[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@snowflake, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
KCC'den gelen mailde istenilen evraklar arasında, doğum belgesi, vukuatlı nüfus örneği olacak değil mi? Ayrıca Police Certificate olarak telp edilen, bizim temiz kağıdı olarak bildiğimiz belge değil mi? ve Tüm bunları edevlet çıktısı olarak ekliyebiliyormuyuz yoksa kesinlikle ıslak imzalı mı olmak zorunda acaba?
Şimdiden teşekkürler.
Şu başlıkta aradığınız bütün soruların cevabını bulabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
-
@snowflake evet vukuatlı nüfus kayıt örneği ve arşiv kayıtlı adli sicil belgesi, e-devletten alınan belgeler döküman isteği için yeterli, ıslak imzaya lüzum yok.
-
@bolatmali uyarın için sağol kaçırmışım gözden
-
@Elgitaro bu sene geçmiş yıllara göre inanılmaz bir karışık düzende mail atıyor. Ondan endişe etmeyin bu yıla kadar ki işleyiş aynen şu şekilde idi. Her ayın 15 - 20 günlerinde bülten açıklanırdı. Yani önümüzde ki ay hangi kişiler numarası current olduysa o kişilere mail gelirdi. Daha sonra bir sonra ki ay da mülakata sağlık muayenesi olan unganlardan sonra gidilirdi. Fakat bu sene kimse nasıl bir yol izliyorlar. Kimse anlamıyor. Bu cumaya kadar zaten yeni bülten açıklanacak. Sizin numara current olmasına rağmen hala mail gelmiyorsa ozaman mail atarsınız. Çünkü geçmişte hep böyle oldu. Mailde benim numaram current oldu fakat evrak maili gelmedi diye. Ondan dolayı hiç endişe yapmaya gerek yok.
-
@bolatmali, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@snowflake, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
KCC'den gelen mailde istenilen evraklar arasında, doğum belgesi, vukuatlı nüfus örneği olacak değil mi? Ayrıca Police Certificate olarak telp edilen, bizim temiz kağıdı olarak bildiğimiz belge değil mi? ve Tüm bunları edevlet çıktısı olarak ekliyebiliyormuyuz yoksa kesinlikle ıslak imzalı mı olmak zorunda acaba?
Şimdiden teşekkürler.
Şu başlıkta aradığınız bütün soruların cevabını bulabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
@huseyın-d, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@snowflake evet vukuatlı nüfus kayıt örneği ve arşiv kayıtlı adli sicil belgesi, e-devletten alınan belgeler döküman isteği için yeterli, ıslak imzaya lüzum yok.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
-
Herkese selam case numaramız EU39xxxx ile başlıyor.Okuduğum kadarı ile Case numarası EU47xxx ile başlayan arkadaşlar evrak maili almışlar fakat bana daha ulaşan herhangi bir evrak maili yok.Bu durum olağan bir durum mudur?Yoksa daha bizlere mailin ulaşması için beklemelimiyiz?Şimdiden yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim..
-
@bolatmali Bunu nerden takip ede biliriz ? (asıl önemli olan açıklanacak bültenlerde numaranızın aktif olmasıdır.) bizede hala e mail gelmedi de
-
@AnarH, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@bolatmali Bunu nerden takip ede biliriz ? (asıl önemli olan açıklanacak bültenlerde numaranızın aktif olmasıdır.) bizede hala e mail gelmedi de
Bülteni şuradan takip edebilirsiniz. Genellikle ay ortalarında açıklanıyor;
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
-
Bu ileti silindi! -
@dilara1424, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Bir şey sormak istiyorum eşim biraz garantici göndereceğimiz her belgenin apostillisini alıyor bu apostilli belgeler bize bir sorun yaratır mı? Kimsenin apostilli gönderdiğini düşünmüyorum da
Herhangi bir sorun teşkil etmez. Belgeleriniz beyan ettiğiniz bilgilerle doğru olması yeterli.
-
@bolatmali teşekkür ederim
-
@Elgitaro bizde de durum aynı. 10XXX ve henüz mail gelmedi ancak current olan sayı önemli olacaktır diye düşünüyorum. 1-2 güne bülten açıklanırsa oradan anlarız.
-
@USER07 olağan bir durum değil, biz beklemeye devam edeceğiz, bir sıkıntı yok
-
@fatma-aykut, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
merhabalar
ds260 formumuzu gönderdik kcc'den mail de aldık fakat kızımızın pasaportu bir yıllıkdı ona yeni pasaport için başvurduk yenisi gelecek.
kcc'ye göndereceğimiz mailde yeni pasaportu mu koyalım yoksa eski olanı mı?
birde ds260 formunu açıp güncelleyelim mi pasaport numarasını? nasıl bir yol izleyelim bilgi verebilir misiniz?Yeni pasaportu gonderebilirsiniz, su an icin DS-260 formundaki bilgiler ayni kalabilir.
-
@murat34, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Sayın @crazycells o zaman KCC nin göndermiş olduğu mail lerede gereken dönüşler olmadığı taktirde ek çekiliş için şartlar oluşuyor diye bilirmiyiz
hayir, diyemeyiz :) dememeliyiz :)
-
Selamlar tekrar,
Bugün saat 15:01'de evrak maillerimi yolladım. Birkaç dakika sonra gelmesi gereken otomatik onay maili bize gelmedi. Columbus Day dolayısıyla KCC'nin kapalı olduğunu düşünürken Telegram grubunda bir beyefendi kendisinin de bugün yolladığını ve otomatik mailin geldiğini belirtince benimle aynı durumda onay maili bir hanımefendiyle birlikte evraklarımızı ikinci kez 16:58 dolaylarında tekrar yolladık. İkinci mailden sonra hanımefendi 2 dakika sonrasında otomatik onay mailini aldı ama ben yine alamadım. Bunun neyle alakalı olduğunu bilen var mıdır? Normalde Kentucky'de resmi tatil bugün ve kimse evrak maili almadı. Bu sebepten ötürü olmuş olabilir diye düşünüyorum ama diğer yandan onay maili alan insanlar da var. Biraz tedirgin oldum açıkcası. Yarın tekrar yollayacağım evrakları. Umarım bir sorun olmaz.
-
@yasinsasmaz, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Selamlar tekrar,
Bugün saat 15:01'de evrak maillerimi yolladım. Birkaç dakika sonra gelmesi gereken otomatik onay maili bize gelmedi. Columbus Day dolayısıyla KCC'nin kapalı olduğunu düşünürken Telegram grubunda bir beyefendi kendisinin de bugün yolladığını ve otomatik mailin geldiğini belirtince benimle aynı durumda onay maili bir hanımefendiyle birlikte evraklarımızı ikinci kez 16:58 dolaylarında tekrar yolladık. İkinci mailden sonra hanımefendi 2 dakika sonrasında otomatik onay mailini aldı ama ben yine alamadım. Bunun neyle alakalı olduğunu bilen var mıdır? Normalde Kentucky'de resmi tatil bugün ve kimse evrak maili almadı. Bu sebepten ötürü olmuş olabilir diye düşünüyorum ama diğer yandan onay maili alan insanlar da var. Biraz tedirgin oldum açıkcası. Yarın tekrar yollayacağım evrakları. Umarım bir sorun olmaz.
Spam/Gereksiz klasorunu kontrol ettiniz mi? Oraya dusmus olabilir.
-
@knnrn, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@yasinsasmaz, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Selamlar tekrar,
Spam/Gereksiz klasorunu kontrol ettiniz mi? Oraya dusmus olabilir.
Ettim evet orada da yok maalesef :/
-
@yasinsasmaz telegram grubunuzun adı nedir?
-
@yasinsasmaz ayni sey basimiza geldi yarin tekrar Kcc'nin calism saatleri icinde atmayi deneyin. Biz 3. gönderimizde otomatik mail aldik
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum