Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Yolculuk
4.1k 789 550.4k 685

  • @HockeyUmpire2 Hayırlı olsun.


  • @bluegreen abd dışında 6 aydan fazla kalmayın. Ben 1 senede 3 giriş çıkış yaptım toplamda abd de 2.5 ay kaldım.


  • @HockeyUmpire2 Yeni hayatınızda başarılar, en iyi dileklerimi yolluyorum.

    Prepaid hat konusunda yardıma ihtiyacım var, hangi firmadan aldınız ? Bir de bu numara ve kart sadece alınan süre kadar mi geçerli oluyor, yani sonrasında iptal mi ?

    Ben de 1 aylık kalacağım ilk girişi şimdi yapiyorum, Turkcell şirket hattıma yüklenmek istemiyorum ve prepaid alacağım

  • ⭐⭐⭐⭐

    @caglarcan Metropc den aldım t-online hatti 50 usd internet sınırsız. gelecek ay odemediğin taktirde hat kullanılmıyor. Ayrıca bazen 9 usd ye 150 usd lık telefonuda beraberinde alabilirsin. Toplam 59 usd ye hat ve telefon sahibi olabilirsin.


  • @caglarcan, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

    @HockeyUmpire2 Yeni hayatınızda başarılar, en iyi dileklerimi yolluyorum.

    Prepaid hat konusunda yardıma ihtiyacım var, hangi firmadan aldınız ? Bir de bu numara ve kart sadece alınan süre kadar mi geçerli oluyor, yani sonrasında iptal mi ?

    Ben de 1 aylık kalacağım ilk girişi şimdi yapiyorum, Turkcell şirket hattıma yüklenmek istemiyorum ve prepaid alacağım

    sorularinizi uygun basliklarda sormalisiniz.


  • @ZaferY bey merhaba, mumkunse sizinle irtibat kurmak isterim. Hemen hemen ayni sartlardayiz, dv2020 talihlisim, sizin tecrübeleriniz ben ve benim gibi kişilere örnek olacaktır.
    Teşekkürler.


  • @arnblt 3 defa girip çıkmanızda bir sorun oldumu soru soruldumu ne soruldu. Bende 3 ay türkiyede kalmak istiyorum saglık nedeniyle. Özel degilse giriş çıkışınızı gerekli bir neden ile mi yaptınız. Biraz bilgi verirmisiniz


  • @bluegreen ilk girişimizi Ekim 2018 de yaptık. 1 hafta kalıp döndük. İlk girişte yerleşme gibi bir planımız hiç bir zaman olmamıştı. Gezdik sadece. 2. girişi Nisan 2019 da yaptık. Yine 1 hafta kaldık ama o gidişimizde yaşayacağımız yerde kaldık. Evlere bakıp araştırma yaptık. 3 üncü gidişimizde Ağustos 2019 da oldu. Oraya yerleştik. Eşim ve oğlum orada kaldı. Ben döndüm. Şu an İstanbul'dayım. Ocak sonunda tekrar gideceğim.
    Giriş çıkışlarımızı ve ne zaman yerleşeceğimizi tamamen kendi kararlarımızla ve keyfilikte içererek 🙂 yaptık.
    Merak etmeyin hiç kimse size 3 ay Türkiye de kaldı diye kapıdan döndürmez. İş yerinden arkadaşım 6.ncı girşini yapıp hafta başında döndü.
    Kapıda soru sorarlarsa iş arıyorum, okulum bitmedi dersiniz.
    İlk 2 sene sıkıntı yaşayan pek görmedim. İkinci seneden sonra problem yaşayabilirsiniz.
    Örneğin arkadaşımın 6'ncı girişinde (2 senedir GC li) polis soru bile sormadan damgayı basmış.


  • biz de benzer formatta düşünüyoruz kısmetse, bizde senaryo tam tersi ben kalıp , eşim kızım burada olacaklar 🙂 herkese plan projelerinde başarılar...


  • @arnblt harika teşekkür ederim


  • @HockeyUmpire2 hayırlı olsun.yeni hayatınız nasıl alışma süreciniz, Florida nasıl 🙂

  • ⭐⭐

    @Nothing-Man biz ilk giriş - çıkış yaptık, döndük. Şimdi asıl hazırlık Ocak ayında temelli göç ediyoruz. Florida gözlemimi soracak olursan aşırı sıcak ve nemli, afro - american, hispanic sayısı oldukça fazla... Ben biraz daha Ankara, İzmir tarzı sehirlerden hoslanıyorum... Bence tatil için süper ama yaşam ve aile için ideal değil. (tamamen kendi görüşüm.) hatta iş bile buldum 😂 öyle işte..


  • @HockeyUmpire2 Florida (yorumlar ve gözlem olarak) güzel geliyor bana, umarım o sürecide en güzel şekilde atlatırsınız.
    İş? Spor hocasıydınız sanırım? kendi alanınız da mı buldunuz.Daha sonra ki yazılarınızı bekliyor olacağız şimdiden 🙂


  • @Nothing-Man bekar biriysen evet bence harika biryer 😉 hokey antrenörlüğü için tampa'dan çagırdılar görüşmeye... Bakalım az kaldı... Bütün süreçleri forumdan paylaşmaya özen gösteriyorum. Çünki şahsen birçok seyi buradan öğrendim...


  • bekarlık sultanlıktır 🙂 🙂 bekliyor olacağız(m) Tampa da yaşayan türkler de vardı sanırım, şehir resimlerde çok hoş umarım olur.

  • ⭐⭐⭐⭐

    Bu konuda gidişini yazan arkadaşların anlattıklarını ilk sayfadan itibaren keyifle okudum. En hoşuma giden, nasıl yapacağız nasıl edeceğiz diyen bazı üyelerin 5-6 sayfa sonraki nasıl yaptıklarını anlattıkları yorumları oldu. Canlı bir tecrübenin öncesi ve sonrasını gözlemleyebildiğimiz güzel bir başlık olmuş. Biz hala ve henüz piyango katılımcısı rolünde olduğumuzdan bu başlığa bir tecrübe yazmak mümkün olacak mı ne kadar zaman alacak bilemiyorum. Dikkat ettiğim şey, pek çok kişinin ilk girişlerinden sonra 1-2 hafta içinde dönme planı yapıp 2. 3. seferlerde kesin göçü gerçekleştirmeleri, ya da böyle planlamaları. İlk seferde kalıcı olarak göçmek için yeterli araştırma yapmak ve Türkiyedeki bağlarını kesmek için gerekli zaman kalmıyor mu acaba. Başa gelmeden bilinemediğinden bunu düşünüyorum. Ben şahsen ağda yapar gibi cart diye çekip bir seferde halletmek taraftarıyım. Elbette her adımı zor bir süreç. Mali ve psikolojik olarak yorucu ve belki zaman da dar. Ancak gidip gelmek, iki arada bir derede olmak hisleri beni daha çok yıpratır gibi geliyor. Eğer bir gün GC kazanırsak ve vize basımından sonra 6 aylık sürem,z kalmış olursa, bu 6 ay içinde her tür hazırlığımızı yapıp bir seferde gitmek isterim.


  • Merhaba, yakın bir süre içinde Houstan'dan Amerikaya giriş yapacağım. Sorum; havaalanından konaklayacağımız yere uber-lyft haricinde ulaşım imkanı bulunuyor mu? Bulunuyor ise bir günlük araç kiralama ile kıyaslandığında hangi yol fiyat olarak daha makul olacaktır? Havaalanı ile konaklayacağımız yer arası ortalama 50-60 Km. Doğru başlık altına mı soruyorum emin değilim yanlış ise kusura bakmayın lütfen doğru yere taşıyabilirim sorumu.


  • @mayk, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

    Merhaba, yakın bir süre içinde Houstan'dan Amerikaya giriş yapacağım. Sorum; havaalanından konaklayacağımız yere uber-lyft haricinde ulaşım imkanı bulunuyor mu? Bulunuyor ise bir günlük araç kiralama ile kıyaslandığında hangi yol fiyat olarak daha makul olacaktır? Havaalanı ile konaklayacağımız yer arası ortalama 50-60 Km. Doğru başlık altına mı soruyorum emin değilim yanlış ise kusura bakmayın lütfen doğru yere taşıyabilirim sorumu.

    Google maps'ten toplu tasima hizmeti var mi diye bakabilirsiniz; eger toplu tasima yoksa genelde taksi, ozel ulastirma servisleri, shuttle'lar veya uber/lyft gibi alternatifler mevcuttur... havalimaninin sitesinden kontrol edebilirsiniz, liste olmasi lazim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mayk yaşayacağınız yeri yazmadığınız için kimse yardımcı olamaz bölgeyi yazarsanız size @mhepekiz olsun @semavi yardımcı olur


  • @crazycells çok teşekkür ederim değerli bilgiler için.


Benzer Başlıklar

  • B1/B2 Vizesi ile ABD'ye Seyahat & Deneyimler

    Yolculuk
    26
    16 Oy
    26 İleti
    2k Bakış
    mesut1905M
    teşekkür ederim arkadaşlar @T-C-Kubilay-Dikici @gizemk @MySea
  • Boşanılan Eş ile Beraber ABD'ye Turistik Ziyaret

    Taşındı Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    258 Bakış
    gucarslanG
    @muratti resmi boşanma süreciniz eğer bu hafta sonuçlanacak ve seyahatiniz sonraki bir tarihte ise burada devreye çocuğun velayeti girecektir. çocuğun velayeti hanginizdeyse ilgili seyahat için diğer taraftan alınmış bir muvaffafakname hazır bulundurmasını tavsiye ederim. evet, sizin evli / boşanmış olduğunuzu sormayacaklar ve birlikte seyahat edeceksiniz ancak; herhangi bir durumda bu evrağın yanınızda olması daha sağlıklı olur.
  • Avrupa’dan ABD'ye Uçuşların Durdurulması

    Yolculuk
    66
    2 Oy
    66 İleti
    3k Bakış
    Z
    @crazycells evet yeni vize alan gruptayız. Avukat Curtis'in önerisini dikkate alarak 1 Ocak'ta girişimizi direkt ABD'ye yapmak bizim için riski en aza indirecek gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
  • ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar

    Sabitlendi Yolculuk
    286
    117 Oy
    286 İleti
    68k Bakış
    akaraA
    @akara ilave yapayim fafsanin kabul ettigi asagiya linkini biraktigim adresdeki firmalara once mail attim. Durumu anlattim uluslararasi kisi ve ogrenciler ile daha cok calisan firmalar zaten türk lise diplomasını biliyor. Bu firmalar orjinali gondermek şartı ile yapariz dediler. Burada translate ve noter yaptira bilirsiniz. Benim buldugum firma apostille bilgimiz var kabul ederiz dedi. Baska bir firma ile isleme baslamistik fakat firma benden bir suru bilgi isteyince iptal ettim. Ucretide sorgusuz sualsiz geri iade ettiler. https://naces.org/members/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum