Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

• Bu ileti silindi!

• @MPower Yani özelden aldığım cevaplara göre askerin kardeşine öncelik tanınmıyormuş getirme bakımından lakin

Daha bir kısa yol şöyle oluyor...Asker olan kişi zaten hızlıca vatandışlığı aldığı için Anne ve babasına greencard çıkartabiliyor.Anne ve Baba üzerinden , yani greencard sahibi anne ve baba'nın çocuğunu getirmesi şeklinde daha hızlı oluyormuş.Yaş sınırı yok lakin greencard ile abd vatandaşı kişinin çocuğunu getirmesi arasındaki tek fark;

Greencard sahibi kişi bekar olan çocuğunu getirebiliyor.
    ABD vatandaşı olan kişiyse evli olan çocuğunu eşiyle beraber çocukları dahil getirebiliyor.Öğrendiklerim bundan ibaret.

• @yusuff28 21 yaşından gün alınca ne yazık ki vize almanız mümkün değil. İzleyeceğiniz yol söyle olacak Anneniz greencardini alacak. Sonra buradan size F2B kategorisinden başvuracak. Ama bu işlemler min 10 sene sürer. Şu anda 2017 başvurularına bakıyorlar.

• @Emre-Pars size randevu geldimi

• @oprmngr benim işlemler tamamlandı. 6 ay oldu geleli.

• Merhaba arkadaşlar, gecen ayki ilerleme sonrasi Ankara dan mülakat randevusu gelen varmi

• @eeken. selamlar Ankara gorusmesinde size lise diplomasi soruldumu soruldu ise tercume ettirip goturdunuz

• @Zeyno selamlar Ankara randevusunda Lise dıploması ıstendımı

• @oprmngr bize hiç diploma sorulmadi.

• @Emre-Pars ayrıca evlenmemesi gerekiyor.

• @Emre-Pars Tesekkur ederim

• @ori2006 bize 27 Haziran için geldi

• @oprmngr hayırlı olsun

• @oprmngr eğer aklınıza takılan birsey varsa sorabilirsiniz. Hayırlısı olsun.

• @Emre-Pars Selamlar Sponsor olan abimizin Digum belgesini yenilemek gerekirmi en son 2020 yilind aldik .Birde banka hesap dokumani ve tapu . araç ruhsati gereklimi

• Evet yenileseniz iyi olur çünkü o belgeler teknik olarak 6 ay geçerli. Banka dokumani Tapu vs sormuyorlar. Ama ben her ihtimale karşı diye götürdüm. 2 dosya yaptım. Birisinde gerekli belgeler diğerinde isterlerse diye götürdüklerim. Bana, kuzenime ve bir arkadaşıma o belgelerin hiç birisini sormadılar.

• @oprmngr Merhaba, sorulmadi

• @oprmngr Merhaba. Hayır sorulmadı. Diploma kriteri olmadığı için sormuyorlar.

• @oprmngr digum belgesi neydi? Sponsorunuzun gelir belgelerinin yenisini sisteme yüklemesi gerekiyor. Onun dışında normal vize gibi düşünmeyin, tapu ruhsat filan istenmez. Gelecek mailde gerekli belgeleri belirtiyor.

Status: Interview Scheduled - MIV
    Documents and/or Actions Required:

Birth certificate of your petitioner (Original and English translation), English translation is not required for the documents in Turkish.

Marriage Certificate (Original and English translation)

1 Color Photo, 2 x 2 inches (51 x 51 mm) in size, printed on photo-quality paper, taken in the last 6 months, 1 per applicant.

PTT registration receipt, Each passport holder applying for a visa must register their passport pickup location with Turkish Post (PTT) before coming to the Embassy by using the provided link or calling +90-850 390 2884 (or 703-520-2490 from inside the United States). Failure to register your appointment at this web site will delay your entry at the Embassy gate on the day of your interview.

Medical exam, All immigrant visa applicants are required to undergo a medical examination by a panel physician designated by the consular section. The validity of the medical exam will determine the visa validity, which will be the last day to enter the United States.

Military Service Completion/Exemption Card (Original).

Police Certificate, Turkey (Original), Required for all Turkish citizens or residents of Turkey. Must include archive records check (Arsiv kayitli Adli Sicil Kaydi)., Not required for follow-to-join asylee/refugee (V92/93) applicants.

Birth Certificate, Turkey (Original), Nüfus kayit örnegi (Please note that all actions (divorce(s), marriage(s) and death(s)) must be listed on your NKO).

IRS Transcript (Upload to CEAC), From petitioner and any co- sponsors for the most recent year. If the petitioner did not file a tax return, they must provide a letter explaining why.

• @huseyin_tsn

@huseyin_tsn, içinde söyledi: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

@eeken merhaba, bir sorum olacaktı. NVC "Welcome Letter"ı, priority date geldiğinde kime yolluyor? Kardeşime mi yoksa bana mı?

Priority Date: 21/02/2011

Daha priority date'in gelmesine çok var ama posta yoluyla mı gelecek, yoksa e-posta ile mi, onu bilmiyorum.

Bir de gönderdiğimiz e-posta adresini öğrenmemizin bir yolu var mı?

Merhaba arkadaşlar bu sorum hakkında bilgisi olan varmı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k