Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    Bu ileti silindi!

  • @tolgahansayan Hayırlı olsun, mülakattan sonra da hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.


  • ⭐⭐

    @laçin-boz, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    soru.PNG

    Merhaba. Bana dv2022 için bir mülakat tarihi geldi. Yukardaki görselde görünen soruyu cevaplamam lazım fakat anlamadım hangisini işaretleyeceğimi. Cevaplarsanız çok sevinirim. İyi günler.

    Sorularınıza daha doğru cevaplar alabilmek için lütfen öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

  • ⭐⭐⭐

    @erkand, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    Merhaba. Bana dv2022 için bir mülakat tarihi geldi. Yukardaki görselde görünen soruyu cevaplamam lazım fakat anlamadım hangisini işaretleyeceğimi. Cevaplarsanız çok sevinirim. İyi günler.

    Tekrar tekrar okudum da 2. olan uygun gibi duruyor mülakata giren birisi yanıtlarsa daha garanti olur.

    Son seçenek. Yani DV yazan seçilecek


  • @kryptonite geçmiş olsun, mülakatınızın da hızlıca geçmesini dilerim.


  • @ayla-can Çok teşekkürler, sizden de güzel haberleri bekliyoruz en kısa sürede.


  • @güler-özçelik merhaba, göğüs röntgeni ile baktıkları şey zaten zatürrenin etkileri ve eğer geçirdiyseniz sizden ek olarak balgam testi de isteyeceklerdir, yanlış bilmiyorsam 8 hafta sürüyor bunun sonuçları.


  • @aysenurenc ben herhangi bir belge götürmedim, sorun olmadı.


  • @funnelweb tüberküloz için yani verem hastalığı için söylenmişti diye hatırlıyorum. Bu konuda bilgisi varsa sn. @gucarslan ve sn. @smartcells paylaşım yaparlarsa çok sevinirim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • @güler-özçelik aslında hem zatürre hem de tüberküloz için göğüs röntgeni çekiliyor, iki durumda da kesin tanı için balgam testi isteniyor.


  • Herkese merhaba! Ben de Unganlar deneyimimizi paylaşmak istiyorum. Umarım birilerine faydası dokunur.

    Muayenemizden bir gün önce, üniversite sınavına girecekmişiz gibi oğlumla kaldığımız yerden Unganlar'ı gidip gördük, 4. kata kadar çıktık. Cumartesi saat 9:00'da eşim ve oğlumla sağlık muayenesi için oradaydık. İlk bizi aldılar. Gerekli evrakları verdik ve işlemlerimizi yaptıktan sonra 3. kattaki Düzen Laboratuvarı'na inmemizi söylediler. Ben (50) ve eşime (48) yaşımızdan dolayı tahlil yapılmayacağı, sadece akciğer filmi çekileceği söylendi. 18 yaşına bir ay önce giren oğluma kan ve idrar tahlili yapıldı ve akciğer filmi çekildi. Burada 188 dolar karşılığını TL olarak kredi kartından ödedim. Kur yüksek değildi, yaklaşık aynıydı. Tekrar 4. kata çıktığımızda ise saat 11'de muayene için gelmemizi söylediler.

    Dışarı çıkıp Kuğulu Park'ın içindeki restaurantta kahvaltımızı yaparak vakit geçirdik. 10:50'de Unganlar'a tekrar vardığımızda içerisi çok kalabalıktı ve çoğunluk yabancıydı. İlk sırada olmamıza rağmen bayağı geç muayene olduk. Bir gün önceden kalan kişiler vardır diye düşündük. Bu arada geçerli COVID testi olmayanları ya da testinin süresi geçenleri kesinlikle geri gönderiyorlar bilginize.

    İlk beni içeri aldılar, boy ve kilomu ölçtüler, daha sonra üzerimi çıkarıp verdikleri önlüğü giyerek sedyeye uzanmamı istediler. Biraz bekleyişten sonra Dr. Mehmet Bey geldi, tansiyonumu ölçtü, sırtımı dinledi ve karın bölgemde ağrı olup olmadığını sordu. Daha sonra klasik "sigara içtin mi", "dövmen var mı", "ne iş yapıyorsun", "şu anda nerede yaşıyorsun", "Amerika'da nerede yaşamayı düşünüyorsunuz" gibi soruları sorduktan sonra herhangi bir hastalığım veya kullandığım bir ilaç var mı diye sordu. Elinde iki iğne ile geldi fakat ben tek aşı yapıldı gibi gördüm. Açıkçası, heyecandan da anlayamadım iğne sayısını. Kullandığı ilaçları bilgisayara işledi ve işlem bitti. Daha sonra eşim ve oğlum da Dr. Mehmet Bey tarafından muayene edildi. Oğluma 2 aşı, eşime ise 1 aşı yapılmış. İşlem sonunda bana 250 dolar, eşime 250 dolar, oğluma da 460 dolar karşılığı TL olarak kredi kartıyla ödeme yaptık. Burada kuru sordum ve telefondan da baktım, yaklaşık aynıydı. "Pazartesi saat 12'ye kadar aramazsak 15:00-17:00 arası raporunuzu alabilirsiniz" dediler. Unganlar'da işlemleri yapan bayan arkadaşlar çok kibarlardı ve herkese çok güzel şekilde yardımcı oluyorlardı. Hâl ve tavırları çok düzgündü.

    Bu da bizim deneyimimiz. Umarım hepimiz hayallerimize bir an önce ulaşırız!


  • BUradan genel muayene olan arkadaslara sormak isterim, sorular icinde nedense dovmen varmi sorusuna takildim 🙂 acaba muayene olanlar icinde dovmesi olan varmiydi varsa herhangi bir not bir tepki yada bir olumsuzluk olustumu diye merak etmedim degil.
    Bir an yillar once askere giderken off senin dovmen var yandin diyenler gozumun onunde canlandi da 😅


  • @gokhanbagatur vücuda zarar vermek olarak değerlendiriliyor. Askerlikte de böyleydi.


  • @funnelweb sonuctan hem fikiriz,konuya donucek olursak dovme olmasi olumsuz bir rapor sonucuna sebepmidir?

  • ⭐⭐

    @gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    @funnelweb sonuctan hem fikiriz,konuya donucek olursak dovme olmasi olumsuz bir rapor sonucuna sebepmidir?

    Yapılma amacına ve şekline bağlı. Kendinize zarar vermek miydi amaç, verdiğiniz zararı gizlemek mi? Kötü koşullarda yapıldı ve AIDS gibi bir hastalık mı kaptınız?

    Ekstra testler istenebilir.

  • ⭐⭐⭐

    @gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    @funnelweb sonuctan hem fikiriz,konuya donucek olursak dovme olmasi olumsuz bir rapor sonucuna sebepmidir?

    Gamalı haç, ışıd sembolü veya başka bir çeşit örgüt sembolü,, nefret söylemi, ırkçılık vs içeren şeyler olmadığı sürece dövmeler sorun çıkarmaz.


  • @ezgilera detayli icerik icin tskler.


  • Arkadaşlar Muayeneye Cuma girip cumartesi alabilen var mı?. Ben Mülakattan hemen önce Cuma günü muayene olmayı planlıyordum cumartesi alabilirsem. Acaba daha erkene alsam mı diye soruyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

104
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum