Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bülten hayırlı olsun, bu haftanın pause açısından pozitif anlamda önemli olabileceğini umuyorum. Zaten öyle bir süreç içine girersek takip eden bültenlerde ilerleme olacaktır.

Hepimizin süreçlerinin pozitif yönde sonuçlanmasını diliyorum.

• @Recep-Macit-AYDIN

Merhaba öncelikle hayırlı olsun, forumda yenisiniz sanırım, şunu söylemem lazım , Green Card ile ilgili aradığınız her bilgiyi burada fazlasıyla bulabilirsiniz müsterih olun doğru yere geldiniz. Yani burada bulamazsanız başka hiç bir yerde bulamazsınız o kadar diyeyim size, Sorunuzun cevabına gelince, henüz dün mülakata girmiş olan arkadaşlarımızın mülakat deneyimini paylaşıyorum sizinle evrak listesini oradan inceleyin, fakat herkesin hukuki ve sosyal durumuna göre bazı belgeler farklılık gösterebilir, ama genellikle hepsi aynı, bunu inceleyin daha sonra da bolca mülakat deneyimi okumanızı tavsiye ederim, çok geç kalmış sayılmazsınız. Merak ettiğiniz konuyu forumdaki arama bölümüne yazın orada herşeyi bulacaksınız.İşte en güncel evrak listesi , linki tıklayın ..

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri/828?page=42#

• @ceycey12345 telefonu + küçük bi çantayı girişte dolaba koyabiliyormuşuz. Eğer çanta büyükse konsolosluğun orda emanetçi varmış, ona bırakırsınız dedi tercümanımız

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Rutkay yazım hatasıdır merak etmeyin.
    K1 nişanlılık vizesi, eşinizine DS260 doldurup submit ettiyseniz sorun yoktur.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@jcmaxwell bülten current olur olmaz o ayrı konu da, bunun dava ile ne alakası var onu tam anlamadım.
    dava PI açılmadı mı zaten, olumlu olduğu takdirde bunun davaya katılmayanlara faydası ne?

• @gucarslan yani yargic tedbir kararı alirsa , ya da herhangi bir pause durdurma karari (alabiliyorsa) bu geneli kapsamaz ve sadece davaya basvuranlari mi kapsar? Eger oyleyse isimiz yas bence bunlar durduk yere bu pauseu acmazlar gibi geliyor bana.

• Herkese merhaba. Bir süredir foruma girememiştim bu nedenle bazı noktaları kaçırdım. Mülakat yerimi Bangkok'a almıştım ancak son pause kararından sonra buraya yapacağım maddi manevi külfet net olmayan bir durum için fazla geldi. Tekrar mülakat yerimi Ankara seçip şansımı orada deneme ihtimalim var mı? KCC ye mail atıp dosyamı geri Ankara'ya taşıyabilir miyim ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@earslann davayı yanlış anladınız sanırım siz.
    insanlar siz (davaya katılmayanlar) vize alsın diye neden cebinden para verip davaya girsin ki.
    bir karar çıkarsa davacılar için çıkar, cem-i cümlemiz için değil.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ozzyosbourne yapabilirsiniz. eski iletileri kontrol edin.

• @gucarslan Tesekkur ederim cevabiniz icin. Evet tabi esimin ds 260 formu mevcut. Dediginiz gibi yazim hatasi yuksek ihtimal.

• @gucarslan yandik o zaman 🙂 ben genel tedbir gibi bir karar alabilir sureci devam ettirebilirler diye hayal ettim. Malum yonetimin bu sureci acacagini dusunmuyorum belliki iyi oy aliyorlar gocmenlik konusundan. Umarim yanilirim 🙂

• Kaç bülten kaldı?

• @earslann sistem neden kendi açmasın ? O zaman;
    Neden mülakatlar devam ediyor?
    Neden ani bülüten artışı oldu?
    Neden dv2027 için yeni kurallar devreye girdi?
    Öyle bir niyetleri olsaydı başta mülakat dağıtmazdı vs.
    Ama sende haklısın neden? Çünkü mantık aramıyoruz. Her şey mantığa göre ilerleseydi şu an bu durumda olmazdık.😉😑

• ⭐⭐⭐⭐

@Seteve-Carlos
    konsolosluklar bu sorumluluk altında kalmak istemediği için mülakat dağıtıyorlar bu sayede kendilerini güvenilir noktaya attılar biz elimizden geleni yaptık mülakatları gerçekleştirdik diyebilecekler,

Bültenin ani artışından katkınız ne bilemiyorum ama 7.750 > 7.750 > 7.750 > 8.500 > 11.000 > 11.000 > 20.000 > 20.000 yani totalde 7 ayda toplam 12.250 numara artışı sağlandı aradaki farklarada bakınca 11den 20ye çıkış çok ani olağan dışı bir artış olmadığını daha öncede söylemiştik,

Dv27 gerçekleşeceği bile henüz belli değil şahsen instructions açıklanana kadar ortada dolanan kuralların gerçekleşeceği bile muamma bana göre

• @gucarslan çok teşekkürler. Son olarak bu süreçte evlendim ancak eşimin DS-260 formu yok. Ona form doldurmak için KCC ye mail atıp dosyayı açtırmalı mıyım yoksa dosya açtırmadan direkt eşim için şu anda ds-260 doldurabilir miyim ?

• @gucarslan Hakim Amir H. Ali pi yi reddetti ve summary judgment uzerinden karar verecek. Bu hakimden nationwide bir karar cikma ihtimali sifir degil gibi geliyor bana ama temenni tabi ki. Surprizlerle dolu bir FY a yakisan bir son olur 🙂 Zaman daraldi sunun surasinda yeni tarih getircek 2 bulten var, bekleyecegiz…

• @jcmaxwell Dediğiniz tam olarak ne oluyor açabilir misiniz?

• @gucarslan bu durumda davaya katılmamak bizler için oldukça negatif bir durum olarak anlıyorum çünkü sürecin açılması için dava yoluyla bir zorlama gerektiği belirtiliyor. Katılabileceğimiz başka bir dava mevcut mu veya yakın tarihte açılır mı?

Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.

• @jcmaxwell Şu dava olayında işin garip tarafı cut-off olmadan bu süreci başlatamıyordun. Gidipte 2021'deki gibi sadece davacılara vize basılsın derlerse bir çoğumuz için bu sene çok acı bir deneyim olur. Peki cut-off olduktan sonra mevcut davaya katılım oluyor mu? Yoksa sıfırdan dava açılabiliyor mu? Bilgi var mıdır bu konuda. Ben şahsen artık durdurma kararından dolayı da ilerletmediklerini düşünmeye başladım. Bir tek Nepal'i ilerletmişler. Onu anlamadım...

• DV2026 icin acilan iki davada da katilim saglamak icin current olmak gerekmiyodu.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 180
  • 12173
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |