Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da En Cok Kazandiran 25 Meslek

İş Alanları ve Meslekler
54 32 30.1k 23

Benzer Başlıklar

• Amerika’da beyaz yaka iş bulmak

İş Alanları ve Meslekler
    6
    20 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    B
    @begumm selamlar, ben de hep bunu merak ediyordum. Forumda genelde okuduğum tecrübeler hep uzun yıllar sektör tecrübesi olan kişilerdi. Kendi tecrübemle birlikte 30 yaşını geçmemiş, 2-3 senelik sektör tecrübesi ile de daha Amerika'ya gitmeden iş bulunabildiğini öğrendim. Tabi ki burada da bahsedildiği gibi SSN ve çalışma izni çok önemli :) Onun haricinde bana da diplomam vs. sorulmadı. Kendi iş tecrübemi karşı tarafa doğru bir şekilde aktararak Jr. pozisyonda kendi alanımda bir işe kabul aldım.
  • Amerika'da Gayrimenkul Danışmanlığı/Emlakçılık

İş Alanları ve Meslekler
    3
    1 Oy
    3 İleti
    724 Bakış
    travellethT
    @stiff, içinde söyledi: Amerika'da Gayrimenkul Danışmanlığı/Emlakçılık Şöyle güncel bir video var. https://www.youtube.com/watch?v=IpEwnm7F090 teşekkürler izliyorum..
  • Amerika'da Tornacılık ve Hidrolik mesleği iş alanları ?

İş Alanları ve Meslekler
    4
    0 Oy
    4 İleti
    930 Bakış
    MySeaM
    @ayzzs Su linkten islere bakabilirsiniz: https://www.indeed.com/career/salaries/hydraulic pneumatic technician
  • Amerika'da tasarımcı olmak...

İş Alanları ve Meslekler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    174 Bakış
    H
    Herkese merhaba bu sitedeyeniyim. Amerika ile ilgili sormak istediğim çok şey var. Şimdilik aklıma gelenleri sıra ile sormak istiyorum: 1- 2 üniversite diplomam var. Hem matematikçiyim hem de yat tasarımcısıyım. Diplomalarımın orada geçerli olması için nasıl bir yol izlemme gerekir. Girmem gereken sınavlar, denklik için dersler nelerdir? 2- Sizce matematikden mi ilerlemek daha mantıklı olur yoksa yat sektöründen mi?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k