Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Yolunda Evlilik

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

• @met Merhaba bende aynı durumdayım şu anda ds260 formumu bekar olarak gönderdim mülakat tarihi bekliyorum şubatta düğünüm var. düğünden sonra eşimin bilgilerini de ds260 formuna ekleyip göndermeyi düşünüyorum.
    nikahı erken kıysak aralık gibi mesela eşimle aynı evde mi ikamet etmem gerekiyor?
    aileler bu durumu hoş görmeyebilir o yüzden bu süre içerisinde ne yapacağımızı bilemedik yardımcı olursanız sevinirim.
    Sizin bu süreç ne kadar zaman aldı 1-2 yılı bulur mu bu süreç ?
    Buluyorsa eğer Türkiye de ki ev düzenimizi iş düzenimizi ona göre ayarlıcaz zaman aralığıyla ilgili hiçbir şekilde bilgi bulamıyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar,
    Bekar olarak kcc ye evrakları gönderdikten sonra evlenirsek soyadı değişikliği vs olacağı için evrak isimlendirmesini nasıl yapmalıyız ?

Ds260 larımızı açtırıp güncelleyip submit edeceğiz ve en son güncel olarak yolladığımız DS 260daki isim soyismime göre mi evrak isimlendirmesini yapacağım?

• @frejya, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik

Merhaba arkadaşlar,
    Bekar olarak kcc ye evrakları gönderdikten sonra evlenirsek soyadı değişikliği vs olacağı için evrak isimlendirmesini nasıl yapmalıyız ?

Ds260 larımızı açtırıp güncelleyip submit edeceğiz ve en son güncel olarak yolladığımız DS 260daki isim soyismime göre mi evrak isimlendirmesini yapacağım?

DS-260 formunda gorundugu gibi hazirlayabilirsiniz.

• @crazycells çok teşekkürler ☺️

• Merhabalar grupta yeniyim deneyimlerinizden yararlanarak yardımcı olursanız sevinirim. Kız arkadaşım greencard talihlisi (28k) biz bunu ekimde öğrendik ne yazık ki. Geç öğrenmiş olduğumuzdan şansımızı azaltmayalım diye evlilik işinden vazgeçip apar topar kız arkadaşımın tek başına belgelerini toplayıp yolladık. Sonra öğrendik ki kız arkadaşımın gittikten sonra benim gitmem daha da zorlaşıyormuş ve ds260ı tekrar açtırma gibi bi şansımızda varmış..Bu nedenle aralik ayı
    gibi evlenip ds260ı açtırmayı düşünüyoruz fakat nasıl bi yol izleyebiliriz bilmiyoruz. Bu zamana kadar hep ayri adreste yaşadık ve evlensek bile ayri adreste yasamaya devam edecez ilişkimiz 3 yıllık. Mulakat oncesi ve sonrasi onerileriniz nelerdir.Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Ve bir diğer sorum da hesapta gösterilecek olan para sadece greencard talihlisinin hesabında mı gösterilecek yoksa ikimizinde hesabında gösterilmesi gerekiyor mu bide iş mektubu ve sponsor mektubu her ikimiz için mı istenmeli yoksa sadece green card talihlisi için mı istenmeli şimdiden değerli vaktiniz için teşekkür ederim. Özellikle @crazycells @uzay yardımcı olursanız çok mutlu olurum

• @anilpaker, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik

Merhabalar grupta yeniyim deneyimlerinizden yararlanarak yardımcı olursanız sevinirim. Kız arkadaşım greencard talihlisi (28k) biz bunu ekimde öğrendik ne yazık ki. Geç öğrenmiş olduğumuzdan şansımızı azaltmayalım diye evlilik işinden vazgeçip apar topar kız arkadaşımın tek başına belgelerini toplayıp yolladık. Sonra öğrendik ki kız arkadaşımın gittikten sonra benim gitmem daha da zorlaşıyormuş ve ds260ı tekrar açtırma gibi bi şansımızda varmış..Bu nedenle aralik ayı
    gibi evlenip ds260ı açtırmayı düşünüyoruz fakat nasıl bi yol izleyebiliriz bilmiyoruz. Bu zamana kadar hep ayri adreste yaşadık ve evlensek bile ayri adreste yasamaya devam edecez ilişkimiz 3 yıllık. Mulakat oncesi ve sonrasi onerileriniz nelerdir.Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Ve bir diğer sorum da hesapta gösterilecek olan para sadece greencard talihlisinin hesabında mı gösterilecek yoksa ikimizinde hesabında gösterilmesi gerekiyor mu bide iş mektubu ve sponsor mektubu her ikimiz için mı istenmeli yoksa sadece green card talihlisi için mı istenmeli şimdiden değerli vaktiniz için teşekkür ederim. Özellikle @crazycells @uzay yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Evlendikten sonra yazarsiniz, o durumda surecte nerde oldugunuza gore yonlendiririz.

Para/is teklifi icin kim oldugu farketmez, sponsor ise herkese sponsor olmali.

• @crazycells evlilik sürecinden sonra tekrardan irtibata geçeceğim

• Arkadaşlar ben 2020 Greencard talihlisiyim. Evlenmeden önce DS260 formunu doldurup gönderdim. Evlendikten 3 ay sonra KCC'den ''Further DV Documents Required'' maili geldi fakat eşim için de DS260 formu eklemek için KCC'ye mail atıp formu tekrardan açtırdık. Bugün DS260 formlarımızı doldurup gönderdik. Şimdi KCC'den tekrar 'Further DV Documents Required'' mailinin gelmesini beklemeli miyiz yoksa direk bu dokümanları toparlayıp KCC'ye mail olarak göndermeli miyiz? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• @yeşil-piyano hayırlı olsun, yeni bir evrak talep email i beklemenize gerek yok, evraklarınızı hazırlayıp gönderin lütfen

• @Muhtaradana teşekkürler

• Merhabalar sevgili forum üyeleri ben evliliğimi yaptim kccdv adresine mail atdim fakat galiba ds-260 in kilidini açtırmak için oraya mail atmiyormuyduk nereye mail atimaliyim bilenler help?

• @crazycells üstat birde evlilik tarihi ile ilgili atdiğim mailde evlilik tarihini yazarken yapışkan tuşlar mağduru olmuşum 2019 yazacagima evlilik yılı 2010 yazmışım bi sorun yaratirmi bu?

• @Muhtaradana teşekkürler bende oyle biliyorum mailde ufak bir sayi hatasi yaptim aile cüzdaninin taranmis hallerini yolladim düzeltme mailide yolladim heralde sorun olmaz.

• @dogodogo bence de bir sıkıntı olmaz

• Sürecimin benden sonra gelenler için belki ihtiyacı olan birine yardımı dokunabilir diye düşünerek yazıyorum arkadaşlar ds-260 formumu doldurup kilitledim daha sonra ekim ayında kcc evrak talep maili aldım ve bekledim kasim ayinda evlendim 2 gün sonra [email protected] adresine case no soy isim isim ve dogum tarihim ile baslayan ve evlilik belgemin taranmiş halini içeren ve ds-260 formumun evlilik sebebi ile eşimide dahil etmek ve kendi formumda gerekli güncellemeleri yapmak amaci ile yeniden acilmasini istediğimi ingilizce olarak bildirdigim bir mail atdim sonraki günün abd iş saatleri sınırları içerisinde hemen ds-260 formunun re-opened olduguna dair bir mail aldim baktim evet gerçekten yeniden açılmış eşime evlilikten sonra almayi bekledigimiz pasaportu alınca tekrar formu doldurup yenileyip kilitleyip hemen akabinde eşim ve benim evraklarimizi yollayip evrak onay mailini bekleyecegiz bunlarida yaptigimda yine buraya yazarim sizde benim gibi lotoyu kazandiktan sonra abd yoluna partneriniz ile girmeyi düşünür iseniz bu yolu izlemeniz en mantıklı alternatiflerden birisi imiş ve şu ana kadar bir dez avantajımız olmadı.keyifli forumlar dilerim.

• @dogodogo, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik

@Muhtaradana teşekkürler bende oyle biliyorum mailde ufak bir sayi hatasi yaptim aile cüzdaninin taranmis hallerini yolladim düzeltme mailide yolladim heralde sorun olmaz.

duzeltme emaili yolladiysaniz sorun olmaz, zaten DS-260 formunda o kisimlari degistirebiliyor olmaniz lazim.

• @crazycells merhaba, kcc evraklari talep ettiginde bekar olarak kendi adima evraklari gonderdim
    Ardindan 3 Kasim’da evlendim. 6 hafta gecmesine ragmen Kcc den onay maili alamadigim icin bugun bir hatirlatma maili attim ve bana asagidaki sekilde baslayan bir mail gonderdiler tekrardan evraklari istiyorlar sanirim.
    Su an evliyim ve esimle birlikte gitmek istiyoruz bu durumda ilk gonderdigim evraklari mi iletmeliyim yoksa guncel evraklarimi ve esimin evraklarini da mi gonderelim. Biz formu tekrardan actirip esimi de eklemek icin mulakat tarihini bekliyorduk ancak su an eski evraklari gonderirsem yaniltici olabilir diye tereddutteyim. Yardimlarinizi rica ederim.

“Thank you for your inquiry.

Collect and submit your documents promptly. Your case will not be scheduled for a visa interview at a U.S. embassy or consulate until KCC has received and processed all required documents. Missing or illegible documents will delay processing of your case. If you cannot obtain a particular document, send a scanned or photographed explanation in of why you cannot obtain the document, as an attachment in .jpeg or .pdf format, to [email protected], with your case number in the subject line. Diversity visas are numerically limited and there is no guarantee a visa will be available. Only a consular officer can determine, at the time of the visa interview, if you are qualified to receive a Diversity Visa.
    ........”

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k