[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Muhtaradana Merhaba bir şey daha soracaktım. Evraklarımı tararken 2009 tarihli ingiltereden aldığım (1999 yılında 10 ay kalmıştım orada) orjinal police certificat ımı buldum. Bunun geçerli olup olmadığını soracağım bir yer varmı. Yoksa 1 ay gibi bir süre evraklarımı geç göndermek zorunda kalacağım.
-
@Orkun-De İngiltere ye o tarihten sonra bir daha girmediyseniz, o tarihte aldığınız belgenin kabul göreceğini düşünüyorum,bu belgeyi bu şekilde taratıp KCC ye göndermenizde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum
Ama siz yinede belgeleri gönderdikten sonra ingiltere'den bu belgenin güncelini alın ve mutlaka bu güncel belgeyi 2009 da aldığınız belge ile birlikte mülakata götürünSayın @crazycells bu şekilde 2009 tarihli bir Police certificate KCC göndermesinde bir sakınca var mı?
Sayın @Orkun-De nin -
@bezdarniy bu yazi ne ifade ediyor bilen varmi daha once dosyaniz inceleniyor diyordu simdi degismis
-
Merhaba,
KCC 'den evrak talep mail'i aldım , Ukrayna konsolosluğundan henüz police certificate gelmediğinden , police certificate hariç diğer evrakları gönderdim ( 2 ay içerisinde konsolosluktan gelince eksik evrağımı da göndereceğim) . Yalnız DS form da anne v eş kızlık soyadında , ayrıca önceki dönem adreslerin bir yerinde yanlış yapmışım, formu şimdi actirmali miyim , yada nasıl bir yol izlememi önerirsiniz @crazycells bey ? -
@İrem-Güzel Aynen öyle :)
-
@BeFe, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Merhaba bir şey sormak istiyorum.
On August 1st, I provided you with the instructions on how to find a self-arranged job. As you know, this process comes with a strict deadline of two weeks to collect all the documents needed to have a new job vetted and approved by Alliance Abroad Group. To date, you have not submitted any information regarding a self-arranged position, even with an extension. At this point, there is no longer time to approve a new job.
At this time, Alliance Abroad will give you 30 days to depart the U.S., meaning you will start your travel period now. We will be shortening your program in good standing in SEVIS today, August 23rd, and you have until September 22nd to return home.Ben geçen yaz work and travel yapmıştım şuanki eşim ile beraber. İlk başta texas a gitmiştik ve orda çalıştık fakat kazandığımız paranın az gelmesinden dolayı los angeles a geçtik. Bize 2 hafta içerisinde bir iş bulmamız gerektiği ve sponsorunuza bu durumu bildirmeniz gerektiği söylendi. Biz iş bulamadık ve Bu yüzden gezmeye başladık. 2 hafta sonunda gelen mail yukarıdaki gibiydi ve uçak biletlerimizi erkene alıp belirtilen sürede ülkeden çıkış yaptık.Şuan eşim green card talihlisi. Mülakat tarihimizi bekliyoruz. Ds260da amerikadan hiç depart edildiniz mi sorusuna da hayır demiştik. Bu durumlarla alakalı bilginiz var mı? Bu konuyla alakalı bir sorun yaşar mıyız?
Siz deport edilmemissiniz, o nedenle bir sorun olmayacaktir.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@Orkun-De İngiltere ye o tarihten sonra bir daha girmediyseniz, o tarihte aldığınız belgenin kabul göreceğini düşünüyorum,bu belgeyi bu şekilde taratıp KCC ye göndermenizde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum
Ama siz yinede belgeleri gönderdikten sonra ingiltere'den bu belgenin güncelini alın ve mutlaka bu güncel belgeyi 2009 da aldığınız belge ile birlikte mülakata götürünSayın @crazycells bu şekilde 2009 tarihli bir Police certificate KCC göndermesinde bir sakınca var mı?
Sayın @Orkun-De ninben de emin degilim, belge oldukca eski ama dediginiz gibi mantiken kabul etmeleri lazim. Deneyip gormek lazim.
-
@zinos, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
KCC 'den evrak talep mail'i aldım , Ukrayna konsolosluğundan henüz police certificate gelmediğinden , police certificate hariç diğer evrakları gönderdim ( 2 ay içerisinde konsolosluktan gelince eksik evrağımı da göndereceğim) . Yalnız DS form da anne v eş kızlık soyadında , ayrıca önceki dönem adreslerin bir yerinde yanlış yapmışım, formu şimdi actirmali miyim , yada nasıl bir yol izlememi önerirsiniz @crazycells bey ?siz bilirsiniz. Hizlica formu actirip duzeltebilirsiniz isterseniz.
-
@crazycells Teşekkürler. Eski evrağı göndermeyi düşünüyorum. En azından işlemlerim devam etsin. Bu arada yeni evrak için başvuracağım.
Mülakata ikisini de götürürüm veya yenisi elime ulaştığında onu da taratıp önceden KCC ye mail atarım. -
@Orkun-De, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Teşekkürler. Eski evrağı göndermeyi düşünüyorum. En azından işlemlerim devam etsin. Bu arada yeni evrak için başvuracağım.
Mülakata ikisini de götürürüm veya yenisi elime ulaştığında onu da taratıp önceden KCC ye mail atarım.Bence de en ideali boyle olur. Eskisini gonderin ama bir taraftan ne olur ne olmaz yenisini de alin. Eger sonradan istenirse gecikme yasamamis olursunuz.
-
Bu aralar hangi numaralar current oldu ?
-
@Semihmete her ayın 15 nde bülten açıklanır ekim de 8600 açıklandı
-
Merhaba, kısa bir sorum var tam emin olamadığım için karar veremiyorum. 2020 Mart-Eylül arası eşimle muhtemel görüşme tarihimizi bekliyoruz. Görüşme tarihimizi beklerken yurt dışına çıkmamız, ds formu güncellememizi gerektirir mi? ya da görüşmemizde sorun yaratır mı ? Pasaportumuz da hareketlilik olacak malum, schengen vize başvurusu yapacağız ve red alırsak bu etkili olur mu ? gibi sorular yüzünden tatil planı yapamıyoruz. Sizce numaramızın current olmasını beklerken yurt dışı tatiline gidelim mi ? Bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ederim. Şimdiden teşekkürler. @Muhtaradana @crazycells @ayvalik10
-
@berkyurdum Hiç bir sorun olmaz.Her halükarda.
-
@berkyurdum @mhepekiz kendileri de sizin gibi yurtdışına eşinin adli sicil evrağı için gitmişlerdi. Yurtdışına turistik olarak çıkabilirsin. Bu 2 olay birbirinden çok farklı olaylar. Hatta geçen sene gc mülakatı beklerken gidip amerikayı gezmişlerdi.
-
Bu aralar evrak onay e-mail alan varmı ?
-
@Semihmete henuz kimseye gelmedi sanirim henuz bizde alamadik yaklasik 4 hafta oldu nerdeyse//beklemelimiyiz.:expressionless_face:
-
@ayvalik10 İlginize teşekkür ederim öncelikle, yurt dışına çıkmakta sorun olmaz tabi ki ancak DS formu, evrak güncelleme, seyahat tarihleri ve neden gidildiğinin kanıtlanmasını isterler vs. diyerek ek uğraşı çıkmaması açısından merak ettim. Güncellemem gereken evrak, bilgi, form yoksa gitmeyi düşünüyorum. Malum süreç maalesef her adımı dikkatli atmaya zorluyor. @Nothing-Man size de teşekkür ederim.
-
@berkyurdum rica ederim her hangi ek bir işlem yapılmasına gerek yok tatil için.Uzun süreli kalımlar da adli belge isteniyor sadece.Sizin koşullarınız da bir sorun yok yani.
-
@berkyurdum rica ederim biz burada aileyiz. Bu arada konsololuktan bu kadar korkmayın çünkü onlar sizin gitmenizi sizden çok daha fazla istiyorlar. Sadece tek bir şey istiyorlar. DÜRÜST OLUN YALAN SÖYLEMEYİN gideceğiniz tatil 6 ay ile 1 yıl arasında ise ozaman gittiğiniz ülke için belge isteniyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
5
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum