Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba arkadaşlar, gecen ayki ilerleme sonrasi Ankara dan mülakat randevusu gelen varmi

• @eeken. selamlar Ankara gorusmesinde size lise diplomasi soruldumu soruldu ise tercume ettirip goturdunuz

• @Zeyno selamlar Ankara randevusunda Lise dıploması ıstendımı

• @oprmngr bize hiç diploma sorulmadi.

• @Emre-Pars ayrıca evlenmemesi gerekiyor.

• @Emre-Pars Tesekkur ederim

• @ori2006 bize 27 Haziran için geldi

• @oprmngr hayırlı olsun

• @oprmngr eğer aklınıza takılan birsey varsa sorabilirsiniz. Hayırlısı olsun.

• @Emre-Pars Selamlar Sponsor olan abimizin Digum belgesini yenilemek gerekirmi en son 2020 yilind aldik .Birde banka hesap dokumani ve tapu . araç ruhsati gereklimi

• Evet yenileseniz iyi olur çünkü o belgeler teknik olarak 6 ay geçerli. Banka dokumani Tapu vs sormuyorlar. Ama ben her ihtimale karşı diye götürdüm. 2 dosya yaptım. Birisinde gerekli belgeler diğerinde isterlerse diye götürdüklerim. Bana, kuzenime ve bir arkadaşıma o belgelerin hiç birisini sormadılar.

• @oprmngr Merhaba, sorulmadi

• @oprmngr Merhaba. Hayır sorulmadı. Diploma kriteri olmadığı için sormuyorlar.

• @oprmngr digum belgesi neydi? Sponsorunuzun gelir belgelerinin yenisini sisteme yüklemesi gerekiyor. Onun dışında normal vize gibi düşünmeyin, tapu ruhsat filan istenmez. Gelecek mailde gerekli belgeleri belirtiyor.

Status: Interview Scheduled - MIV
    Documents and/or Actions Required:

Birth certificate of your petitioner (Original and English translation), English translation is not required for the documents in Turkish.

Marriage Certificate (Original and English translation)

1 Color Photo, 2 x 2 inches (51 x 51 mm) in size, printed on photo-quality paper, taken in the last 6 months, 1 per applicant.

PTT registration receipt, Each passport holder applying for a visa must register their passport pickup location with Turkish Post (PTT) before coming to the Embassy by using the provided link or calling +90-850 390 2884 (or 703-520-2490 from inside the United States). Failure to register your appointment at this web site will delay your entry at the Embassy gate on the day of your interview.

Medical exam, All immigrant visa applicants are required to undergo a medical examination by a panel physician designated by the consular section. The validity of the medical exam will determine the visa validity, which will be the last day to enter the United States.

Military Service Completion/Exemption Card (Original).

Police Certificate, Turkey (Original), Required for all Turkish citizens or residents of Turkey. Must include archive records check (Arsiv kayitli Adli Sicil Kaydi)., Not required for follow-to-join asylee/refugee (V92/93) applicants.

Birth Certificate, Turkey (Original), Nüfus kayit örnegi (Please note that all actions (divorce(s), marriage(s) and death(s)) must be listed on your NKO).

IRS Transcript (Upload to CEAC), From petitioner and any co- sponsors for the most recent year. If the petitioner did not file a tax return, they must provide a letter explaining why.

• @huseyin_tsn

@huseyin_tsn, içinde söyledi: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

@eeken merhaba, bir sorum olacaktı. NVC "Welcome Letter"ı, priority date geldiğinde kime yolluyor? Kardeşime mi yoksa bana mı?

Priority Date: 21/02/2011

Daha priority date'in gelmesine çok var ama posta yoluyla mı gelecek, yoksa e-posta ile mi, onu bilmiyorum.

Bir de gönderdiğimiz e-posta adresini öğrenmemizin bir yolu var mı?

Merhaba arkadaşlar bu sorum hakkında bilgisi olan varmı?

• @huseyin_tsn size ve başvuru sahibine yolluyorlar. Mesela dosyanıza eşinizi de eklediniz ona da mail gidiyor. Eğer mail adresiniz güncel değil ise asknvc ye yazıp email adresinizi güncellemeniz iyi olur

• Herkese merhaba 30 Mayıs itibarı ile yeni randevu sistemine kayıt olma zorunluluğu getirildi. Bu bizi f4 ile zaten hali hazırda randevu tarihi belli olanlar içinde mi gerekli ben yeni ais sayfasından kayıt etmeye çalıştım başaramadım yapabilen varsa yol gösterirse sevinirim hepinize çok teşekkür ederim randevumuz 27 Haziran

• Ailemizin F4 Vizesi Onaylandı – Teşekkürler!
    Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
    Uzun ve sabır isteyen bir sürecin ardından ailemizin F4 kategorisi göçmen vizesinin onaylandığını büyük bir sevinçle paylaşmak istiyorum.
    Bu süreç boyunca forumda yer alan paylaşımlar, tecrübeler ve verilen destek bizim için gerçekten çok kıymetliydi. Sorularımıza zaman ayırıp yanıt veren, deneyimlerini paylaşan ve moral kaynağı olan herkese yürekten teşekkür ederiz.
    Yolu bu forumdan geçen herkesin en kısa zamanda aynı mutluluğu yaşamasını tüm kalbimizle diliyoruz.
    Hayallerin gerçeğe dönüştüğü bu yolculukta herkese umut, sabır ve güzel haberler dileriz.
    Sevgi ve selamlarımla,
    EREBMEK
    Bir F4 Ailesi

• @oprmngr hayırlı olsun mülakat nasil gecti anlatırsanız sevinirim, saglik, ve konsolosluk

• @ori2006 Saglık muayenesine 24 Haziran 09 da girdik
    Hepimizin akciğer filmleri çekildi , her yaş skalasona göre kan idrar yada diğer testleri yapıyorlar eşimden, benden ve olgumuzdan kan almadılar ama 19 yaşında kızımızdan kan ve idrar testi alındı hepimize üçer aşı yapıldı muayenede yabancı banka kartı ile ödeme yapılmıyor.
    Konsolosluk randevumuz 27 Haziran 08 de oldu
    Her birimiz için orijinal evrak teslimi yaptık
    Pasaport
    Resim 1 adet
    Doğum belgesi
    Sponsor Abimin dogum bekgesi
    Nüfus kayıt örneği
    Evlilik cüzdanı
    Askerlik terhis tercümesi
    Adli sicil kaydı
    Sonrası 15 dk beklememizin ardından
    İngilizce seçtiğimiz randevuya gayet pozitif bir bey ile yaptık
    Sağ Ellerimizi kaldırıp yemin ettikten sonra parmak izlerimiz alındı.
    Abimin nerede yaşadığını ve ne iş yaptığını sordu
    Benim gemici olduğumu ve hangi şirkette çalıştığımı sordu
    Oğlumuzun askerliğini yaptığı diye esprili soruya bizde Türkiye’de 20 yaşında gidiliyor daha4 yılı var dedik güldü haklısınız dedi
    Herhangi birimizin yurt dışında yaşayıp yaşamadığını sordu
    Ve her şey mükemmel görünüyor onaylıyorum dedi benim mürettebat ve turist vizelerininde iptal edileceginin bilgisini verdi
    Teşekkür ettik ailece birbirimizi tebrik ettik
    Hepinize bol şans

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |