Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da ikinci el araba almak

Taşındı Ehliyet ve Araba
3.2k 387 720.1k 333

Benzer Başlıklar

• kabahatli araba kazasını temyiz etme başvurusu

Ehliyet ve Araba
    2
    0 Oy
    2 İleti
    122 Bakış
    ayvalik10A
    @aysthehk başlık bulamazsın çünkü bizim hukuk büromuz var sağolsunlar kendilerine çok teşekkür ediyoruz @Claudia-J-Muslu bizlere inanılmaz bir şekilde yardımcı oluyor. Onun sayfasına bu yazıyı taşırsanız kendileri müsait bir zamanda sizlere yardımcı olacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Türkiyeden Amerikaya binek araba nakli ve satış işlemi

Ehliyet ve Araba
    5
    0 Oy
    5 İleti
    811 Bakış
    CalibraturboC
    @Melih-Tokal 25 yaşinin ustunde ise evet yoksa hayır. Fakat kanada dan import edilebiliyor 25 yas exempt. Japonyadan almanyadan vb şahsi import 25 yas ve uzeri haric yasak.
  • Statu Degistirirken Araba Kullanimi

Taşındı Ehliyet ve Araba
    22
    0 Oy
    22 İleti
    2k Bakış
    kirikK
    @arnblt Heheheh peki cok tesekkur ederim tekrardan :) Biraz rahatladim, bazen de risk almam gerekiyor sanirim :)
  • Amerika'da Ehliyet Almak

Sabitlendi Ehliyet ve Araba ehliyet
    2k
    30 Oy
    2k İleti
    373k Bakış
    Gürhan KuraşG
    Eger kuzey virginia'da ehliyet alacaksaniz ve cok da tecrubeniz yoksa tyson's corner gibi yogun trafik yerlerdeki dmv'ler yerine chantilly'deki dmv'yi tercih edebilirsiniz. kendi tecrubemden bahsetmek gerekirse etrafi tanimadigim icin sirf yakin diye ilk kez tyson's corner'da road test'e girdim ve kaldim. Sonraki icin chantilly'deki dmv'de girdim ve gectim. 5-6 dakikalik bir rotasi var (youtube'da rotayi gosteren hintli kardeslerimiz de var) ve yollar baya sakin, examiner da guler yuzluydu. Ayrica sunu da belirtmek isterim gocmen vizesiyle de gelseniz virginia'da 6 ay boyunca turk ehliyetinizi kullanabilirsiniz. 60 gun kurali sadece baska eyaletlerden virginia'ya tasinanlar icin gecerli. Bunu DMV'deki gorevliye sorup ogrenmistim, ama siz yine de ehliyetinizi bir an once alin yabanci ehliyetlere sigorta daha yuksek cikabiliyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k