Amerika'da ikinci el araba almak
-
BİR TÜRK AİLE TESLA İLE TEST SÜRÜŞÜNE ÇIKARSA
https://www.youtube.com/watch?v=itE3Jb4eH3M -
@coder nasip varsa bulunur... Hissediyorum :)
-
@semavi Aynen bende 1000$ alti araba bulucam diye ugrastim o kadar bulamadim tam butceyi arrtirdim,2500$ civarı arac arayisindayken cikti karsima :) Nasipse yarin aliyorum :)
-
Evet arkadaslar 3 gun once baslattigim anketin sonuclarini acikliyorum :) 77 gecerli oy kullanildi. Kazanan, %36.4 gibi bir ustunlukle 2016 MAZDA3 SPORT oldu. Forumda Mazda 'ya ciddi bir guven soz konusu oldugunu anlamis olduk. Detaylar icin asagidaki linke tiklayin;
2016-2017 Model Dusuk Butceli Arac Anketi Sonuclar Icin Tiklayin
-
@filth_grinder 2016 model için 80K milage yüksek geldiği için seçmemiştim :)
-
@filth_grinder Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:
Evet arkadaslar 3 gun once baslattigim anketin sonuclarini acikliyorum :) 77 gecerli oy kullanildi. Kazanan, %36.4 gibi bir ustunlukle 2016 MAZDA3 SPORT oldu. Forumda Mazda 'ya ciddi bir guven soz konusu oldugunu anlamis olduk. Detaylar icin asagidaki linke tiklayin;
2016-2017 Model Dusuk Butceli Arac Anketi Sonuclar Icin Tiklayin
Mazda 3 güzel araç 2 arkadaşımda var bugüne kadar başka markaya bindiklerini görmedim Türkiye' de yaşanılan en büyük sıkıntı parça konusunda oluyor oda bazen.. Japon dünyada kendini kanıtlamış sağlamlık, parça ucuzluğu inanılmaz bir güven var. Bu güveni de hak etmedi bir an hiç şahit olmadım doğrusu..
-
@coder ben bugün 2003 model mazda protage aldım 107 binde :)
-
HB mi sedan mi...
HB ise hayatımda en çok sevdiğim bir kaç arabamdan biri idi...
-
@semavi Abi sedan ya hb bulamadim :)
-
HB olsa alırdım senden :)
-
TR'deki mazda 323 değil mi o :)
Benim de çok sevdiğim bir araçtır, yazlıktan yan komşumuz yıllar önce almıştı hala kapısının önünde duruyor..Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın sayın @aliarmgn
-
@filth_grinder yalnız o nissa. Sentra ya oy veren arkadaşı bulmak istiyorum ;) tek başına kalmasın
-
@semavi Kadir abi merak ettiğim bir şey var oralarda w201 Kasa güzel Mercedesler varmı şöyle 2.3 cosworth felan olsa tadından yenmez aslında :) gerçi japon arabalarının daha çok tercih edildiğinden ve w201 'in modeli düşük olmasından dolayı pek yoktur diye düşünüyorum ama yinede sorayım dedim aklıma gelmişken
-
@volkanu hocam ram emin degilim ama olabilir. 2003 mazda protege
-
@semavi abi araba lazimsa gondereyim burdan :)
-
@aliarmgn Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:
@semavi abi araba lazimsa gondereyim burdan :)
Siz nereye yerleştiniz?
Protege 2.0 mi 1.6 mi aldınız?
Kronik sorunu yok aslında o araçların. Içinde garip bir şekilde geniştir.
Güle güle kullanın...
-
ABD'de ikinci el, yeni ve leasing ile araba almanın inceliklerine ilişkin yararlı bilgiler içeren bir rehber video:
Kanal: Amerikan Ruyasi
-
@semavi Ben Nj deyim Jersey city 2.0 araba evet baya genis, disardan kucuk gozukuyor benim gibi hantal araba sevmeyenler icin ideal :)
-
Bir kac basit video cekmistim. Burada dursun konu ile alakali oldugu icin...
-
Selam arkadaşlar;
Şubat ortası gibi gc talihlisi olarak Ohio ya taşınıyoruz. Başlangıç için 10k(artı/eksi 2k) lık bir araba almayı düşünüyorum. Nerdeyse o bölgedeki büyük dealer ların sitelerindeki arabalara baktım. İlk başta sadece Japon yada Kore menşeili arabaları düşünüyordum. Passat, fussion ların düşük mil olanlarının bile fiyat olarak hyundai sonata dan daha aşağı olduğunu gördüm. Sizce 2014 civarı temiz passat veya fussion bulunursa alınır mı? Genel bakımları ve sigorta fiyatlarının diğerlerine göre belirgin farkı var mıdır?
Beklentim: kendi mesleğim ile alakalı iş bulana kadar en azından masraflarımın bi kısmını karşılamak için haftada 1-2 gün lyft/door dash vs yapayım, bir yıl sonra da arabayı sattığımda çok zarar etmeyeyim. Şimdiden teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
56
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum