[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Merhabalar master'da son senem bu sene biticek eğitim durumunda hangisini secmem gerekir acaba ? Bir de doğum yeri kimlikte istanbul degil de ilçe olarak yaziyor sitede sehir soruyor istanbul mu yazmaliyim kimlikte yazani mi?
-
@CEMOWQ geçerlilik süresindeki ay hatası son kullanım tarihi
-
Ablam myo mezunu ve geçen sene dgs ile lisansa yerleştişu an lisans öğrencisi biz Some university courses seçeneğini seçtik yanlış mı oldu acaba?
-
@thermo, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar, Posta adresi kısmına aklım çok takılıyor. İlin merkez ilçesini il adı kullanmak gerekmez mi? Mesela AKSARAY MERKEZ ilçesi yazmak yerine il AKSARAY ilçe AKSARAY yazmamız gerekmiyor mu?. Sonuçta merkez ilçesi ilin merkezi olduğundan aksaray yazılması gerekmekte?
ikisi de ayni sey :)
-
@CEMOWQ, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells You must enter a one to two digit passport expiration month between 1 and 12. PASAPORT HATASI ALDIM NEDENİ NEDİR ACABA
ay hanesine 12'den buyuk bir rakam yazmissiniz, bilginize.
ay-gun-yil seklinde gidiyor bosluklar... -
@KAYHAN, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ablam myo mezunu ve geçen sene dgs ile lisansa yerleştişu an lisans öğrencisi biz Some university courses seçeneğini seçtik yanlış mı oldu acaba?
sorun yok.
-
DV2021 icin guncel video:
-
Sayın @crazycells Elinize sağlık çok açıklayıcı video olmuş her zamanki gibi
Forumda başvuru için merek edilen her şeyin yanıtı burada aslında fakat herkeste feyecan fırtınası var hani bazen gözümüzün önündekini göremeyizya onun gibi birşey .
Herkesin şansı kısmeti açık olsun -
Merhaba Green card lottery'e basvurmus olmak Amerika vatandaşı ile evlilik yaptigimizda evlilik ile green card başvurusunda mulakat sırasında problem çıkar mı?
-
selamlar,
ismim mustafa ali
name: mustafa middle name: ali mi yazmam gerekiyor? pasaportumda name: mustafa ali middle name kısmı yok
hata yapmak istemiyorum yardımcı olabilir misiniz.teşekkürler. -
@crazycells tebrik ederim, çok güzel bir video olmuş, elinize emeğinize sağlık
-
Merhabalar formu tamamladıktan sonra göndere tıklamamla beraber hata alıyorum.Herhangi bir fikri olan yardımcı olabilecek var mı ?
Hata yazısı : The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.Your support ID is: 8040091968292598ss
-
Hali hazırda 2 yıllık üniversite öğrencisiyim. Meslek yüksekokulu diye geçiyor. Öğrenim durumu sorusuna “Some university courses“ cevabını verdim başvuruda. Doğru mu acaba? 🤦🏻♂️😀
-
@azadi 2 Yıllık Meslek Yüksek Okul Mezunları "Vocational school" seçeneğini seçmeli. @crazycells in hazırladığı aşağıdaki rehberi dikkatli okumanız yararlı olacaktır.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
-
@Amedh Mezun değilim hala okuyorum 2. Sınıfım.
-
Lise mezunu yerine “Some university courses“ en mantıklısı tabi.
-
Bende 4 yıllık lisans okuyorum son 3 dersimi verince ocakta mezunum. Peki şimdi lisans mezunu mu, lise mezunu mu yoksa bazı üniversite derslerini mi seçmeliyim
-
Üniversiteyi terk etmiş birisi some universite courses'i mi seçmeli?
-
Herkese merhabalar, forumda yeniyim. Öncelikle başvuracak arkadaşlara başarılar dilerim. Küçük bir sorum olacaktı.
Eğitim nedeniyle 2 senedir Avrupa'da yaşıyorum ve ikametgahım da burada. Haliyle yaşadığım yer kısmına burayı yazacağım. Olumlu sonuç durumunda, kalan işlemleri Türkiye'de mi halletmem gerekecek burada mı? Türkiye'de halletmek için nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim. -
@berlly, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba Green card lottery'e basvurmus olmak Amerika vatandaşı ile evlilik yaptigimizda evlilik ile green card başvurusunda mulakat sırasında problem çıkar mı?
Problem olmaz, bu durumda da cekilis basvurusu yapabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum