Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Cevabiniz icin tesekkurler, aldigim tum bilgilerle bu operasyonun $60k bandinda baslamasi gerektigini dusunuyorum artik. Yapacagim ticaretin buyuk kismi Turkiye olacak o yuzden iyi bir planlama yapip avukatla calismam gerekecek $10k da oraya. Diger vize turlerini de arastirmam gerekiyor.

• ⭐⭐

@EasternStar sinirdan neden geri cevrildiler merak ettim Simdi.

• Merhaba,

Florida’da daha once E2 almis ve sonrasinda benim devralip E2 aldigim is yerimi, baska bir firsat dogdugundan ve zaman ayiramadigimdan dolayi devredecegim.
    2023-2024-2025 tum finansal ve diger tablolar mevcut.
    Sirketin finansal durumu isterseniz statu degisikligi isterseniz E2 vizesini almaya uygundur.
    Halihazirda is yerinde tam kadro eleman calismakta, ben uzaktan yonetiyorum. Dilerseniz siz kendiniz isleterek verilen aylik maasi sirketten gelen kazancin ustune ekleyebilirsiniz.
    Devir islemlerini yaparken tum dosya setini avukatimiza da gondermistim, dilerseniz ondan da teyit alabilirsiniz.

Mesaj yolu ile ulasabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@CVera merhaba,
    lütfen duyurunuzu bu başlıkta eyalat, sektör gibi genel bilgileri de içerek çekilde paylaşın.
    daha fazla kitleye ulaşacaktır.

• @gucarslan

Merhaba,

Ilgili linkte baslik actim, tesekkurler.

• Selamlar;

Öncelikle fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Şuaralar Türkiyeden ve Azerbaycandan E2 Visa başvurularında ne kadar sürede randevu verilmekte bir de sizce hangisinden başvuru yapmak daha mantıklı olur acaba?

Teşekkürler

• @HakanOKTEN merhaba sorunuza cevap bulabildinizmi acaba? Benimde merak ettiğim konu bu.

• @damien merhaba nasılsınız son durumunu nedir acaba E2 de ilerleme kaydettiniz mi?

• Bu ileti silindi!

• Herkese selamlar, eşim E2 statüsüne geçiş yaptı ve ben de yakın zamanda İstanbul'dan E2 Dependant vize başvurusunda bulunmayı planlıyorum. Ancak randevu süreleri hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadım, eğer çok ileri tarihlere randevu veriliyorsa Türkiye'den başvuru yapmayı düşünmüyorum. Randevu tarihleri hakkında bilgi sahibi olan var mı, en erken randevu kaç ay sonra? Şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar herkese selam, malumunuz artık vatandaşı olunan ya da oturumuna sahip olunan ülke dışından vize basvurusu yapılamayacak. Yakın tarihte e2 vizesine başvuruya hazırlanan birisi olarak, mevcut randevular hakkinda net bir bilgiye ulaşamadım. Sistemin hata verdiğini, telefonla arayarak randevu talep edildiğini söyleyen oldu, uzak tarihlere randevu veriliyor diyenler oldu. Aranızda güncel işleyiş ve tarihler hakkında bilgi sahibi olan var mı? Yardım ve bilgileriniz icin simdiden teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar, E2 vizesiyle ilgili araştırma yaparken yatırım kaynağını nasıl göstereceğimiz konusunda biraz kafam karıştı. Kendi üzerime kayıtlı bir evim yok, ailemle yaşıyorum. Ama babamın üzerine kayıtlı bir ev var, eğer o evi satıp bana parayı verse, bu parayı E2 yatırımında kullanmam mümkün olur mu? Yani kaynak babamdan geliyor gibi mi olur yoksa benim kendi yatırımım olarak kabul edilir mi?

E-2 vizesi yatırım kaynağı isimli yazıda satılacak evin kendi adına olması gerektiğinden bahsedilmiş ama aynı zamanda aileden gelen hibenin de kabul edilebileceği yazıyor. O yüzden emin olmak için burada sorayım dedim, böyle bir durumda sorun yaşayan oldu mu? Tecrübeli olanlar varsa paylaşırsa sevinirim.

• ⭐⭐

@didem-kara Merhaba aile üyeleriniz size hibe edebilir yatırım tutarını ancak hibe edilen paranında kaynağını ispatlamanız gerekir yani babanızın evi sattığını ve bu parayı size hibe ettiğini kronolojik sıra ve delilleriyle beraber sunması gerekmektedir.

• Herkese Merhaba, foruma yeni üyeyim. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
    E-1 vize başvurusu sürecindeyim ve geçen hafta harç ödemelerini yaptım. Fakat geçen haftadan bu yana randevu planlamak istediğimde (İstanbul için) "hiçbir zaman dilimi mevcut değil" uyarısı alıyorum.
    Yakın zamanda E-1 vizesi için randevu alan var mıdır acaba aramızda? E-1 mülakat randevuları haftalık mı açılıyor bilgisi olan varsa ve bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
    Teşekkürler...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |