[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@muratozbek_91 siz hangi belgeyi alamıyorsunuz?
-
@gkhn35 Tebrikler, yeni hayatınız da başarılar :)
-
Merhaba,
Ev, arsa, araba ruhsatı vs. beyan etmenin nakit 'e göre geçerliliği nedir sizce ? -
@Muhtaradana police sertifikasini Turkmenistandan 2 ay suryor almam
-
@muratozbek_91 anladım
KCC ye belgeleri gönderirken e-mail içerisine İngilizce Türkmenistan Police certificatesini almanın uzun sürdüğünü açıklayan bir metin iliştirin, ve diğer tüm belgeleri bu yazıyla birlikte gönderin
Türkmenistan Polis belgeniz elinize geçtiğinde bunuda ayrıca KCC e-mail olarak atın -
teşekur ederım cevabiniz için
-
@pasham38 yeni hayatınızda başarılar şuan çok heyecanlandim inşalla tum uyeler alır vızeyı
-
@Muhtaradana oncelikle elinize saglik cok faydali ve kapsamli bir paylasim olmus fakat belgeler kisminda saglik raporu eksik sanirim, benim gozumden kacmis da olabilir eger oyleyse kusura bakmayin :)
-
@gizemm sizin mulakatiniz belli değil mi henüz
-
Bu ileti silindi! -
@Muhtaradana ellerıne saglık abı çok yardımcı olyorsun ds 260 dolduruken senın youtube vıdeo ızleyerek doldurmushtum ds 260
-
@dmrtkn yarin sabah mulakatim var, imzami guncellemeyi unutmusum :)
-
@Muhtaradana toprağım vizeni inşallah aldığın zamanda böyle bir sevinç bekliyorum 😊😊 https://youtu.be/A1xbJEgDe3M
-
@gizemm hıh şimdi oldu o zaman yarın ki mülakatta başarılar sizin yerinizde olsam simdi yatardim dinç olmak için
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Muhtaradana toprağım vizeni inşallah aldığın zamanda böyle bir sevinç bekliyorum 😊😊 https://youtu.be/A1xbJEgDe3M
inşallah inşallah :)
-
@dmrtkn cok tesekkurler, mulakattan sonra saglik muayenesi ve mulakat deneyimini aktaracagim
-
@gizemm hemen ekleyelim, uyarı için teşekkür ederim
-
@Burak-Erdoğan teşekkür ederim kardeşim 😊
-
@Oktay-İbiş teşekkür ederim Oktay bey 😊😊
-
@Nothing-Man teşekkür ederim 😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum