DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Herkese selamlar. Bugun Ankara'dan 6 mayistaki mulakatim icin gerekli belgelerin istendigi bir mail aldim.
Burada birsey dikkatimi cekti;
IV fee kismini gosterirken ben ve 2 cocugum icin DV 330 $, Esim icin ise K-1 265 $ ucret demisler. Esim DV olarak görünmüyor attiklari mailde. Sizce bu bir problem midir ? Teşekkürler. -
Bu ileti silindi! -
@Figen yine 20.000 de mi kaldı ilerleme yok mu 🥺
-
Buda mı gol değil hakim bey :(( İnşallah biriken vizeleri basmak için arttırmamışlardır ne diyim
-
Az kaldı az! İnsallah gelecek ay artıracaklar!
-
@Peyk74 nisan 15 de açıklama olacak deniyordu 1 gün daha sabır edin sıkmayın canınızı, bakarsınız pause de kalkar... Mayıs ayı açıklanmadı sanıyorum link altta sizde bakın.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
-
Senin haklı olmanı isterdim ama Haziranda da değişmedi bak bir daha istersen
-
Bülten hayırlı olsun, bu haftanın pause açısından pozitif anlamda önemli olabileceğini umuyorum. Zaten öyle bir süreç içine girersek takip eden bültenlerde ilerleme olacaktır.
Hepimizin süreçlerinin pozitif yönde sonuçlanmasını diliyorum.
-
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, forumda yenisiniz sanırım, şunu söylemem lazım , Green Card ile ilgili aradığınız her bilgiyi burada fazlasıyla bulabilirsiniz müsterih olun doğru yere geldiniz. Yani burada bulamazsanız başka hiç bir yerde bulamazsınız o kadar diyeyim size, Sorunuzun cevabına gelince, henüz dün mülakata girmiş olan arkadaşlarımızın mülakat deneyimini paylaşıyorum sizinle evrak listesini oradan inceleyin, fakat herkesin hukuki ve sosyal durumuna göre bazı belgeler farklılık gösterebilir, ama genellikle hepsi aynı, bunu inceleyin daha sonra da bolca mülakat deneyimi okumanızı tavsiye ederim, çok geç kalmış sayılmazsınız. Merak ettiğiniz konuyu forumdaki arama bölümüne yazın orada herşeyi bulacaksınız.İşte en güncel evrak listesi , linki tıklayın ..
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri/828?page=42#
-
@ceycey12345 telefonu + küçük bi çantayı girişte dolaba koyabiliyormuşuz. Eğer çanta büyükse konsolosluğun orda emanetçi varmış, ona bırakırsınız dedi tercümanımız
-
@Rutkay yazım hatasıdır merak etmeyin.
K1 nişanlılık vizesi, eşinizine DS260 doldurup submit ettiyseniz sorun yoktur. -
@jcmaxwell bülten current olur olmaz o ayrı konu da, bunun dava ile ne alakası var onu tam anlamadım.
dava PI açılmadı mı zaten, olumlu olduğu takdirde bunun davaya katılmayanlara faydası ne? -
@gucarslan yani yargic tedbir kararı alirsa , ya da herhangi bir pause durdurma karari (alabiliyorsa) bu geneli kapsamaz ve sadece davaya basvuranlari mi kapsar? Eger oyleyse isimiz yas bence bunlar durduk yere bu pauseu acmazlar gibi geliyor bana.
-
Herkese merhaba. Bir süredir foruma girememiştim bu nedenle bazı noktaları kaçırdım. Mülakat yerimi Bangkok'a almıştım ancak son pause kararından sonra buraya yapacağım maddi manevi külfet net olmayan bir durum için fazla geldi. Tekrar mülakat yerimi Ankara seçip şansımı orada deneme ihtimalim var mı? KCC ye mail atıp dosyamı geri Ankara'ya taşıyabilir miyim ?
-
@earslann davayı yanlış anladınız sanırım siz.
insanlar siz (davaya katılmayanlar) vize alsın diye neden cebinden para verip davaya girsin ki.
bir karar çıkarsa davacılar için çıkar, cem-i cümlemiz için değil. -
@ozzyosbourne yapabilirsiniz. eski iletileri kontrol edin.
-
@gucarslan Tesekkur ederim cevabiniz icin. Evet tabi esimin ds 260 formu mevcut. Dediginiz gibi yazim hatasi yuksek ihtimal.
-
@gucarslan yandik o zaman
ben genel tedbir gibi bir karar alabilir sureci devam ettirebilirler diye hayal ettim. Malum yonetimin bu sureci acacagini dusunmuyorum belliki iyi oy aliyorlar gocmenlik konusundan. Umarim yanilirim 
-
Kaç bülten kaldı?
-
@earslann sistem neden kendi açmasın ? O zaman;
Neden mülakatlar devam ediyor?
Neden ani bülüten artışı oldu?
Neden dv2027 için yeni kurallar devreye girdi?
Öyle bir niyetleri olsaydı başta mülakat dağıtmazdı vs.
Ama sende haklısın neden? Çünkü mantık aramıyoruz. Her şey mantığa göre ilerleseydi şu an bu durumda olmazdık.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.