Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Tiflis oturum istiyor mu?

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Kendinle-İlgilen, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Arthur-Morgan teşekkürler. arnavutlukun oturum istemesi işimi bozdu. elimde tirandaki merkez ilçe belediye başkanının teşekkür belgesi de var ama oturum işi beni aşar. Çocuğum 6 yaşında ve bu sene ilkokula başlayacak. uzakdoğu ailemiz için imkansıza yakın birşey. excel tablosunda tiflis gördüm. okumaya devam edeceğim tabii.

mail gelmiyorsa hemen şu anda kentucky ye mail atıp dosya taşıma isteği yapabilir miyim?

Uzakdoğu sizin için mümkün değilse, Ankara’da da sıranızın gelme ihtimali neredeyse yok. Bu durumda Tiran’a taşımanız en uygun seçenek olabilir.
    Bu yıl, önce Viyana’dan mülakat alıp vize sorunu nedeniyle Avusturya’ya gidemeyen bir talihliye Tiran oturumsuz mülakat verdi. Sizin için de, diğer seçenekler devre dışı kaldığına göre, Tiran ihtimal dahilinde değerlendirilebilir.

Dosya taşıma işlemiyle ilgili detaylı bilgi ve örnek, bu başlığın ilk sayfasındaki 4. iletide mevcut.
    KCC’ye yazarak dosyanızı hemen taşıyabilirsiniz.

Değerli bilgiler için teşekkürler. excel tablosunda Tiflis ler gördüm. Hemen bu gece tiflise taşıma maili atayım diyorum. orada oturumumuz yok ama 6 yaşındaki oğlumla seyahat edeceğimizden sanki Türki devletlerde daha rahat ederiz. Sizce acele etmemeli miyim? Eşim Tifliste çok tanıdığımız var dedi. Baya sıcak bakıyoruz şu anda. ama konsolsluğun performası nasıldır, ankaradan yavaş mı? bu bilgiyi forumda nasıl arayabilirim bilmiyorum.

• @frasul @kemal85 @Araz-Velizade @Tolga-0 @BERKE-Güngöroğlu @totuta arkadaşlar sizi etiketleme nedenim benim de dosyamı sizinle aynı yere taşıma isteğimin olması. 6 yaşında hiperaktif tanılı çocuğumla haftalarca kalmamız gerekebilir. süper zengin de değiliz. honk kong vs bizim için hayal. dosyamı hemen taşıyacağım. orada bir adres gösterdiniz mi? orada oturumuz var mı? arnb olayı var mı ev ortamı olması açısından?

burada göz göre sıra gelmeyeceğini bilirken orayı beklemek ve orası da mülakat randevusu vermezse başka yer aramak daha mantıklı geliyor. sizin seçim yaparken kararınızı etkileyen neydi?

çok ama çok teşekkürler şimdiden

• Bu ileti silindi!

• @Kendinle-İlgilen Kalacak yerden kastınız oturum izni ise olabilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kendinle-İlgilen

DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığındaki Ankara haricindeki yurtdışı konsolosluklara dosya taşıma yapan/vizelerine kavuşan talihlilerin tecrübelerini okursanız (calisiyorsaniz süreçte iş yerinizden alacağınız izin durumu, hangi konsolosluğa taşırsanız ülkeye ilk varıştan vizeniz basılı pasaportunuzu teslim alıncaya kadar geçecek toplam süre, sürecin maddi manevi götürüleri, mülakata götürmeniz gereken evraklar, Schengen geçmişiniz olup olmadığına istinaden seyahat & konsolosluk seçme esnekliğiniz, Schengen geçmişiniz yok ise Schengen başvurusu randevu süreleri ve vize alma zorlukları - vize süresi vb) cikarimlariniza istinaden dosyanızı taşıyabileceğiniz konsoloslugu kendiniz rahatça seçebilirsiniz.

Geç kalmış sayılmazsınız, DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin 4.iletisinde yer alan detaylar ile KCC aracılığıyla dosyanızı taşıyabilirsiniz ama dosya taşımak için de daha fazla geç kalmamalısınız.

İhtiyacınız olan cayinizi/kahvenizi alıp bahsi geçen konu başlıklarını sakince en yakın zamanda dikkatli okuyarak yol haritanizi cizmek, arama butonunu kullanarak cevaplarını bulamadiginiz veya deneyimlerde bahsi geçmeyen olası sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz.

İlk email ne zaman gelecek, mülakat emailinin ne zaman geleceği ile ilgili sorunuz ile ilgili Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari konu başlığını okursanız sürecin nasıl işlediği hususunda fikir sahibi olacaksınızdir.

Ayrıca 2025 DV Talihlileri Takibi excel listesini incelerseniz sizin numaranıza yakın CN’ye sahip talihlilerin ne zamana mülakat tarihi aldığını görebilir CN ve mülakata katıldıgi konsolosluk bazında, kendi numaranız ile mukayese edebilirsiniz.

Okuyan, araştıran ve forumdaki arama butonunu doğru anahtar kelimeler kullanarak doğru bilgiye ulasan talihlilerin süreci başarı ile tamamlaması daha yüksek ihtimal, şansı da yaver giderse. Bol şans!

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhaba
    Dosya numaramız 18….. lerde ve şu an aktif oldu. Dosya tasıma için ne yapmamız gerekiyor

• Bu ileti silindi!

• @Kendinle-İlgilen, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Tiflis oturum istiyor mu?

Ben bir yetkiliye sormaya çalıştım ama doğru cevap alamadım, fakat ulaştığım bir çevirmen sorun yok dedi, size de tavsiyem bu kısmı iyi araştırın.

Birde dosya taşımadan önce şu sayfaya bakın inceleyin:

👉🏻 https://ge.usembassy.gov/visas/approved-azerbaijani-translators/

• @matkapitalizm 2025 EU bolgesinde 23000 lerde kapanmasinin bu bolgede maksimum CN 40000 lerde gerceklesmesinin de etkisi var. 2026 icin bu deger 49000 lerde ve bu iyi bir haber. Tek parametre bu degil ama aylik bultenler arasinda CN jump ina sebep olabilmesi acisindan onemli bir deger. CN ler arasindaki hole orani denilen bosluk dagilimi da o bolge icin mak cutoff u belirleyici bir etken. Evet 2025 kotu bir yil oldu ve her yilin kendine ait bir dinamigi var ama ben bizim gibi 20K lara mulakat gelecegini bekliyorum, ins herkes diledigine kavusur…

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG

Öncelikle imzanızı kontrol edin lütfen, daha önceki sorularınızda yer aliyordu ancak bu sorunuzda imzanız çıkmamış. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Açık lise mezunu olmanız Ankara’da gireceğiniz mülakat için herhangi bir soruna yol açmaz, mülakat öncesi orijinal diplomaniza erişiyor olmanız ve mülakatta beyan edebiliyor olmanız yeterli.

• ⭐⭐⭐⭐

@ergunbusra

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

Sorunuz ile ilgili bu konu basliginin 1.sayfasindaki ilk dört iletiyi dikkatle tekrar okumanız yararınıza olacaktır ve sorunuzun cevabını içeren 1.sayfadaki 4.ileti doğrultusunda gerekli aksiyonu alabilirsiniz dosya taşıma için.

• @bravist merhaba, ben de dosya tasidim bilgi girerken otel adini da yazdim ve tasima islemini onayladilar. otel adi yazmayin demenizdeki sebep nedir?

• @jcmaxwell güzel bir analiz gibi. son 8 yılın en kötü yılı 2025 yılı. umarım 2026'nın dinamikleri daha iyi olur.

• @yasinaf peki bangkok içinde aynı şey geçerli mi sizce performansını nasıl değerlendiriyorsunuz

• ⭐⭐⭐⭐

@ergunbusra nasıl aktif oldu?

• @tolga20 Bangkok daha fazla dosyaya bakan bir konsolosluk ve dosya sayılarına göre performansları gayet iyi. Aynı şekilde, dosyanız current olursa yüksek ihtimalle mülakat alınır.

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ergunbusra nasıl aktif oldu?

2026 için current sayıları henüz açıklanmadı. İlk kez bu ay açıklanacak bültende göreceğiz. Açıklanmış olsa bile 18binlere ilk bültenden sıra geleceğini sanmıyorum, daha önce olmamış bir şey.

Onu yazan kişi ya yanlış başlık altında ya da bülteni yanlış okuyor. Ama bir yanlışlık olduğu kesin 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@jcmaxwell, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@matkapitalizm 2025 EU bolgesinde 23000 lerde kapanmasinin bu bolgede maksimum CN 40000 lerde gerceklesmesinin de etkisi var. 2026 icin bu deger 49000 lerde ve bu iyi bir haber. Tek parametre bu degil ama aylik bultenler arasinda CN jump ina sebep olabilmesi acisindan onemli bir deger. CN ler arasindaki hole orani denilen bosluk dagilimi da o bolge icin mak cutoff u belirleyici bir etken. Evet 2025 kotu bir yil oldu ve her yilin kendine ait bir dinamigi var ama ben bizim gibi 20K lara mulakat gelecegini bekliyorum, ins herkes diledigine kavusur…

Maalesef 2025 aslında kötü bir yıl değil. Önceki yıldan bir farkı yok. Ağustos başında issued ve ready olan dosya sayısı neredeyse aynı. Evet 2025 biraz daha düşük ancak 2025 için dağıtılacak vize sayısı da geçen seneden az zaten.

Kota kadar vize dağıttıkları senelerde bülten nerede bitmiş olursa olsun kötü diyemeyiz. Önceden toplamda 39bin vize dağıttıkları normal seneler var. Boşluklar kadar sürece devam oranı da çok önemli. Bu sene sürece devam oranı yüksekti ve current olmayacağı en başından belliydi. Sadece tahminlerimizden de fazla oldu vize talebi.

Tabi sadece bu sene değil, son senelerde sürece devam oranı genel olarak yüksek ve bültenler current olmuyor. Artık daha az kişi seçmeleri gerek ama hala ısrarlar 100bin hatta 130bin üzerinde kişi seçiyorlar. Eğer kaçırmadıysam bu sene kazanan sayıları henüz açıklanmadı. Açıklandığında DV2026 için de sıkıntılı bir sene mi olacak yoksa rahat bir sene mi olacak anlayacağız.

• Yeşil pasaportumun süresi dolmadan öğrenciliğim bitince yeşilimi kullanabilir miyim? Hiç bu tür durum gören duyan var mı arkadaşlar?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |