Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar,

    Araniza yeni katildim. 34 yasinda makine muhendisiyim.Öncelikle Abd de birbirine destek olmaya calisan turklerin oldugu bir platform olmasi sevindirici. Ben de aklimdaki bircok sorunun cevabini burada buldum.

    Gelelim benim durumuma.İsvicre merkezli global bir tekstil firmasinin servis mühendisligini yapiyorum. İsim geregi dünyanin her yerine ziyaret gerçekleştiriyorum. Genellikle avrupa bolgesine bakiyoruz.Şirket merkezi abd de olan baska bir firmayi satin aldi bu sebeple son 4 aydir ben de amerikadaydim. 2 aylik 2 şer periyot olmak üzere toplam 4 ay Greeenville,sc de kalma firsatim oldu. Tr ye döneli 1 ay oluyor malum durumdan dolayi.

    Şirket amerikaya yerleşmemi istiyor. Hernekadar 4 ay kalmis ve o bölgedeki bircok sehir ve eyaleti gezme firsatim olmus olsa da oraya tasinmak farkli olsa gerek. Neden ABD sizce?Bu konu hakkinda kafam cok karisik. Bu yüzden siz degerli forum üyelerinin de fikirlerini almak istedim. Mutlaka olumlu olumsuz düşünceleri olanlar olacaktir. Bu süreçte tüm yorumlar benim icin cok degerli .Simdiden herkese tesekkur ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐

    sorunuzun cevabı çok geniş ilk önce siz ne bekliyorsunuz hem türkiye den hem abd den ne gibi umutlarınız var ne gibi korkularınız soruyu biraz daha daraltabilirseniz ona göre daha net cevaplar alabilirsiniz şahsi olarak türkiyeden hiç bir beklentim olmadığı için abd ye göç etmek istiyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @sefa-Demir

    Oncelikle aramiza hosgeldiniz.
    Sorunuz hakkinda asagidaki konuya belki goz atabilirsiniz

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/312/amerika-ya-gitme-sebepleriniz?page=1


  • Tesekkur ederim, açikcasi kararsizim.Türkiyede de cok kotu sartlarda degilim esim de ogretmen. Turkiye sartlarinda fena sayilmayacak bir gelire sahibiz. Fakat malum durumlar ülkedeki adalet sisteminin yozlasmasi gittikce arabistana benzemeye calismamiz ,adam kayirmacilik ahbapcilik.. Gidip gitmemekte kararsizim. Bu yüzden bu konuyu acma ihtiyaci hissettim. Beni dusunduren tek olay cevremizden akrabalarimizdan uzak olacak olmamiz. Onun disinda herhangi bir cekincem yok.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   lumos lumos 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum