18 yilin sinunda Ailemizin f4 vizesi onaylandi,
Bu süreç boyunca forumda yer alan paylaşımlar, tecrübeler ve verilen destek bizim için gerçekten çok kıymetliydi. Sorularımıza zaman ayırıp yanıt veren, deneyimlerini paylaşan ve moral kaynağı olan herkese yürekten teşekkür ederiz.
Yolu bu forumdan geçen herkesin en kısa zamanda aynı mutluluğu yaşamasını tüm kalbimizle diliyoruz.
ori2006
@ori2006
F4
Priority Date: 05/09/2007
Mülakat Tarihi:
Pasaport Teslim:
ABD İlk Giriş:
ori2006 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@oprmngr teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı bende oyle bis supheye duztum zaten gidip kendim alacagim
ori2006 tarafından gönderilen son iletiler
-
@oprmngr pasaport lari aldiginiz yerin ismi nedir tabelasi nedir aklinizdami, adres var sadece cunku
-
@oprmngr tek UID numarasina bagli diger aile fertleri pasaportları degilmi
-
@oprmngr teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı bende oyle bis supheye duztum zaten gidip kendim alacagim
-
@oprmngr yeni teslim sisteminde pasaportlarınizi nasil teslim aldiniz veya teslim ettiler
-
18 yilin sinunda Ailemizin f4 vizesi onaylandi,
Bu süreç boyunca forumda yer alan paylaşımlar, tecrübeler ve verilen destek bizim için gerçekten çok kıymetliydi. Sorularımıza zaman ayırıp yanıt veren, deneyimlerini paylaşan ve moral kaynağı olan herkese yürekten teşekkür ederiz.
Yolu bu forumdan geçen herkesin en kısa zamanda aynı mutluluğu yaşamasını tüm kalbimizle diliyoruz. -
@oprmngr Abinizin yillik gelir durumunu gösteren belge istediler mi (W 2 veya 1040 formu )
-
@oprmngr hayırlı olsun mülakat nasil gecti anlatırsanız sevinirim, saglik, ve konsolosluk
-
Merhaba arkadaşlar, gecen ayki ilerleme sonrasi Ankara dan mülakat randevusu gelen varmi
-
@suzers sponsor mali durumları ve bizim sisteme yüklediğim evrakları tekrar yenisini istediler mi ona gore hazirlikli olmak açısından sordum