Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tolgabetul bilmiyorum hocam maalesef dv lottery de mantık ve neden aramamak gerekiyor son bültende bunu görmüş olduk

• @Erdem-Yıldız çok haklısınız. Acı bir şekilde bunu gösterdiler.

• @istalin İsa'nın gelip bizi diriltmesi gibi birşey heralde

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin sorunuzun cevabından ziyade niye böyle bir şey yapsınlar. İsterlerse yaparlar mı evet yaparlar ancak bu milyonda 1 olabilecek bir şey maalesef buna umut bağlamaya kalkışmak sizi dahada yıpratmaktan başka bir şey getirmez

• ABD’de yaşayıp AOS için 23k’ya takılanlara not: %0 ihtimal de olsa içimde kalacağına harekete geçtim ve ABD’de yasal statüsünü koruyan kişilerin numaraları cut off olmasa bile AOS yapabilmesine imkan tanınmasını yada cut off sayısının yükseltilmesi için gerekli mercilere mail attım. Ayrıca senatörlere de mail attım. Kamuoyu yaratması için AOS yapacakların mail atması belki işe yarar. Ya da dediğim gibi içimiz soğur biraz. Chat gbt’ye çok güzel dilekçe yazdırdım. Ben olsam ikna olurdum 🙂 selamlar:)

• @Emre-Kurtulmuş bilmem belki 40 da durur biraz daha alalım diyebilir, maalesef bizi fam yasası bozdu green cardı kazanan aile sayısı çok fazla oldu ankara bile 8 bine kadar geldi iran bize yarar dedik ama yerlilere yaradı sağlık olmasın abd ye bunun ahı çıkar :d

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin şahsi düşüncem o kadar limit altı kalmayacak şekilde açmışlardır Azalan kotayı ve aos miktarını hesaba katarak. Dediğiniz olabilir ancak bu çok düşük bir ihtimal olurdu

• Ankara kaç binde
    en güncel rakami bilen varmı değerli arkadaslar

• @ipekc İyi niyetli ama yemez maalesef... AOS için cutoff beklemek zaten saçmalık en başından beri. Öyle ya da böyle F, M, J, H gibi yasal statüsü olan adamları zaten ülkene almışsın, bırak yollasın belgelerini, varsa bir falsosu zaten reddedersin. Cutoff'a takılmak büyük sıkıntı.

• @mks aynen öyle, adamları tam yasallaştırmak için fırsat. O insanla cut off suz greencard ver ekonomiye dahil olsunlar. Ben 4-5 ay önce de öneri maili atmıştım. Aos için sıra kalksın diye. Özellikle aos için ülkete gelmeyi önlemek için de 1 yıl kuralı koyulabilir. Bence seneye kaldırırlar 🙂

• En son 2025EU8368'e mülakat vermiş ve 2025'i kapatmış...

@ramazantopdas, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

Ankara kaç binde
    en güncel rakami bilen varmı değerli arkadaslar

• @mks Merhabalar, ben de sizin gibi DV2025 Green card talihlisi olarak Amerika icerisinde Houston TX`da AOS basvurusu yaptim.
    Case No: 2025EU12XXX. 10 Nisan 2025 tarihinde de parmak izi randevumuz vardi. Bu tarihten beri mulakat bekliyoruz. Benimle ayni durumda olan kisilerle, sizin gibi durum karsilastirmasi yapmak isterim. Bahsettigim gibi mulakat tarihi almadik hala, senatorlere mail attim. Bekliyorum. Mulakat tarihi alma konusunda yapabilecegim baska neler olabilir? 30 Eylul 2025 tarihine kadar Green Card alabilme sansim nedir? Siz ya da mesajimi goren arkadaslar bu konuda fikirlerini paylasabilirlerse cok sevinirim. Herkesin bu yolda emeklerinin olumlu sonuclanmasini temenni ederim

• güncel ceac verilerine baktım ve vize onaylarının geçen senenin bu zamanına göre daha az olduğunu gördüm işin en üzücü olayı az vize basılacakken bültenin çok az açılması oldu alacağımız vize varken alamadık 2023 yılı gibi kota sorunu olsaydı bültene anlam verebilirdik ve bu kadar üzülmezdik ama maalesef kota sorunu yok basılacak daha çok vize varken bülten az açıldı hala üzüntü var içimde

• @Erdem-Yıldız Banada en çok koyan bu oldu zaten. Vallahi üzüntüm bu yüzden. Kota sıkıntısı olsa, vize bitse, ellerimizden geleni yaptık kota doldu yapacak birşey yok deseler eyvallah. Kesip attılar bıçak gibi, hiçbir şansımız kalmadı.
    Sizlerde okadar emek verip, veri paylaşımları yaptınız. Emeğinize sağlık, keşke sonu böyle olmasaydı.

• arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti göbek adım hxxi bende hxxi fxxxh ve soy ismim şeklinde yazmısım pasaportumda da hxxi fxxh ve soy ismim olarak geçiyor fakat dvstatus check maili geldi orada fxxh hxxi diye geçiyor problem yaratır mı ds 260 a baktım sıralama doğru anlamadım neden böyle

• ⭐⭐⭐⭐

@vitruvius

Ilk green card çekilişe başvururken fxxh hxxi olarak yazmış olabilir misiniz kimlik bilgilerinizi?

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığında konu konuşulmuştu, sizde o başlıkta sorabilirsiniz. Geçmiş yıl deneyimlerinde Ankara bahsi geçen hatalarda göz arda etmişti benzer durumu, yurtdışı konsoloslukların konuya yaklaşımını bilmiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Suha-Bacalan

Öncelikle bol şans!

Sorunuz ile ilgili forumda AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak konu başlığı var. Sizinle aynı süreçten geçen bu yıl ve geçmiş yıl talihlilerin paylaşımları ve deneyimleri var bu başlıkta, kendilerinin paylaşımlarından bundan sonra sizin için geriye kalan kısa sürede (süreç 09/30/25 tarihinde bitecek) neler yapabileceğiniz hususunda bilgi edinebilirsiniz.

Ne yazık ki forumda süreci takip eden talihlilerden bazıları son bültende DV2025 için mülakat verilebilecek en yüksek numaranın 23.000 olarak yayınlanmasına istinaden ve dosya numaraları 23.000’den yüksek olan talihler için süreç olumsuz bitti. Sizin dosya numaranız 12xxx olması nedeniyle süreç sizin için devam ediyor.

• @ATS16

Iyi dilekleriniz ve cevabiniz icin cok tesekkur ederim.
    Kusurabakmayin lutfen, Foruma yeni uye oldum. Acemisiyim.
    Hemen AOS konu basligi altinda, oncelikle okuma yapip, sorularimi soracagim.
    Bu surecte emek veren herkese kolayliklar dilerim...

• @Erdem-Yıldız Ben dosyasını taşıyıp mülakata bile gitmeyen insanlar yüzünden başımıza bu olayın geldiğini düşünüyorum, malum bu sene uğraşmadan kolayca cok fazla dosya taşıma oldu, birisi ready durumuna geçince mülakata gitmese de Ready de kalıyor ''Bence'' bizim sonumuzu bu getirdi...

• @ATS16 hiç hatırlamıyorum ama ds 260 formunu baz almiyorlar mi acaba formda doğru çünkü

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |