Muhtemelen bu konuda en fazla söz hakkına sahip kişi olabilirim. 18. başvurumu yaptım ben başvuru yaptığım zamanlarda posta ile gönderiliyordu. bu zamana kadar 5 farklı aileye çıkmasına vesile oldum, 3 aile şuanda orada :), kendime hayrım yok.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
H
HakanOKTEN tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
HakanOKTEN tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Muhtemelen bu konuda en fazla söz hakkına sahip kişi olabilirim. 18. başvurumu yaptım ben başvuru yaptığım zamanlarda posta ile gönderiliyordu. bu zamana kadar 5 farklı aileye çıkmasına vesile oldum, 3 aile şuanda orada :), kendime hayrım yok.
-
RE: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı VizeleriYatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2) içinde yayımlandı
Selamlar;
Öncelikle fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Şuaralar Türkiyeden ve Azerbaycandan E2 Visa başvurularında ne kadar sürede randevu verilmekte bir de sizce hangisinden başvuru yapmak daha mantıklı olur acaba?
Teşekkürler
-
RE: E2 Vize Örnekleri, Yatırım Miktarları ve Şirket TipleriYatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2) içinde yayımlandı
Herkese selamlar;
E2 Visa için Türkiye ya da Azerbaycan'ın ne kadar süre sonrasına randevu vermekte bilgisi olanlardan destek alabilirsem çok sevirim bir de acaba hangisi daha kolay bir süreç işletmekte...