DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@deryaasan 1-2 saat sonra tekrar kontrol edin lütfen. Ankara dağıtım yapmış olabilir ve güncellemesi zaman alabiliyor. Bol şans

-
@ATS16 evet öyle görünüyor. Çok teşekkür ederim size.
-
Merhaba Herkese,
Bildiğiniz gibi martta sayı 13.000 olarak açıklandı. Eşimle ikimizde yıllık izinlerimizi seçemiyoruz şirket atıyor, mart ayında iznimiz mevcut. Acaba doktor işini Mart ayında halletmek mantıklı mı? Nisan, Mayıs gibi current olursak eğer mülakata gidecek kadar 1 max 2 izin alabiliriz.
-
Bende henüz mail yok. Umarım sadece 4-5 kişiye mülakat dağıtmamıştır.
Dün akşam kcc'ye mail atmıştım ama sadece "Your case number is now current for interview processing" dedi. -
Arkadaşlar ıraktan police belgesi alacağım. Bir geçerlilik süresi var mı police belgesinin . Not : police belgesi alacağım yere bir daha girmeyeceğim .
-
@deryaasan Tebrikler. Mülakatınız hayırlı olsun.
-
@aress Cumartesi CEAC datalarında kaç EU kaç AS dosyası dağıttıklarını net olarak görebiliriz.
-
@Arif-Emre-Kömürcü Bizim de 4400 lerde. ANK yı beklemek hem stresli hemde olup olmayacağı belirsiz. Kota sorunu yaşamadan en kısa sürede gitmek istiyorum derseniz eğer taşınabilecek hızlı ve sıkıntısız çalışan konsoslosluklar Viyana (Schengen varsa veya alma ihtimaliniz varsa), Hong Kong, Bangkok. Eğer tek kişiyseniz maliyetini hiç düşünmeden taşımaya çalışın.
-
@minnesota teşekkür ederim. umarım çok fazla mülakat planlanmıştır ve en kısa zamanda sizin numaralarınızı da sıra gelir

-
@minnesota, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@aress Cumartesi CEAC datalarında kaç EU kaç AS dosyası dağıttıklarını net olarak görebiliriz.
Bunu nasıl yapabilirim. Yıl ve ay olarak gösteriyor ama cumartesi günü için nasıl göreceğimi bulamadım.
-
@aress Cumartesi günü son datalar yüklenecek. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html sitesine girip Aşağıda ki arama butonuna (Default olarak Abu Dhabi yazan yer) Ankara yazıp sadece Ankara nın datalarını görebilirsiniz. Hangi Caselere mülakat dağıttığını görebilmek içinse o bölümün altında ki Search: alanına ANK yazıp Ankara nın işlem yaptığı her bir dosyası görebilirsiniz.
-
@deryaasan Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Gidişata göre Mart için yüklü bir dağıtım yapması gerekiyor. Ancak ANK bu ne yapacağı kestirilemiyor.
-
@omerko eğer o ülkeye bir daha girmeyecekseniz süresinn önemi yok.
-
Yeni mail alan herkese hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünüzce olsun. Lütfen EXCEL'İ güncellemeyi unutmayın.
-
Merhaba arkadaşlar şimdi konsolosluktan çıktım. Çok şükür vizem onaylandı. Bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun. Deneyimimi paylaşıcam. Bu forum sayesinde vizemi aldım herkese çok teşekkür ederim.
-
@deryaasan merhaba sonuç alabildinizmi acaba?
-
@musa-k hayırlı olsun
-
@Mehmet-ynd teşekkür ederim darısı tüm bu yolda çaba emeğini harcayan arkadaşların başına
-
@Mehmet-ynd merhaba. hayır henüz yok.
-
@10urdmn tebrikler gözün aydın olsun kardeşim Amerika' da sana şans, sağlık ve mutluluk diliyorum...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.