DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Öncelikle imzanızı kontrol edin lütfen, daha önceki sorularınızda yer aliyordu ancak bu sorunuzda imzanız çıkmamış. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Açık lise mezunu olmanız Ankara’da gireceğiniz mülakat için herhangi bir soruna yol açmaz, mülakat öncesi orijinal diplomaniza erişiyor olmanız ve mülakatta beyan edebiliyor olmanız yeterli.
-
YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.
Sorunuz ile ilgili bu konu basliginin 1.sayfasindaki ilk dört iletiyi dikkatle tekrar okumanız yararınıza olacaktır ve sorunuzun cevabını içeren 1.sayfadaki 4.ileti doğrultusunda gerekli aksiyonu alabilirsiniz dosya taşıma için.
-
@bravist merhaba, ben de dosya tasidim bilgi girerken otel adini da yazdim ve tasima islemini onayladilar. otel adi yazmayin demenizdeki sebep nedir?
-
@jcmaxwell güzel bir analiz gibi. son 8 yılın en kötü yılı 2025 yılı. umarım 2026'nın dinamikleri daha iyi olur.
-
@yasinaf peki bangkok içinde aynı şey geçerli mi sizce performansını nasıl değerlendiriyorsunuz
-
@ergunbusra nasıl aktif oldu?
-
@tolga20 Bangkok daha fazla dosyaya bakan bir konsolosluk ve dosya sayılarına göre performansları gayet iyi. Aynı şekilde, dosyanız current olursa yüksek ihtimalle mülakat alınır.
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ergunbusra nasıl aktif oldu?
2026 için current sayıları henüz açıklanmadı. İlk kez bu ay açıklanacak bültende göreceğiz. Açıklanmış olsa bile 18binlere ilk bültenden sıra geleceğini sanmıyorum, daha önce olmamış bir şey.
Onu yazan kişi ya yanlış başlık altında ya da bülteni yanlış okuyor. Ama bir yanlışlık olduğu kesin

-
@jcmaxwell, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@matkapitalizm 2025 EU bolgesinde 23000 lerde kapanmasinin bu bolgede maksimum CN 40000 lerde gerceklesmesinin de etkisi var. 2026 icin bu deger 49000 lerde ve bu iyi bir haber. Tek parametre bu degil ama aylik bultenler arasinda CN jump ina sebep olabilmesi acisindan onemli bir deger. CN ler arasindaki hole orani denilen bosluk dagilimi da o bolge icin mak cutoff u belirleyici bir etken. Evet 2025 kotu bir yil oldu ve her yilin kendine ait bir dinamigi var ama ben bizim gibi 20K lara mulakat gelecegini bekliyorum, ins herkes diledigine kavusur…
Maalesef 2025 aslında kötü bir yıl değil. Önceki yıldan bir farkı yok. Ağustos başında issued ve ready olan dosya sayısı neredeyse aynı. Evet 2025 biraz daha düşük ancak 2025 için dağıtılacak vize sayısı da geçen seneden az zaten.
Kota kadar vize dağıttıkları senelerde bülten nerede bitmiş olursa olsun kötü diyemeyiz. Önceden toplamda 39bin vize dağıttıkları normal seneler var. Boşluklar kadar sürece devam oranı da çok önemli. Bu sene sürece devam oranı yüksekti ve current olmayacağı en başından belliydi. Sadece tahminlerimizden de fazla oldu vize talebi.
Tabi sadece bu sene değil, son senelerde sürece devam oranı genel olarak yüksek ve bültenler current olmuyor. Artık daha az kişi seçmeleri gerek ama hala ısrarlar 100bin hatta 130bin üzerinde kişi seçiyorlar. Eğer kaçırmadıysam bu sene kazanan sayıları henüz açıklanmadı. Açıklandığında DV2026 için de sıkıntılı bir sene mi olacak yoksa rahat bir sene mi olacak anlayacağız.
-
Yeşil pasaportumun süresi dolmadan öğrenciliğim bitince yeşilimi kullanabilir miyim? Hiç bu tür durum gören duyan var mı arkadaşlar?
-
@itsahmet Hayır kullanamazsınız aktif öğrenci olmak zorundasınız.
-
@itsahmet, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Yeşil pasaportumun süresi dolmadan öğrenciliğim bitince yeşilimi kullanabilir miyim? Hiç bu tür durum gören duyan var mı arkadaşlar?
Yeşil pasaportunuz 25 yaşınızı doldurana kadar geçerli değil mi? Öğrencilikle alakası yok sanıyorum. 25 yaşınızı doldurana kadar kullanabilirsiniz, evlenmediğiniz sürece.
-
Evet lottery sonucta isini yapmistir ve kotu yil olmadigi gibi iyi bir yil da yoktur. Ama son bulten oncesi burada 27 bin, 40 bin bekleyen arkadaslar icin durum malum.
Gecmis yillara ait Ceac datasini incelemis ve az cok yazilimdan anlayan biri olarak bu surec bosluk dagilimi, katilim, konsolosluklarin dosyalari process hizi ve belki tahmin edemedigimiz bir cok parametreye bagli bir surec ve formulize edilemiyor ve ileriye donuk yazip cizdiklerimiz zayif bir tahminden oteye gecemez maalesef. Yani kazananlar aciklansa da bu boyle.
Dilegimiz en azindan belki de dunyada cok az ornegi olan bu forumdaki herkesin mulakat almasi…
-
Bu ileti silindi! -
@Busra-Turan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@bravist merhaba, ben de dosya tasidim bilgi girerken otel adini da yazdim ve tasima islemini onayladilar. otel adi yazmayin demenizdeki sebep nedir?
Merhaba Büşra hanım
Dosyanızı taşıdıysanız imzanızda ve excelde güncelleme yaparsanız iyi olur. Sonraki soracağınız sorular için bu çok gerekli olacak.
Otel adı yazmayın dememizin sebebi, KCC veya konsolosluk adres istediğinde, sanki kalıcı ya da ayarlanmış bir konaklama yerimiz varmış gibi bir izlenim vermek içindir. -
@ergunbusra, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba
Dosya numaramız 18….. lerde ve şu an aktif oldu. Dosya tasıma için ne yapmamız gerekiyorSiz hangi yılın talihlisisiniz? Eğer 2025 iseniz talihsiz bir durum yaşadığınızı düşünüyorum. 2026 iseniz sizin süreciniz henüz başlamadı bile. İmzanızı düzenlerseniz hangi yıla ait olduğunuzu görür ve size daha sağlıklı bilgi verebiliriz.
-
@kemal85, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Kendinle-İlgilen, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Tiflis oturum istiyor mu?
Ben bir yetkiliye sormaya çalıştım ama doğru cevap alamadım, fakat ulaştığım bir çevirmen sorun yok dedi, size de tavsiyem bu kısmı iyi araştırın.
Birde dosya taşımadan önce şu sayfaya bakın inceleyin:
https://ge.usembassy.gov/visas/approved-azerbaijani-translators/https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/TBL-Tbilisi.html
İnanın 5 gündür okuyorum, tüm konular kafamda netleşti diyebilirim. Vize işlerinde şans da önemli. Daha önce 5-6 kere schengen vizesini kendim aldım, 13 ülke gezdim. Süreçler toplanan belgeler vs aynı. Bir tek medikal muayene kısmı düşündürüyor.
Tislisle ilgili oturum istenen de olmuş, oturumsuz vize alan da. Tiflise taşıyıp sonuçlarına bakacağız. Kısmetse olacak kısmet değilse de olmayacak. Hong Kong, Bangkok vs buralar çok uzak ve oğlumla zor. Gürcistana gider, bekleme anlarında diğer Türki devletleri de gezeriz. Vize çıkmazsa da kısmet değil deriz, hayatımıza devam ederiz.
Numaralarımız çok yakın. Sizinle aynı kaderi paylaşacağız. Tabii imzanızdan anladığım kadarıyla 85 doğumlusunuz. Ben 75 doğumluyum ve bizim çocukluğumuzda kolumuzdan verem aşısı yaptılar. Bu verem aşıları nedeniyle bazıları "geçmişte verem geçirmiş" gibi görünüp incelemeye bırakılmış. Böyle bir şey olmazsa oturum da istemezlerse bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
Adres göstermeden maili atacağım şimdi. Bakalım ne olacak. Heyecanlıyım, bir yandan da oğlum için önemli bir fırsatı kaçırmak istemiyorum
-
Merhabalar ben Türkmenistan vatandaşıyım greencart kazananlardanım 2026 çekiş sonuçlarına bakdım ve ds260 gönderdim dosya numaram da 600 lerde acaba mülakat tarihi ne Zamana gelir bilginiz varmı.
Şimdiden teşekkürler -
@EzgiLera biliyorum, o yüzden sordum
ayın 8inden önce açıklanmaz zaten -
@EzgiLera bu senenin kazanan sayısı açıklanmadı henüz, muhtemelen bu bültende göreceğiz o verileri de.
-
A aysegul bu başlıktan bahsetti
-
A aysegul bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.