Ben bir soru sorucaktım da ben 16 yasındayım açık lise mezunuyum yani erken bitirdim green carda başvurabilir miyim uygun mudur?
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@xpowerglide Evet DV 2021 başvurusu için pasaport zorunluluğu geldi, eğer başvuracaksanız pasaport çıkarmanız gerekiyor.
-
@miralam teşekkür ederim
-
Herkese Merhabalar,
Başvuru hakkında bir sorum olacak. Bir oğlum var ve ben onu başvuruya eşimle birlikte ekleyeceğim. Burada sorun yok. Ancak, eşim (oğlumun biyolojik annesi değil ve biyolojik annesi de hayatta ve oğlumun velayeti de bende) başvuru yaparken, oğlumu eklemeli mi, bunu öğrenmek istiyorum. Bir başka soru da, sadece meraktan soruyorum, başvuran her iki eşe de GC çıkması durumunda, nasıl bir yol izlenmeli?Teşekkür ederim.
-
@TheTigon
Başvururken biyolojik olarak değil de evlilik cüzdanındakine göre aile bireylerini belirtmelisiniz diye düşünüyorum.(tahminim tutmadı @crazycells in alttaki mesajı kesin bilgidir) 2 Eşe de çıkması durumunda case numberlardan bir tanesini seçip onun üzerinden işlemler ilerletilebilir. Diğer case number için bir aksiyon almadan bırakabilirsiniz. -
@TheTigon, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Herkese Merhabalar,
Başvuru hakkında bir sorum olacak. Bir oğlum var ve ben onu başvuruya eşimle birlikte ekleyeceğim. Burada sorun yok. Ancak, eşim (oğlumun biyolojik annesi değil ve biyolojik annesi de hayatta ve oğlumun velayeti de bende) başvuru yaparken, oğlumu eklemeli mi, bunu öğrenmek istiyorum. Bir başka soru da, sadece meraktan soruyorum, başvuran her iki eşe de GC çıkması durumunda, nasıl bir yol izlenmeli?Teşekkür ederim.
Basvuran kisiler, 21 yas altindaki cocuklarini, evlatlik aldiklari cocuklari, velayetleri kendisinde olmasa bile sahip oldugu cocuklari, resmi esinin cocuklarini (kendi cocugu olmasa bile), resmi esinde velayeti olmasa bile sahip oldugu cocuklari, resmi esinin evlatlik aldigi cocuklarin hepsini basvuruya eklemeliler...
Cocugunuzu hem siz, hem de bosanmis esiniz basvurusuna eklemeli... Tabii cocugunuzun 21 yasindan kucuk, GC sahibi veya ABD vatandasi olmayan bir cocuk oldugunu farzediyorum...
-
@crazycells Çok teşekkür ederim.
-
@keysnambır çok teşekkür ederim.
Sayın @keysnambır Tahmin tutmasa da teşekkür ederim
En azından cevaplamaya çalışmanız da çok değerli 
-
@crazycells. Hocam pasaportum yok çıkarsam hemen olurmu
-
@Constantin
Başvurular 5 Kasıma kadar devam ediyor. Bu süre zarfında çıkarabilirsiniz. -
dogum yeri kimlikte bahçelievler yazıyor bu şekildemi yazmalıyım. soyadımdada ç var onu c mi yazayım @crazycells
-
@Hasta-La-Vista-Baby Adınız ve soyadınızı Pasaportta yazıldığı gibi yazın ve doğduğunuz ülkeyi seçmeniz yeterli olur
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır buradanda detaylı konuya ulaşa bilirsiniz -
merhaba arkadaşlar başvurudan bir kaç hafta sonra eşim doğum yapacak yani daha başvurular devam ederken ben tabi o zamana kadar beklemek istemiyorum erkenden başvurumu tamamlamak istiyorum sonrasında bu bir problem olur mu ?
-
@Hasta-La-Vista-Baby pasaportta isim soyisim dogum yeri ne yazıyorsa oradaki gibi yazılacak.
-
@Gabriel Hayır bir sorun olmaz, formu doldururken doğum olmuşsa yada olmamışsa ona göre doldurun. (ve başvuruyu sistem açılır açılmaz doldurmakla son dk başvurmanız arasında bir fark olmuyor) zaten bir bireyin kazanma olasılığı son zamanların başvuru sayısına göre %0,5, ben 5 kez denedim arkadaşımla çıktım bu yola o ilk çekilişte kazandı
-
@Hasta-La-Vista-Baby, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
dogum yeri kimlikte bahçelievler yazıyor bu şekildemi yazmalıyım. soyadımdada ç var onu c mi yazayım @crazycells
evet, ingilizce karakterlerle yazin.
-
Merhabalar, Posta adresi kısmına aklım çok takılıyor. İlin merkez ilçesini il adı kullanmak gerekmez mi? Mesela AKSARAY MERKEZ ilçesi yazmak yerine il AKSARAY ilçe AKSARAY yazmamız gerekmiyor mu?. Sonuçta merkez ilçesi ilin merkezi olduğundan aksaray yazılması gerekmekte?
-
@thermo e devletten ikametgah sorgusu yapın oradaki tam adrese göre il ve ilçeyi seçip doldurun il Aksaray ilçe Merkez olarak girin eğer buysa
Şu konu başlığından detaylı bilgi alabilirsin videoyu izlemenizi tavsiye ederim
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır -
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@thermo e devletten ikametgah sorgusu yapın oradaki tam adrese göre il ve ilçeyi seçip doldurun il Aksaray ilçe Merkez olarak girin eğer buysa
Şu konu başlığından detaylı bilgi alabilirsin videoyu izlemenizi tavsiye ederim
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
Cevap için teşekkkürler. Benim 2003 ten beri başvuru yapıyorum çıkmıyor. Demek ki açık hatalarımız var. Burada semt ilçe il kısmı önemli. Bu soruyu çekilişi kazananlar cevaplarsa daha sağlıklı olur. -
@thermo Benim dediğim gibi olacak adres kısmı ve adres bilgisi çekilişi kazanmanıza etki etmez Çekiliş bilgisayar tarafından confirmation number üzerinden seçiyor sistem adresinize bakmıyor
-
@crazycells You must enter a one to two digit passport expiration month between 1 and 12. PASAPORT HATASI ALDIM NEDENİ NEDİR ACABA
Benzer Başlıklar
147
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k