@MKA yürü be bangkok 

hayırlı olsun sizin adınıza cok sevindim bangkok ekibi sakini olarak 
tolga20 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Murat-Dündar son bültenler hep 15 inde açıklandı hep bir kaç defa da pazartesiye denk geldi yanılmıyorsam bence bu bültende 15 inde pazartesi günü açıklanır
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@FerhatSevinie senin tamamen troll oldugunu düşünüyorum son zamanlarda insta da da senin gibiler arttı hep aynı hikaye nedense sırf burda da tat kaçırmak için bişeyler gevelemişsin burada herkes her şeyin farkında
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@nsercan oOoOo hadi gözünüz aydın sizi sürecin başından beri takip ediyorum başınıza gelenler eminim ben dahil bi çoğumuzu şoka uğrattı ve demoralize etmiştir sizin adınıza çok sevindim gelişmeler umut verici umarım sorunsuz kolay bir şekilde vizenize kavuşursuz şimdiden hayırlı uğurlu olsun

-
RE: Sayılarla DV2026Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@bkaraca çok güzel özetlemişsiniz durumu beklediğim cevap
hiç bir şekilde enseyi karartmak yok en başında olumlu olmalıyız ve sabırla beklemeliyiz bu dönem cok güzel olacak inşallah -
Sayın @gucarslan bey yorumlarınızı merakla bekliyorum ve benim gibi bekleyenlerinde olduğunu düşünüyorum
-
@Berke-Bektaş yaş 35 5. Başvuru eşime cıktı başvuruları hep ben yapıyorum bu işlerle ben ilgileniyorum

-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@blueboy21 anladım demek istediğinizi kusruma bakmayın çok teşekkür ederim sizler içinde şanslı bir dönem olur inşallah mülakatları alırsınız

-
@Murat-Dündar valla çok enteresan bi yıl oluyor

-
Maşallah bayağı yüksekten başladı sırası 7750 ye kadar olan herkes mülakatını alır sonrası için bizlere hayırlısıyla sıra gelir inşallah sanırım daha önce bu kadar yüksekten başlamışlıgı yoktu bildiğim kadarıyla
tolga20 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Kabak tadı vermeye başladı artık hani sabrediyorum bi şekilde umudum var ama haddinden fazla uzun sürdü bu iş
-
@güneşinkızı henüz yok önümüzdeki giren haftada belki bi kıpırdamalar olur diye düşünüyorum hem bültende açıklanacak bakalım
-
Dostlar salıvermeyin tam gaz devam son an a kadar devam

olacak bu iş -
@Keremtk yolunuz açık olsun kerem bey
-
@ATS16 pardon ben 4 bülten kaldı diye biliyorum ama ağustosta açıklanan bülten ekimde mülakata girecekler için açıklanmıyor mu ?
-
@ersinors maalesef spesifik değil otomatik bir cevap ama bende olumlu yorumluyorum kendimce aksi halde daha negatif bir cevapta olabilirdi ne kadar otomatikte olsa
-
@Hasan-Ayvaz banada öyle geliyor current bekliyorum
-
@gucarslan peki 2020 /2021 dönemi gibi current olma olasılığı sizce var mıdır ? eğer olaki bu olumsuz süreç ortadan kalkarsa.
-
@Murat-Dündar valla çok enteresan bi yıl oluyor

-
@Murat-Dündar son bültenler hep 15 inde açıklandı hep bir kaç defa da pazartesiye denk geldi yanılmıyorsam bence bu bültende 15 inde pazartesi günü açıklanır