim. Çok teşekkürler.
-
@bezirganbasi Resmî evliliğini hemen yap.Düğün ne zaman istersen yaparsın.
-
@Semihmete Yok yanlış anlattım galiba, kaygım düğünün ne zaman olacağı değildi. ds260 formunu
tekrar açtırma, eşim için yeni form doldurma ve ilgili belgelerin güncellenmesi başvuru sürecini geciktirir mi onu merak ediyordum. -
@bezirganbasi Niye geciktirsinki ? Artık herşey online.Kimse öyle kağıt kürek toplamıyor ki!! Önemli olan bilgilerin güncelliği.Doğum ölüm evlilik bunlar hayatın olağan şeyleri.Ordaki bu işle uğraşan insanlar aptal değilki..Hayatın akışından haberdarlar.Ayrıca ABD ye evlenerek gitmek kadar doğal olan ne var ki??
-
@bezirganbasi siz evlilik ihtimaline göre evraklarınızı göndermeme diye bir düşünceye kapılmayın, evraklarınızı hazırlayın gönderin, eğer bu aşamadan sonra karar verir evlenirsen o zaman buna göre bir çözüm yolu forumda size yazılır
Siz kendi sürecinizi ihtimallere bağlı geciktirmeyin bence -
@Muhtaradana Peki belgelerimi bekar olarak gönderdikten sonra evlenirsem nasıl bir yol izlemem gerekir? Bu konuda deneyimi ya da bilgisi olanlar paylaşabilirse çok sevinirim. Çok teşekkürler.
-
@bezirganbasi, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
@Muhtaradana Peki belgelerimi bekar olarak gönderdikten sonra evlenirsem nasıl bir yol izlemem gerekir? Bu konuda deneyimi ya da bilgisi olanlar paylaşabilirse çok sevinirim. Çok teşekkürler.
Sayın @Muhtaradana katılıyorum,
Resmi nikah yapılan tarihe göre bu cevap değişebilir.- seçenek mülakat maili almadan önce KCC ye formunuzu açtırıp, gerekli güncellemeleri yaparsınız.
- seçenek mülakat maili aldıktan sonra bu işlemleri gerçekleştirirsiniz. Bu sayede sürecinizin herhangi bir aksamaya uğramaz.
Endişelenecek bir şey yok eğer gerçek bir evlilikse.
Siz bu sorulardan önce ne yapacağınıza karar verirseniz iyi olur. Böyle bir şeyi düşünüyorsanız bir an önce gerçekleştirmenizi tavsiye ederim
-
@bezirganbasi, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Herkese Merhaba,
Bu başlık altında uzunca tartışılmış ancak ben sizlerin de fikirlerini merak ettiğim bir soruyla karşınızdayım. Dosya numaram 26binlerde olmasına rağmen 16 Ekimde KCC den evrak talep mailini aldım. Henüz göndermedim ama belgelerim hazır.Greencard talihlisi olduğumu öğrendiğim zaman henüz evlilik gibi bir planım yoktu ve ds260 formunu bekar olarak doldurup gönderdim. Ancak bu başlığı okudukça GC sahibi olduktan sonra evlenirsem, eşim için GC çıkarma sürecinin biraz zorlu olduğunu öğrendim.
Şu an evlenmeye karar verirsem ve tavsiye edildiği üzere ds260 formunu açtırıp, eşim için yeni bir form doldurup göndermem ve sonrasında KCC belgelerini göndermem benim gbi 26binlerde olan bir sıralama için GC alma ihtimalimi azaltır mı? (Bütün akışta 1-2 aylık gibi bir ertelenmeye sebep olacağını düşünüyorum) Çünkü en erken Kasım sonu Aralık başı gibi evlenebiliriz.
Alternatif olarak her zaman mülakat tarihi belli olduktan sonra evlenmek ya da GC sahibi olduktan sonra evlenmek hala mevcut ancak bu konuda çok kararsız kaldım.
Sizler neler düşünüyorsunuz?Cevaplarsanız çok sevinirim. Çok teşekkürler.
Resmen evlenmeden esiniz icin DS-260 formu dolduramazsiniz, kendisini surecinize de ekleyemezsiniz.
Gercek bir evlilik vize icin hicbir sorun cikarmaz.
-
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
-
@met Merhaba bende aynı durumdayım şu anda ds260 formumu bekar olarak gönderdim mülakat tarihi bekliyorum şubatta düğünüm var. düğünden sonra eşimin bilgilerini de ds260 formuna ekleyip göndermeyi düşünüyorum.
nikahı erken kıysak aralık gibi mesela eşimle aynı evde mi ikamet etmem gerekiyor?
aileler bu durumu hoş görmeyebilir o yüzden bu süre içerisinde ne yapacağımızı bilemedik yardımcı olursanız sevinirim.
Sizin bu süreç ne kadar zaman aldı 1-2 yılı bulur mu bu süreç ?
Buluyorsa eğer Türkiye de ki ev düzenimizi iş düzenimizi ona göre ayarlıcaz zaman aralığıyla ilgili hiçbir şekilde bilgi bulamıyorum.
Şimdiden teşekkürler. -
-
Merhaba arkadaşlar,
Bekar olarak kcc ye evrakları gönderdikten sonra evlenirsek soyadı değişikliği vs olacağı için evrak isimlendirmesini nasıl yapmalıyız ?Ds260 larımızı açtırıp güncelleyip submit edeceğiz ve en son güncel olarak yolladığımız DS 260daki isim soyismime göre mi evrak isimlendirmesini yapacağım?
-
@frejya, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Merhaba arkadaşlar,
Bekar olarak kcc ye evrakları gönderdikten sonra evlenirsek soyadı değişikliği vs olacağı için evrak isimlendirmesini nasıl yapmalıyız ?Ds260 larımızı açtırıp güncelleyip submit edeceğiz ve en son güncel olarak yolladığımız DS 260daki isim soyismime göre mi evrak isimlendirmesini yapacağım?
DS-260 formunda gorundugu gibi hazirlayabilirsiniz.
-
@crazycells çok teşekkürler
️ -
Merhabalar grupta yeniyim deneyimlerinizden yararlanarak yardımcı olursanız sevinirim. Kız arkadaşım greencard talihlisi (28k) biz bunu ekimde öğrendik ne yazık ki. Geç öğrenmiş olduğumuzdan şansımızı azaltmayalım diye evlilik işinden vazgeçip apar topar kız arkadaşımın tek başına belgelerini toplayıp yolladık. Sonra öğrendik ki kız arkadaşımın gittikten sonra benim gitmem daha da zorlaşıyormuş ve ds260ı tekrar açtırma gibi bi şansımızda varmış..Bu nedenle aralik ayı
gibi evlenip ds260ı açtırmayı düşünüyoruz fakat nasıl bi yol izleyebiliriz bilmiyoruz. Bu zamana kadar hep ayri adreste yaşadık ve evlensek bile ayri adreste yasamaya devam edecez ilişkimiz 3 yıllık. Mulakat oncesi ve sonrasi onerileriniz nelerdir.Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Ve bir diğer sorum da hesapta gösterilecek olan para sadece greencard talihlisinin hesabında mı gösterilecek yoksa ikimizinde hesabında gösterilmesi gerekiyor mu bide iş mektubu ve sponsor mektubu her ikimiz için mı istenmeli yoksa sadece green card talihlisi için mı istenmeli şimdiden değerli vaktiniz için teşekkür ederim. Özellikle @crazycells @uzay yardımcı olursanız çok mutlu olurum -
@anilpaker, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
Merhabalar grupta yeniyim deneyimlerinizden yararlanarak yardımcı olursanız sevinirim. Kız arkadaşım greencard talihlisi (28k) biz bunu ekimde öğrendik ne yazık ki. Geç öğrenmiş olduğumuzdan şansımızı azaltmayalım diye evlilik işinden vazgeçip apar topar kız arkadaşımın tek başına belgelerini toplayıp yolladık. Sonra öğrendik ki kız arkadaşımın gittikten sonra benim gitmem daha da zorlaşıyormuş ve ds260ı tekrar açtırma gibi bi şansımızda varmış..Bu nedenle aralik ayı
gibi evlenip ds260ı açtırmayı düşünüyoruz fakat nasıl bi yol izleyebiliriz bilmiyoruz. Bu zamana kadar hep ayri adreste yaşadık ve evlensek bile ayri adreste yasamaya devam edecez ilişkimiz 3 yıllık. Mulakat oncesi ve sonrasi onerileriniz nelerdir.Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Ve bir diğer sorum da hesapta gösterilecek olan para sadece greencard talihlisinin hesabında mı gösterilecek yoksa ikimizinde hesabında gösterilmesi gerekiyor mu bide iş mektubu ve sponsor mektubu her ikimiz için mı istenmeli yoksa sadece green card talihlisi için mı istenmeli şimdiden değerli vaktiniz için teşekkür ederim. Özellikle @crazycells @uzay yardımcı olursanız çok mutlu olurumEvlendikten sonra yazarsiniz, o durumda surecte nerde oldugunuza gore yonlendiririz.
Para/is teklifi icin kim oldugu farketmez, sponsor ise herkese sponsor olmali.
-
@crazycells evlilik sürecinden sonra tekrardan irtibata geçeceğim
-
Arkadaşlar ben 2020 Greencard talihlisiyim. Evlenmeden önce DS260 formunu doldurup gönderdim. Evlendikten 3 ay sonra KCC'den ''Further DV Documents Required'' maili geldi fakat eşim için de DS260 formu eklemek için KCC'ye mail atıp formu tekrardan açtırdık. Bugün DS260 formlarımızı doldurup gönderdik. Şimdi KCC'den tekrar 'Further DV Documents Required'' mailinin gelmesini beklemeli miyiz yoksa direk bu dokümanları toparlayıp KCC'ye mail olarak göndermeli miyiz? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
119
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k