Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@zerooo

O*NET puani ve konu ile ilgili birebir deneyimim yok, derin bir bilgi sahibi degilim. Yorum yaparak sizi yanlis yonlendirmek istemem. Resmi web sitesindeki yonergeleri takip etmek sureciniz icin iyi olacaktir.

• @ATS16 yok onet değil bu, formda normal meslek sorduğu kısımdan bahsetmiştim. Mesela ben mühendislik işaretledim.

• Herkese merhaba 7 yıl önce green card aracılığıyla abd ye giden biriyle olan sohbetimde green card devlet harcını ödemen gerek dendi fakat sormaya fırsatım olmadı aklıma konsoloslukta ödeyeceğim vize ücretinden başka bir şey gelmiyor maillerde de öyle bir şey görmedim bilen varsa açıklayabilir mi? Teşekkürler..!

• @halildnrts34 bey bir iki hafta önce @sevdemimi Viyana'da mülakata girdi. Alize hanım konsolosluk çalışanı ve tercüme konusunda yardımcı olmuş, mülakat deneyimini okursanız gerekli tüm açıklamayı yapmış kolay gelsin

• ⭐⭐⭐⭐

@Umut-Yoldaş

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Mülakattan sonra $235 USCIS ucreti
    Bu USCIS ucretini odemek, Green Card'inizin basilmasi icin onemli. Green Card'inizin size ulasabilmesi icin

• ABD'ye giris yapmaniz ve
    • USCIS fee'yi odemeniz

gerekiyor. O nedenle gecikmeleri en aza indirmek icin ABD'ye girmeden bu ucreti ödemeniz tavsiye ediliyor.

DV2025 Mülakat Deneyimleri basliginin 1.sayfasindaki 1.post’u da okumaniz yararınıza olacaktır.

• @Arif-Emre-Kömürcü YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

YesilkartForum imzanizi olusturmak veya guncellemek icin:

YesilkartForum'a giris yapin
    Sag ust kosedeki profil ikonunuza tiklayin
    ”Profil Düzenle” secin
    ”Imza” kutucuguna asagidaki metni kopyala/yapistir ile aktarin
    Aktardiginiz imza metninde gerekli guncellemeleri yapin
    gg/aa/yyyy --> gg:iki haneli gun, aa:iki haneli ay, yyyy:dort haneli yil
    Dosya Numarasi(Case Number) yazarken son uc rakami "XXX" olarak maskeleyin. Orn: "2020EU12XXX"
    ”Degisiklikleri Kaydet” tiklayin
    Forumdaki bir iletinizin altinda imzanizin gorunup gorunmedigini kontrol edin
    Gerekirse YesilkartForum’dan cikis yapıp tekrar girin

Diversity Visa Program/Green Card Cekilisi kazananlari icin ornek imza metni:

CN: 2025EUXXXXX
    DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
    Mülakat Yeri: (örnek: Viyana)
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: (ornek: Mayis 2020)

• @İsmail-Kahriman YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

YesilkartForum imzanizi olusturmak veya guncellemek icin:

YesilkartForum'a giris yapin
    Sag ust kosedeki profil ikonunuza tiklayin
    ”Profil Düzenle” secin
    ”Imza” kutucuguna asagidaki metni kopyala/yapistir ile aktarin
    Aktardiginiz imza metninde gerekli guncellemeleri yapin
    gg/aa/yyyy --> gg:iki haneli gun, aa:iki haneli ay, yyyy:dort haneli yil
    Dosya Numarasi(Case Number) yazarken son uc rakami "XXX" olarak maskeleyin. Orn: "2020EU12XXX"
    ”Degisiklikleri Kaydet” tiklayin
    Forumdaki bir iletinizin altinda imzanizin gorunup gorunmedigini kontrol edin
    Gerekirse YesilkartForum’dan cikis yapıp tekrar girin

Diversity Visa Program/Green Card Cekilisi kazananlari icin ornek imza metni:

CN: 2025EUXXXXX
    DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
    Mülakat Yeri: (örnek: Viyana)
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: (ornek: Mayis 2020)

• Günaydın herkese. Az önce e-mailimi kontrol ettiğimde state.gov dan gelen bir e-mail var esc ye yönlendirerek güncellemeler oldugu yazıyor. Fakat onay numaramı girdim mülakat tarih ve saati yazmıyor henüz.

• ⭐⭐⭐⭐

@deryaasan 1-2 saat sonra tekrar kontrol edin lütfen. Ankara dağıtım yapmış olabilir ve güncellemesi zaman alabiliyor. Bol şans 🍀

• @ATS16 evet öyle görünüyor. Çok teşekkür ederim size.

• Merhaba Herkese,

Bildiğiniz gibi martta sayı 13.000 olarak açıklandı. Eşimle ikimizde yıllık izinlerimizi seçemiyoruz şirket atıyor, mart ayında iznimiz mevcut. Acaba doktor işini Mart ayında halletmek mantıklı mı? Nisan, Mayıs gibi current olursak eğer mülakata gidecek kadar 1 max 2 izin alabiliriz.

• Bende henüz mail yok. Umarım sadece 4-5 kişiye mülakat dağıtmamıştır. 😞 Dün akşam kcc'ye mail atmıştım ama sadece "Your case number is now current for interview processing" dedi.

• Arkadaşlar ıraktan police belgesi alacağım. Bir geçerlilik süresi var mı police belgesinin . Not : police belgesi alacağım yere bir daha girmeyeceğim .

• @deryaasan Tebrikler. Mülakatınız hayırlı olsun.

• @aress Cumartesi CEAC datalarında kaç EU kaç AS dosyası dağıttıklarını net olarak görebiliriz.

• @Arif-Emre-Kömürcü Bizim de 4400 lerde. ANK yı beklemek hem stresli hemde olup olmayacağı belirsiz. Kota sorunu yaşamadan en kısa sürede gitmek istiyorum derseniz eğer taşınabilecek hızlı ve sıkıntısız çalışan konsoslosluklar Viyana (Schengen varsa veya alma ihtimaliniz varsa), Hong Kong, Bangkok. Eğer tek kişiyseniz maliyetini hiç düşünmeden taşımaya çalışın.

• @minnesota teşekkür ederim. umarım çok fazla mülakat planlanmıştır ve en kısa zamanda sizin numaralarınızı da sıra gelir 🙏

• @minnesota, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aress Cumartesi CEAC datalarında kaç EU kaç AS dosyası dağıttıklarını net olarak görebiliriz.

Bunu nasıl yapabilirim. Yıl ve ay olarak gösteriyor ama cumartesi günü için nasıl göreceğimi bulamadım.

• @aress Cumartesi günü son datalar yüklenecek. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html sitesine girip Aşağıda ki arama butonuna (Default olarak Abu Dhabi yazan yer) Ankara yazıp sadece Ankara nın datalarını görebilirsiniz. Hangi Caselere mülakat dağıttığını görebilmek içinse o bölümün altında ki Search: alanına ANK yazıp Ankara nın işlem yaptığı her bir dosyası görebilirsiniz.

• @deryaasan Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Gidişata göre Mart için yüklü bir dağıtım yapması gerekiyor. Ancak ANK bu ne yapacağı kestirilemiyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |