@aysegul Evet buldum çok teşekkürler 
ArifK34 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Aslan-3 Mail başlıklarını bir kontrol et derim. Reminder maillerini ikinci plana at.
-
@Fatime-İncebaş
Trump bu sabah bir açıklama yapacak, süprizlere açık olmak lazım.
ArifK34 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
@vutututututu
Bilgilendirme için teşekkürler.
Acaba bu haberleri nereden takip ediyorsun? Paylaşır mısın ben de takip etmek istiyorum. -
@Aslan-3 Mail başlıklarını bir kontrol et derim. Reminder maillerini ikinci plana at.
-
Hong Kong'dan randevu gelmişti bir kaç hafta önce, bu süreçte fazla masraf yapmak istemediğim için dosyamı KCC ile Ankara ya taşıdım ve bu sabah Ankara'dan randevu aldım benzer durumda olan arkadaşlara duyurulur.
-
@Aslan-3
Ben Hk den Ankara'ya çekmek için mail attım, randevu mailinden sonra. KCC ye"KCC has completed your reassignment request from Hong Kong to Ankara. For more information, please contact the Embassy/Consulate at [email protected]."
Bu mail üzerine, aynı maili Ankara'ya da attım. Henüz cevap gelmedi bekliyorum. -
@aysegul Evet buldum çok teşekkürler

-
@aysegul
Şöyle bir şey yazmıştım.
Dosya yerimi öğrenmek için Eğer HK ise Ankara'ya çevirmek istiyordum."Dear KCC Officer,
May I know where my interview location is?Case Number: 2026EU00015XXX
Name- surname: Arif K...
Date of Birth: 07/07/1997Thank you for your time and assistance.
Sincerely" -
Arkadaşlar dosya değişimi için mail atmıştım Şöyle bir cevap geldi.
"Thank you for your inquiry.
Your interview location is Hong Kong and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
Please continue to monitor Adjudicating Applicants in Their Country of Residence - August 28, 2025, for any changes regarding interview locations.
Visit https://dvprogram.state.gov/ for any updates regarding your case.Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application."
Herhangi bir randevu maili henüz almadım.
Dosyamı Ankara'ya taşımayı düşünüyordum. Artık Hong Kong'a mı mail atmam gerekiyor? -
@iibrahimd
Merhaba ben de dosyam nereye gideceği hakkında bilgi almak istiyorum, bir mail örneği var mı? -
@elbruz
Merhaba,
Çok teşekkürler yanıtınız için
Şimdi mesaj atmam gerekiyor ama,
Acaba nasıl bir mesaj atabilirim dosyam nerede diye?
Ve mail adresleri var mı acaba?
Teşekkürler tekrar
-
Merhaba!
Arkadaşlar, dosyamın nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim.
Nereye, nasıl mail atmamız gerekiyor?