• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Rutkay
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    R
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 4
    • Konu 0
    • İleti 41
    • En İyi 20
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Rutkay

@Rutkay

32
    İtibar
    65
    Profil Görüntülemeleri
    41
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Rutkay Takip etme Takip Et

Rutkay tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@earslann red eagle in ivanov v trump davasindaki davacilardan bir tanesiyim. Hukumetin kapatmayla alakali dosyalardan sundugu tek sey kristi noem in tweeti 🙂 ne icin kapattigina ve ne zaman acacagina dair en ufak birsey yok.
      Yani sunu demek istiyorum;
      Adamlarin arka planda "sistemi gelistirelim oyle acalim" gibi bir gayesi yok. Gorunen tek hedef "bu sene engelleyebildigimizi engelleyelim."
      Umarim acilan davalar biraz durtukleyici olur da birseyleri hizlandirirlar. Yoksa dava kayitlarini gordukten sonra bu sene acilmasini hayal olarak goruyorum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      R
      Rutkay

@melda22 şöyle düşünün yaz ortasinda pause acildi ve bir vize alma yarisi basladi. O sirada saglik raporunuz olmadigi icin ve unganlar da cok yogun oldugu icin randevu bulamadiniz ve sirf bu yuzden vize bastiramadiniz.
      Ya da tam teşekküllü mulakata girdiniz ve mali yil bitene kadar pause kalkmadi ve saglik paraniz yandi.
      Bu tur riskler tavsiyelerden bagimsiz tamamen sizin alacaginiz turdendir. Kar zarar oranini kendinizin hesaplamasini tavsiye ederim.

R
      Rutkay

@Aslan-3 ufak bir duzeltme yapayim. Beyefendi mulakata bugun Türkiye saati ile 10:40 sularinda girmis. Yani bilgi daha cok taze

R
      Rutkay

Hukumetin dv pause icin getirdigi argumanlar zayif. Gerekçe kuvvetli degil. Duzeltmek icin bir planlari yok. Keyfi olarak durduruldugu buradan bakınca goze batiyor.
      75 ulke kisitlamasi icin biraz daha yere basan argumanlar sunsalar da dv pause kismi zayif.
      Burada karar tabii ki hakimin. Normal sartlarda pause un herkes icin acilmasini bekleriz. Gecmiste de oldugu gibi. Bir davaci olarak benim de temennim o yonde. Fakat farkli sonuclar da çıkabilir bekleyip gorecegiz. Bildigim bir sey var ki Sayın Amir Ali dv surecinin zamana bagli oldugunu biliyor ve sureci hizlandiriyor. Dava acilimi mart ortasi. Beklenen sonuc haziran basi. 2.5 ayda karar verir ise takdire şayan bir hareket olur.

R
      Rutkay

@onur12 umutla bekliyoruz hepimiz icin hayirlisi olsun

R
      Rutkay

@oktay3847 Merhabalar, size kesinlikle katılıyorum. Bu tur durumlarin konsolosluk nezdinde çok nahoş karşılandığını düşünüyordum ben de basindan beri.

Bu sebeple bu olaylar basladigindan beri hicbir sekilde iletisime gecmedim sahsen.

R
      Rutkay

@HALİT-Ozgur bangkok nerede yaziyor acaba? Ceac uzerinde mi? Bende kcc yaziyor.

R
      Rutkay

@ugursway Desteğiniz icin cok teşekkür ederim. Sağlıklı günler ve iyi bayramlar dilerim 🙏🏻

R
      Rutkay

@gucarslan Haklisiniz kusura bakmayin durumu tam anlatamadim. Sirayla yaptiklarimi size aktarayim;

• Evet Yeni dogan kizim icin Ds-260 formunu mülakat almadan önce doldurdum ve submit ettim.
        -Confirmation sayfasinin ciktisini aldim. Ceac sayfasinda kizim tamamlanmis olarak görünüyor.
        -6 mayisa mulakat aldigim icin artik formu actirabilecegimi dusundum ve dun navigatorun yonlendirmesi ile [email protected] mail adresine M33-CASE UNLOCK başlığı ile durumu anlatir bir mail ilettim.
        -Ds-260 formlarimiz acilinca hem benim, hem esimin formlarindaki cocuk bilgilerini guncelleyecegim.
        -Yenindogan kizimin formu da acilacagi icin orada da pasaport bilgilerini guncelleyecegim.

Akabinde saniyorum ki işlemlerim tamamlanmış olacak. Yorumlarinizi alabilir miyim?

Cok teşekkürler.
      Saygilarimla

R
      Rutkay

@mesut57 cok teşekkürler

R
      Rutkay

Rutkay tarafından gönderilen son iletiler

@onur12 umutla bekliyoruz hepimiz icin hayirlisi olsun

R
      Rutkay

@falsepoet merhaba. Guncelde beyaz bir kagit ve bu metnin oldugu bir yazi yaziyor. Benim gibi Bircok kisiye bu kagit verilmis. Ben de durumu anlamaya calisiyorum.

R
      Rutkay

@onur12 Merhabalar, verdikleri kagitta su bilgiler mi yaziyordu acaba?

"You have been found ineligible for an immigrant visa under Section 221(g) of the Immigration and Nationality Act. Today's decision cannot be appealed.

Effective December 20, 2025, the Department of State has paused all visa issuances to diversity immigrant visa applicants."

Cok teşekkürler. Umarim vizelerimize bir an önce kavusabiliriz.

R
      Rutkay

@merveemirr gercekten hicbir aciklama yapmadi ve cok sertti. Bu da bizim şansımız dedik eşimle. Umarim kendisi sert olsa da bilgisayara yazdiklari guzel seylerdir 🙂

R
      Rutkay

@melda22 dönüşünüz icin cok teşekkür ederim. Beyfendi bizi o kadar arada birakti ki. Diger konsoloslar gibi sureci takip edin dosyanizda problem yok gibi soylemlerde bulunmadi. Kagittaki aciklamalara bakin dedi ve gitti 🙂 Çıktıktan sonra acaba tamamen mi red etti diye düşünmeden edemedik 🙂

R
      Rutkay

@merveemirr merhaba, aldiginiz kagitta asagidaki metin mi var acaba ? Biz de bugun mulakattaydik genc beyfendi ile mulakat yaptik. Su an birsey diyemem bu evragi inceleyin dedi.

"You have been found ineligible for an immigrant visa under Section 221(g) of the Immigration and Nationality Act. Today's decision cannot be appealed.

Effective December 20, 2025, the Department of State has paused all visa issuances to diversity immigrant visa applicants."

R
      Rutkay

@İbrahim-Şen selamlar, ayni sorunu biz de yasadik. Support uzerinden 10 ticket var cozemediler. Cocugunuz icin yeni bir hesap acin oradan barkod alin. Kendi hesabiniza eklemeyin. Kendi hesabinizdan esiniz ve kendiniz icin barkod alin.

R
      Rutkay
    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@tolga-ozfidan hayirli olsun. Umarim yarin guzel haberlerinizi aliriz.

R
      Rutkay

@mesut57 cok teşekkürler dediginiz sekilde ilerleyecegim 🙏🏻

R
      Rutkay

@gucarslan mesaj alindi teşekkürler 🙂

R