Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da ikinci el araba almak

Taşındı Ehliyet ve Araba
3.2k 387 720.0k 333

Benzer Başlıklar

• kabahatli araba kazasını temyiz etme başvurusu

Ehliyet ve Araba
    2
    0 Oy
    2 İleti
    122 Bakış
    ayvalik10A
    @aysthehk başlık bulamazsın çünkü bizim hukuk büromuz var sağolsunlar kendilerine çok teşekkür ediyoruz @Claudia-J-Muslu bizlere inanılmaz bir şekilde yardımcı oluyor. Onun sayfasına bu yazıyı taşırsanız kendileri müsait bir zamanda sizlere yardımcı olacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Türkiyeden Amerikaya binek araba nakli ve satış işlemi

Ehliyet ve Araba
    5
    0 Oy
    5 İleti
    811 Bakış
    CalibraturboC
    @Melih-Tokal 25 yaşinin ustunde ise evet yoksa hayır. Fakat kanada dan import edilebiliyor 25 yas exempt. Japonyadan almanyadan vb şahsi import 25 yas ve uzeri haric yasak.
  • Araba satmak

Ehliyet ve Araba
    1
    -1 Oy
    1 İleti
    210 Bakış
    tolga07390T
    merhaba, 1500 dolar downpayment yapip Kredi ile araba aldım . Bu arabanın kredisi bitmeden başkasına satabilirmiyim?
  • Change of status sürecinde ehliyet almak

Ehliyet ve Araba
    20
    0 Oy
    20 İleti
    4k Bakış
    C
    @mydream tam olarak sormak istedigim sorunun cevabini yorumlari okurken buldum ben de suan da change of status durumundayim b2 den f1 e cevirdim neredeyse 8 ay oldu hala bekliyorum. Yine aktif olarak arac kullaniyorum fakat turk ehliyetimin yaninda international bir ehliyet daha cikarttirdim 25$ bir fiyata bir defa polis tarafindan cevrildim ve ID, International Driver Licence ve Turk Ehliyetimi verip, ceza bile almadan geri birakildim. Benim gibi durumda olanlar en azindan statunuz gelene kadar International Driver Permit alabilirsiniz gecici olarak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k