• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. tolga20
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 4
    • Konu 1
    • İleti 88
    • En İyi 50
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 0

tolga20

@tolga20

74
    İtibar
    245
    Profil Görüntülemeleri
    88
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

tolga20 Takip etme Takip Et

tolga20 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@MKA yürü be bangkok 😂😂😂 hayırlı olsun sizin adınıza cok sevindim bangkok ekibi sakini olarak 😃

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      T
      tolga20
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@Murat-Dündar son bültenler hep 15 inde açıklandı hep bir kaç defa da pazartesiye denk geldi yanılmıyorsam bence bu bültende 15 inde pazartesi günü açıklanır

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      T
      tolga20
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@FerhatSevinie senin tamamen troll oldugunu düşünüyorum son zamanlarda insta da da senin gibiler arttı hep aynı hikaye nedense sırf burda da tat kaçırmak için bişeyler gevelemişsin burada herkes her şeyin farkında

T
      tolga20

@nsercan oOoOo hadi gözünüz aydın sizi sürecin başından beri takip ediyorum başınıza gelenler eminim ben dahil bi çoğumuzu şoka uğrattı ve demoralize etmiştir sizin adınıza çok sevindim gelişmeler umut verici umarım sorunsuz kolay bir şekilde vizenize kavuşursuz şimdiden hayırlı uğurlu olsun 😊✨

T
      tolga20
    • RE: Sayılarla DV2026

@bkaraca çok güzel özetlemişsiniz durumu beklediğim cevap 👏 hiç bir şekilde enseyi karartmak yok en başında olumlu olmalıyız ve sabırla beklemeliyiz bu dönem cok güzel olacak inşallah

T
      tolga20
    • RE: Sayılarla DV2026

Sayın @gucarslan bey yorumlarınızı merakla bekliyorum ve benim gibi bekleyenlerinde olduğunu düşünüyorum

T
      tolga20

@Berke-Bektaş yaş 35 5. Başvuru eşime cıktı başvuruları hep ben yapıyorum bu işlerle ben ilgileniyorum 😊

T
      tolga20
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@blueboy21 anladım demek istediğinizi kusruma bakmayın çok teşekkür ederim sizler içinde şanslı bir dönem olur inşallah mülakatları alırsınız 😊🙏🏼

T
      tolga20

@Murat-Dündar valla çok enteresan bi yıl oluyor 😃

T
      tolga20

Maşallah bayağı yüksekten başladı sırası 7750 ye kadar olan herkes mülakatını alır sonrası için bizlere hayırlısıyla sıra gelir inşallah sanırım daha önce bu kadar yüksekten başlamışlıgı yoktu bildiğim kadarıyla

T
      tolga20

tolga20 tarafından gönderilen son iletiler

@Serapp tamamdır serap hanım teşekkür ederim konu sadece adres mevzusuydu onuda geçen sene ds260 ta ekleyeceğimi belirtmiştim

T
      tolga20

@Serapp serap hanım aynı durum bendede söz konusu fakat forum kapalı re opened değil sizce konsolosluğa mail atıp açtırmalımıyım yoksa hiç kurcalamadan mülakat zamanı durumu izah mı edeyim ne önerirsiniz bu arada gelen mailin en altında hazır cevap butonları var maili cevaplamam istenmiş completed, re submit thnks, ve i did it diye

T
      tolga20

Dear Applicant,

Greetings from U.S. Embassy, Bangkok. We are writing to inform that your DS-260 forms for the following applicants have been re-opened.

Tolga AAA

You are required to re-submit the DS-260 forms to update details about your address in the U.S. Please log into https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx to complete the form.

Once completed, please reply to this email directly. We hope this response is helpful to you.

Sabah böyle bir mail aldık arkadaşlar ds260 a girdiğimde ise hem benim hem eşimin completed gözüküyor yani açılmamış ds260 ı doldurdugumuzda adress will be added diye kısa bi ifadede bulunmuştum mülakata gireceğim zaman verecektim adresi ne yapmam gerekiyor sizce ds260 açtırtmalımıyım yoksa hiç kurcalamayayım mı

T
      tolga20

@turtleman1821 selam turtle saat kaçta mülakatınız bizde 25 ağustosta bnk da gireceğiz

T
      tolga20

@Serapp serap hanım çok teşekkür ederim bilgilendirme için

T
      tolga20

@Peyk74 bana no reply şeklinde gelmişti mail ama her hangibi onay sekmesi veya bilgisi göremedim siz nasıl yaptınız

T
      tolga20

@Ozgeboran hiç bir şekilde mail gelmedimi size kcc den bize gelen mailde 2nl yazmıyor ama bir link veriyor esc sayfasına yönlendiriyor ordan confirmation no ile girdiğimiz de direk mülakat bilgileri ve planlandığına dair belge çıkıyor bazı kişilerde böyle oluyor geçmiş deneyimlerde de okumuştum

T
      tolga20

Arkadaşlar anca yazabiliyorum dün esc sayfam güncellendi bangkok 25 ağustos sabah 8 mülakatım planlanmış açılan sayfa 2nl değilde direkt mülakat planlamasını gösteren bir sayfa mülakat için istenen evrak listesi yok geçmiş bangkok deneyimlerinden yola cıkarak toplasam evrakları olur heralde diye düşünüyorum

T
      tolga20

@merveemirr bir cut off olsam katılacağımda ah olamadık henüz inşallah bu bültende oluruz son başvuru tarihi ne zaman bilginiz var mı ?

T
      tolga20
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

Kabak tadı vermeye başladı artık hani sabrediyorum bi şekilde umudum var ama haddinden fazla uzun sürdü bu iş

T
      tolga20