Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

• @yilmaz, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@crazycells başkanım ben haziran ayında USCIS üyeliğini yaptım ilermelerden sonra ücret ödemeye gelince kart kabul etmedi şimdi açtırıp tekrar yapmak istiyorum ama email veya şifre hatası veriyor daha önce ben makbuz numarası ve yedek kod bile almıştım ama şimdi giremiyorum ödemeden nasıl makbuz numarası alabiliyorum nereden süreci takip edebilirim kartın basılması için çok önemli bizim için

Arada sistemde problem olabiliyor.

FArkli web browser'lardan bir daha girmeyi deneyin isterseniz. Sanirim A numarasi ve dosya numarasi ile giriyorsunuz siteye, yaniliyor muyum?

• ben az önce ödememi yaptım fakat ödeme ekranına girerken de kredi kartı bilgilerini girdikten sonra da devamlı sayfayı yenileyerek ilerleyebildim. en sonunda ödeme başarılı ekranı geldi, mail olarak da bir referans kodu geldi ama ne mailde ne de referans kodunu site üzerinden sorgulattığımda ismim dosya numaram vb. bana ait hiçbir bilgi yok sadece ödeme başarılı yazıyor. herkesin mi bu şekilde?

• @baha, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

ben az önce ödememi yaptım fakat ödeme ekranına girerken de kredi kartı bilgilerini girdikten sonra da devamlı sayfayı yenileyerek ilerleyebildim. en sonunda ödeme başarılı ekranı geldi, mail olarak da bir referans kodu geldi ama ne mailde ne de referans kodunu site üzerinden sorgulattığımda ismim dosya numaram vb. bana ait hiçbir bilgi yok sadece ödeme başarılı yazıyor. herkesin mi bu şekilde?

A number ya da dosya numarasini girdiginiz icin bir sorun yasamamaniz lazim.

• @crazycells evet girdim ama siteye ulaşılamıyordu birtürlü ve dediğim gibi devamlı sayfayı refresh yaparak ilerleyebildim o yüzden emin olamadım, yakın zamanda yapan arkadaşlar da aynı durumda mı diye merak ettim.

• ⭐⭐

Selam Forumdaşlarım ;

Uscis Fee Ödememizi yaptık biraz önce . Nasıl güzel duygu anlatamam... Amerika Maceramızın her aşamasında yaşadığımız tecrübelerimizi aktarmak boynumuzun borcu olmakla beraber inanılmazda keyif verici :)

Uscis Fee ödemesi için bir a4 kagıdına önce asıl talihlinin daha sonra aile bireylerinin A-Number (Sarı zarfın üzerinde ve Pasaportunuzda verilen vizenin üzerinde mevcut)-Case number, Pasaport nosunu- Amerika Adresini hepsini not aldım. sayfa 1 de yer alan yönlendirmeler sonucu uscıs ten hesap olusturdum. Güvenlik üst düzey olduğu için önce bana 5 tane güvenlik sorusu soruldu. Onları not defterime soru ve cevap olarak kaydettim. Sistemdede cevaplarını kaydettim. (soruları vr cevapları e-mailime yedekledim.)

daha sonra her uscis girişinizi yaparken güvenlik kodunun gelmesi için e-mailime yönlendirdim. sisteme girdikten sonra general quız diye birkaç soru cıktı, tr deki adresim, annemin adı, vizemin basıldığı tarih, şıklarla soruldu. (pasaportunuz veya vizenin basıldığı kopyası yanınızda olursa rahat edersiniz.)

ödeme linkine devam ettikten sonra gerisi cok kolay ; A-NUMBER -CASE NO girip , diğer aile üyeleri için add ile ekleme yapıyorsunuz. Kişi başı 220 $ . biz 660$ cık ödedik :)

ödeme makbuz dekontunun fotosunu aldık ne olur ne olmaz diye . Zaten E-mail adresimize de takip için makbuz geldi. :)

çok mutluyum :) Herşey çok güzel olacak :))

(Ödemeyi yaptıktan sonra fonda https://www.youtube.com/watch?v=0wMCajJHI8E dinleyip , birde türk kahvesi içerseniz , tadından yenmez :))) ))))

• Arkadaşlar ben dv 2020 talihlisiyim kasım ayı içerisinde mülakata gidecegim uscis ödemesini benim de mi yapmam gerekiyor bu ödeme tam olarak ne için yapılıyor?

• @tugbafurkan mulakata gıdıp vıze aldığınız takdırde odeme yapıcaksınız.vızenız red olursa odeme yapmıyorsunuz.Bu ucret amerıkaya gırdıkten sonra greencardınızın basımı ıcın gereken ucret parayı odemezsenız gocmen vızeyle abdye gırsenız bıle parayı odeyene kadar greencard basılmıyor.vızenızı alıp abd ye gırmeden once odemenız tavsıye edılıyor.Bence en doğrusuda bu.

• @tugbafurkan parayı amerıkaya gırıncede odeyebılıyorsunuz fakat greencardınız sız odeyınceye kadar basılmayacağı ıcın bankada hesap acarken ehlıyet vb ıslemlerde greencard ıstendığınde ıbraz edemezsınız ve bu tur ıslemlerınız aksar

• Asıl kazanan benim, eşim ise benim üzerinden kazandı. UCSIS kaydını sadece benim yapmam yeterli mi? Yoksa eşim için de ayrıca yapmam mı gerekiyor ?

Teşekkürler,

• ⭐⭐

@caglarcan ben kendi sistemimden eşim ve çocugum ıcınde odeme yaptım. extra eşime ve cocuguma hesap açmadım. sanırım gerek yok ama yınede doğru bilgiyi öğrenmek isterim .@crazycells :)

• Teşekkürler @HockeyUmpire2 peki ilk ekranda verilecek adres TR adresi mi ? Yoksa ABD'de verdiğimiz adres mi olmalı ?

Ben de kendi adımıza kayıt yapmak yeterlidir diye düşünüyorum, sonuçta bu bir case takip ekranı.

• ⭐⭐

@caglarcan iki adreside verebilirsiniz. ama amerikadaki adresiniz netse o adresi verin.

• @HockeyUmpire2 ABD'deki adres çok geçici , sadece green card teslim almak için verilmiş bir adres..

• Kayıt yapmama rağmen, girişte hata veriyor şaka gibi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?

• @caglarcan siz hesap oluşturduktan sonra, vizesi onaylanan aile bireylerinize atanan a number'ları ekleyip odemeyi yapabilirsiniz. Eklenen kişi sayısı x $220 olarak ödemeyi gerçekleştiriyorsunuz.

• @caglarcan farklı browser'lar kullanıp denemeye devam edin.

• Merhaba tekrar şu an itibariyle,

1)UCSIS ödemesini yaptım, 440 USD olarak eşim ve kendim için receipt aldım.

2)Hemen o sayfanın altında yer alan https://my.uscis.gov/ adresinden kayıtları yaptım, buraya sorunsuz şekilde giriliyor. (Güvenlik soruları vs. sorulan kısım)

Case status alttaki gibi görünüyor.

October 2, 2019

In Process
    USCIS has accepted your application, petition, or request for processing.

3 )Ancak ne yaptıysam ilk sayfada paylaşılan alttaki link.e kayıt olmuyor.
    https://egov.uscis.gov/casestatus/showSplash.do

Şu anda ben ödememin alındığını nasıl teyit ederim ve postayı bundan sonraki süreçte nasıl takip edebilirim ?

• in process olması odemenin alindigini gosteriyor. Amerika posta servisine , GC inizin gidecegi adres uzerinden bir kayıt acabilirsiniz lakin USPS ten takip icin kayıt actırırsaniz o adrese gelen tum postaları goruntuleyebiliyorsunuz, ev adresi olarak gosterdiginiz kisi bundan hoslanmayabilir. daha once konu ile ilgili redsat in postları mevcut ve gc adrese gelis nasıl takip edilir forum basligindan detayli gorebilirisiniz.

• ⭐⭐

@caglarcan ödemenin alındığı size e mail olarak gelicek makbuz olarak. Ayrıca ekranında fotografını cekersiniz double check olur ☺️

• @HockeyUmpire2, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@caglarcan ben kendi sistemimden eşim ve çocugum ıcınde odeme yaptım. extra eşime ve cocuguma hesap açmadım. sanırım gerek yok ama yınede doğru bilgiyi öğrenmek isterim .@crazycells :)

gerek olmamasi lazim.

Benzer Başlıklar

• DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    943 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • USCIS'e gonderilecek paketin hazirlanisi

Taşındı Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler
    10
    1 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @flower, içinde söyledi: USCIS'e gonderilecek paketin hazirlanisi Merhaba, Amerikan vatandasi esim ile formlari dolduruyoruz. Kendisinin bir banka hesabi yok, form ucretini odemenin baska yollari var midir? Simdiden tesekkurler. money order da kabul ediyorlar, USPS ofislerinden yapabiliyorsunuz.
  • 🇳🇱 Hollanda Gocmenligi - Ankara Anlasmasi

Taşındı Avrupa hollanda gocmenlik gocmen vize ankaraanlasmasi
    65
    1
    4 Oy
    65 İleti
    8k Bakış
    MySeaM
    Almanya'dan sonra Hollanda da kara sinirlarina kontroller getiriyor. https://nltimes.nl/2024/11/11/netherlands-implement-land-border-controls-dec-9
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k