Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @MusaAtakan Aksaçlar amerikada ds 260 formu nasıl doldurulur videosunu izledim ve bir yandan bilgisayar not dosyasına bana uygun şeklini doldurdum.Ds 260 formunu da kopyala yapıştır yaparak hızlı hızlı doldurdum.Eğer atıyorsa ve geçmiş cevapların karışıyorsa bilgisayar geçmişini sil.CTRL H yap geçmişi sil.Her sayfayı da save yaparak ilerle.eşim ve cocuklarımın formunu 3 günde doldurdum 1 veya 2 saat ancak uyudum Allah yardım etsin kolay gelsin.

• @gucarslan calisma iznim var

• @gucarslan merhaba , formu tekrar açtırdık ve hem eş hem de benim için doldurduk , devamında üvey çocuk için ana ekranda pending gözüküyor yani sekme aktif olmadı günlük olarak takip ediyoruz , üvey çocuk 21 yaş altı ve öz babasının soyadını taşıyor acaba kendisi de yasal olarak dahil olabilirmi ?

• Arkadaşlar Merhaba,

Tiflis'e, KCC ye mail atıp dosyamızı transfer etmek istiyoruz, transfer için talepleriniz nedir diye mail attık, aşağıda gelen maili paylaşıyorum. Özetle " yalnızca Gürcistan ve Azerbaycan vatandaşları veya yasal oturma izni olan kişilerden gelen transfer taleplerini kabul edebiliyoruz. Lütfen Gürcistan veya Azerbaycan’daki yasal ikamet durumunuzu gösteren bir belge ya da pasaportunuzun bir kopyasını sağlayın. Aksi takdirde, şu anda transfer talebinizi yerine getiremeyiz." diye bir mail aldık.
    Tiflis'e transfer etmeyi düşünen arkadaşların dikkatine.

• @onuru çök teşekkür ederim

• @akara Merhabalar neden Hong Kong peki Bangkokta bir tercih olamaz mi acaba fikrinizi merak ettim tesekkurler.

• @gucarslan abi özür dileyerek ben yerel alfabetik degilde “IBRAHIM” olarak yazmisim mülakat randevusu sonrasi dosyayi actırmam gerekir mi

• DS-260 formunu doldururken yaptığım bazı eksiklikler ve hatalar var. İkamet edilen yerlere; 6+ ay Amerika'da dil eğitimi aldığım kısmı eklemeyi unuttum. Mülakatta bu kısmı söylerim zaten ama yine de gittiğim iki okula da i20 belgesinin kopyasını almak için mail attım.

Yabancı dil biliyor musun kısmına "hayır" dedim oysa C1 'im 🙂

Mesleğiniz 2 yıl deneyim gerektiriyor mu kısmına "hayır" dedim.

Son olarak mezun olduğum okullara "diploma" yazmam gerekirken, diploma notumu yazdım 🙂 Sanırım formu doldururken heyecan yaptım, o kadar video izledim oysa ki. Mülakata girmeden önce formumu yeniden düzenlemek istediğimi söylemeli miyim yoksa görüşme esnasında mı değinmeliyim bu konulara? Yanıtlarsanız çok sevinirim

• @gucarslan merhaba iyi günler, dosyamı viyana konsolosluğuna aldırmayı düşünüyorum, bulgaristan ın schengen vizesi ile bulgaristan üzerinden avusturyaya girişte sıkıntı yaşarmıyım ve sıkıntı yaşamasam bile mülakat aldığım ve mülakatta başarılı olduğum takdirde giriş yaptım andan itibaren vizemin basılıp pasaportumun bana teslim edilmesi ortalama tahmini nekadar zaman alır, devlet memuru olduğum için gittiğim yerde
    yıllık izin alıp bu işlemleri gerçekleştireceğim.

• Merhabalar ds260 formunda eski iş deneyimlerini yazarken neye göre yazmalıyım ? Tercihe göre mi yazmalıyım yoksa e devlette kayıtlı olan şimdiye kadar çalıştığım tüm deneyimlerimi işe giriş çıkışların tümünü eklemeli miyim ? Çok zorunlu mu ? Epey kaydım var. Ama zorunluysa da yapacak bir şey yok hepsini yazarım. Desteğinizi bekliyorum teşekkür ederim

• @Serapp selam , Excel e ekleme yaptım. Teşekürler.

• @cemciftcioglu selam bilgi için teşekkür ederim . Peki Dubai hakkında bilginiz var mı .

• @Serapp Haklısınız hatta taşısak bile 2025 gibi ilerlerse en iyi ihtimal ağustosta current oluruz gibi görünüyor o yüzden taşımaya karar verdik.

• @Peyk74
    mülakat performansı olarak en iyisi açık ara varşova ancak türklerin tercih ettiği viyanadan red almış insan yoktu istatistiklerde o yüzden 2025 excel dosyasına bakarsanız herhangi bir olumsuzluk olmadan herkese randevu vermiş görünüyor.

• konsolosluğu hong kong olarak seçip ds260ı gönderdim bunu düzeltmenin bir yolu var mı veya sorun olur mu?

• ds260 formunda direkt olarak hong kong seçtim gönderdim ankarayı seçmek zorunda mıydım? bir sorun olur mu?

• Arkadaşlar taşıma işlemi için kcc'ye mail ( [email protected] ) şablonuna ihtiyacı olanlar için paylaşım yapıyorum. Aşağıdaki şablonda kendi bilgilerinizi yazın, XXX olarak görünen orta kısımdaki yere bulduğunuz otel adresini yazın (otel adını kesinlikle yazmayın). "I will stay in XXXX" cümlesinde xxxx yerine hongkong veya bangkong yazın (nereyi seçtiyseniz orayı), sonra aşağıdaki xxxxx li bölümede açık adresi tam olarak yazın (otel adını kesinlikle yazmayın). Doğum tarihinizi ay/gün/yıl olarak yazın (AA/GG/YYYY) örnek; "04/30/1990"

Mailde konu kısmına aşağıdakini yazın (xxx yazan yere sıfırları yazmadan numaranızı yazın) ;

2026EUXXXXX - Case Transfer Request

Mailde yazılması gerekenler;

Name-Surname: XXXX XXXX
    Case Number: 2026EUXXXXX
    Date of Birth: AA/GG/YYYY
    Mail Adress: [email protected]

Dear KCC Officer,
    The address where I will stay in XXXXXX will be:

XXXXXXX, XXXXXXX,
    XXXXXXXXXXX, XXXXXX

Pleace accept my transfer request and let me now after the transfer process.
    Thanks, regards.

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Dosyamızı Bugün Bangkok' a taşıdık. KCC den onay mailimiz geldi. Şimdi uzun bir bekleme sürecindeyiz. Bu sürede evrak hazırlığı ve plan program yapacağız.. umarım herkes için hayırlısı olur.

• Arkadaşlar selam, DS-260 formunu doldurdum fakat herhangi bir mail gelmedi bize ulaştı gibi bu normal bir şey mi? Bir yerde okudum fakat hatırlamadığım için sormak zorunda kaldım. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 7344
  • 316
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |