Bu zamana kadar iade mi kalır. Alan çoktan aldı.
-
İlk etapta aile dostumun yanında kalacağım fakat çok yük olmamak adına ayrı bir oda kiralamayı planlıyorum.Eğer kasım ayının ortasında yada sonuna doğru odası müsait olan olur ise bana ulaşabilir.Teşekkürler.
(Green card mülakatım olumlu geçti ilk girişimi ekim sonunda yapacağım)
-
-
3 ve 1,5 yaşındaki kız çocuklarının bakımında anneye yardımcı olmak üzere yatılı bakıcı arıyoruz. Evimiz de misafir odasında kalıp diğer yaşam masrafları da tarafımızca karşılanacaktır. Detayları görüşmek için ozgeturkay@gmail.com adresine yazabilirsiniz.
-
CDL A takım Şöförü Ananıyor.
Columbus Ohio şehrinde uzun yol şöförü arıyorum
80 cpm
Sağlık sigortası
1 hafta ücretli tatil4 yada 5 gün yolda geçiyor
Hafta sonu eve gelinirBeni arayın
Teşekkür
-
@Muhtaradana burasi kacaklara destek platformu mu?
-
Amerika'da yaşayanlar için online İngilizce özel ders programı:
Kişiye özel program: (5 gün/hafta, 1 saat) 4 ay içinde günlük konuşma seviyesi (sıfırdan başlayarak) Online pratik materyaller Dersler konuşma pratiği üzerine kurulmuştur Öğrenme hedefi akıcı konuşma 7/24 iletişim ve destek
Başlangıç seviyesi için:
IELTS/TOEFL sınavlarına hazırlık dersleri Aylık $250
-İletişim +905462130229
Diğer detaylar ve ücretsiz tanışma dersi için mesaj atabilirsiniz. -
@serdareskici, içinde söyledi: 9-11 Eylül arası New York Uygun Fiyatlı Otel/Airbnb Önerisi
New Jersey'de kalıp git gel yaparım derseniz Edgewater'da Homewood Suites by Hilton'u öneririm.
Fiyatı birçok otele göre makul. Odalarda mutfak mevcut ev konforunda.
Otelin önünden otobüs geçiyor ve manhattan a ulaşım çok kolay.
Ayrıca diğer 2 avantajı araç kiralayacaksanız otoparkı ücretsiz ve kahvaltı mevcut.Teşekkür ederim cevabınız için. Otelden NY merkez 30 km gözüküyor. Siz bu otelde konakladınız mı ? Otobüsün ücreti ne kadar ? Şehir değiştirdiğimiz için ücret ona göre yüksek olabilir diye düşündüm ondan soruyorum. Bir de akşam otele dönüşte her saatte oluyor mu sık aralıklarla ?
-
Merhaba. Ben ve bir arkadaşım Houston'da E2 için uygun işletmeler buluyoruz. İlgilenen kişiler varsa ve Houston'dalarsa bana haber versinler.
Portföy sürekli değişiyor ama genel olarak uygun fiyatlı fast food restoranları buluyoruz. Bundan dolayı elimizdeki işletmeleri yerinde göstermek istediğimiz için benimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Telefon ile veya başka şekilde bilgi verilmeyecektir. Houston'da bulunan kişilere bilgi verilecektir.
-
-
-
Hala projeye devam mı?
-
@semavi teşekkür ederim Kadir Bey. Bir Houston lı kolay yetişmiyor 😂
-
Merhabalar,
Ev islerine yardimci olacak, yemek yapmayi bilen, titiz tertipli duzenli, araba kullanabilen, "East Setauket/Port Jefferson" civarinda oturan 25-35 yaslarinda bir birini ariyoruz.
Ilgilenenler kendinleri hakkinda kisa bir bilgi ile bu eposta'dan ulasabilirler -> ronnycmain@gmail.com
Tesekkurler
Rony -
T-mobile'in bugun ve yarin surecek yeni bir promosyonu var. Promosyon hesabiniza "ucretsiz bir hat" eklemenize olanak sagliyor ama oldukca "targeted"...
Twitter veya Facebook ustunden T-force'a ulasip, hesabinizin "2023BYOD_P1" promosyonuna uygun olup olmadigini kontrol etmesini rica edebilirsiniz. Eger hesabinizda bu promosyon gorunuyorsa hatti ucretsiz olarak ekleyebilirsiniz.
Ozellikle hesabindan hicbir ucretsiz hat (voice line) olmayan uyelerin musteri temsilcisine ulasmasini tavsiye ederim. Hesaplarinda boyle bir promosyon gorunuyorsa bunu kacirmasinlar.
not: promosyon icin herhangi bir kural veya sart aciklanmadi, dolayisiyla hangi hesaplara eklenebilecegi net olarak bilinmiyor. musteri hizmetleri temsilcilerine veya T-mobile dukkanlarindaki gorevlilere hesabinizi kontrol ettirmeniz gerekiyor.
Screen Shot 2023-06-28 at 15.52.21.png
-
-
-
@samuraisamet, içinde söyledi: Maddi Hasarlı Kaza Olayı
Karşı taraf kırmızı ışıkta geçti
Benim arabaya vurdu bende diğer arabaya vurdum bende sadece Fred Loya State Liability vardı benim arabayla diğer arabayı çektiler çocuğun arabayı çekmediler şimdi ne yapmalıyım kimseyi aramadım avukat bulmak istiyorum. Hem boynum ve belim de ağrıyor doktora göstermek buradan da tazminat açmak istiyorum araba ön kapıdan vuracaktı son anda gaz yaptım arka tekerden vurdu ölümden döndüm arabam gitmiyor çekildi.
İlk defa kaza yaptım bilmiyorum ne yapmalıyım?
cok gecmis olsun. polis raporu tutturdunuz mu? sonrasinda bir hastaneye gidip doktor raporu almanizi da tavsiye ederim, tum agrilarinizi doktora belirtmelisiniz.
Bu raporlari aldiktan sonra diger araclarin sigorta sirketleriyle iletisime gecebilirsiniz.
diger arac sahiplerinin sigorta bilgileri sizde mi?
-
Herkese iyi forumlar. Şirketimizi yeni kurduk. Şirketimiz cenaze nakil alanında hizmet vermektedir. İhtiyaç dahilinde bizi aradığınız da forumdan aradığınızı söylerseniz ona göre indirim yapabiliriz 🙂 Herkese iyi forumlar.
-
Orange County California Anaheim Flooring Showroom icin bayan eleman ariyoruz. Saatlik ucret yada salary seklinde olacak , satislardan komisyonda veriyoruz . Secilecek eleman Hemen baslayabilir. Ilgilenirseniz basvurulariniz yapin . semar1@live.com telefonumuz 562 756 3044. Telefon ile basvurabilirsiniz

Subcategories
110
34.8k
Users
5.3k
Topics
387.4k