Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

• @Betül-0 kesin bir şey yok ama davaya katılanlar garanti belgesi almış oldu. Katılmayanlar ise garanti belgesi almamış oldu. Ama dava olumlu sonuçlanırsa bence tamamen pause biter şahsen

• @Seteve-Carlos umarım öyle olur.

• @Seteve-Carlos
    İlk davaya katılmadım. Ama süreçte genel aldığım hava hükümetin davacılar dışında kimseye (oda davayı kaybederlerse ) bu yıl vize basmayacağı yönünde(hükümet avukatları savunma yaparken kaybedersek sadece davacılara haklar tanınsın gibi bir madde eklemişti). Yeni açılacak davalardan aklıma yatana katılmayı düşünüyorum bu yüzden. 30 eylül de süreç bitecek, o yüzden herkes araştırmasını yapıp kendisi için en iyi kararı vermeli

• Bu ileti silindi!

• dava kaybedilecek diye ben düşünmedim şahsen büyük bir ihtimalle de kazanılacak ama sorun bu değil geçmişte de örnekleri var kazanılsa bile uzatılıyor bu süreç ve iş işten geçmiş oluyor bu benim düşüncem herkes kendi yolunu izlemeli tabi ama

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Seteve-Carlos öncelikle dv kazananı iseniz lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

"davaya katılanlar garanti belgesi almış oldu"

garanti belgesinden kastınız ve ifadenizdeki dayanağınız tam olarak nedir?
    hangi mahkeme kararı bunu sağladı da hangi karar hükmüne binaen bu yorumu yapıyorsunuz?

• Doe v Trump case in Massachusets seeked class certification to vacate the pause for everyone. The motion for class certification was denied today. -

Davalardan biri reddedildi bugün. Bir çok dava var daha- bir umuttur yaşamak-bir başka herkes için olan dava (red eagle v edlow) 24 temmuzda. Birkaç dava daha inceledim, anlaşılan bunlar uğraştiracaklar ve zamana oynayacaklar.

• @vutututututu
    Bilgilendirme için teşekkürler.
    Acaba bu haberleri nereden takip ediyorsun? Paylaşır mısın ben de takip etmek istiyorum.

• @vutututututu Davanın reddedildiği yazmıyor burada. Class certification talebi reddedilmiş dava reddedilmemiş.

• @ArifK34-0 Twitter’dan dv pause sayfaları, hukuk sayfalarıno takip ediyordum. Burada herkesin bildiği red eagle, Curtis, press unpause, britsimon vs. gibi sayfalar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |