Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da En Cok Kazandiran 25 Meslek

İş Alanları ve Meslekler
54 32 30.2k 23

Benzer Başlıklar

• Amerika'da Mağaza Açmak

İş Alanları ve Meslekler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    243 Bakış
    Erhan 2E
    Merhaba, Amerika'da, Türkiye'de ki gibi "GRATİS" benzeri bir mağaza açsak iş yapar mı? Fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Amerika'da Gayrimenkul Danışmanlığı/Emlakçılık

İş Alanları ve Meslekler
    3
    1 Oy
    3 İleti
    730 Bakış
    travellethT
    @stiff, içinde söyledi: Amerika'da Gayrimenkul Danışmanlığı/Emlakçılık Şöyle güncel bir video var. https://www.youtube.com/watch?v=IpEwnm7F090 teşekkürler izliyorum..
  • Amerika'da tasarımcı olmak...

İş Alanları ve Meslekler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    182 Bakış
    H
    Herkese merhaba bu sitedeyeniyim. Amerika ile ilgili sormak istediğim çok şey var. Şimdilik aklıma gelenleri sıra ile sormak istiyorum: 1- 2 üniversite diplomam var. Hem matematikçiyim hem de yat tasarımcısıyım. Diplomalarımın orada geçerli olması için nasıl bir yol izlemme gerekir. Girmem gereken sınavlar, denklik için dersler nelerdir? 2- Sizce matematikden mi ilerlemek daha mantıklı olur yoksa yat sektöründen mi?
  • Amerika'da Meslek Bazinda Ortalama Maaslar

Taşındı İş Alanları ve Meslekler
    22
    6 Oy
    22 İleti
    12k Bakış
    MySeaM
    @Hakanx Entry level fire fighter maaslari ortalama yillik $50k civarlarinda basliyor. Deneyimli olanlar tabii ki daha da artiyor. Benim yasadigim Delaware icin ortalama yillik maas $67k.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k