[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Muhtaradana toprağım vizeni inşallah aldığın zamanda böyle bir sevinç bekliyorum 😊😊 https://youtu.be/A1xbJEgDe3M
-
@gizemm hıh şimdi oldu o zaman yarın ki mülakatta başarılar sizin yerinizde olsam simdi yatardim dinç olmak için
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Muhtaradana toprağım vizeni inşallah aldığın zamanda böyle bir sevinç bekliyorum 😊😊 https://youtu.be/A1xbJEgDe3M
inşallah inşallah :)
-
@dmrtkn cok tesekkurler, mulakattan sonra saglik muayenesi ve mulakat deneyimini aktaracagim
-
@gizemm hemen ekleyelim, uyarı için teşekkür ederim
-
@Burak-Erdoğan teşekkür ederim kardeşim 😊
-
@Oktay-İbiş teşekkür ederim Oktay bey 😊😊
-
@Nothing-Man teşekkür ederim 😊
-
@murat34 inşaAllah Murat Bey 😊
-
@bolatmali inşaAllah Mehmet Ali sizler de alacaksınız. Yaşadığımız herşey çok güzeldi. Ben de sizlere hayatınızda başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun canlarım 😘
-
@dmrtkn inşaAllah kardeşim
-
@crazycells teşekkür ederim. Böyle bir forum sitesi kurup insanları bilgilendirdiğiniz ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler
-
Bu ileti silindi! -
@haymatlos_ teşekkür ederim 😊
-
@dmrtkn 75K TL Civarı
-
@gkhn35 tebrikler hayırlı olsun inşaAllah
-
@Muhtaradana hacım valla bütün detayları yazacaktım neredeyse ama okuyanı sıkar diye fazla derinlere girmedim 😁. Allah senden de razı olsun kardeşim. Darısı senin başına inşaAllah 😊
-
@muratozbek_91 teşekkür ederim Murat bey. Darısı sizlere inşaAllah
-
@Muhtaradana Emeğinize sağlık
-
@pasham38 hocam tebrik ederim, yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum