[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@mat mantıken aynı bakanlık bünyesinde aynı görevdesiniz...iş değiştirmiş kabul ediyor musunuz kendinizi? Ama oturduğunuz adres değiştiyse hatırladığınız kadarıyla bunları yazın...yani yalan bilgi vermedikten sonra buralara takılınmaz diye düşünüyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@mat toplam 7-8 ay ise bu sürede en uzun süre kaldığınız adresi yazarsanız problem olmaz gibi geldi bana, hele ki kaydınızı taşımadıysanız , sadece zaman akışında boşluk olmamasına özen göstermenizi tavsiye ederim, elbette tüm yorumlarımızda son söz sevgili @crazycells te...
-
@arkben Teşekkür ederim. Milli Eğitim çalışanıyım. Farklı okullarda çalıştım, o okulları ve adreslerini tek tek yazmak gerekiyor mu? Soruda ne zamandan beri diyor. Milli Eğitime başladığım tarihi mi yoksa o okula başlama tarihinimi yazmalıyım?
-
@mat hocam ben sizin konumunuzda olsam TC MEB der işe başlama tarihini yazarı , okulları bildirmezdim, ama diyelim arada ya da son sene bir özel okulda çalışsaydım, onu belirtirdim...ya da başka bakanlık bünyesinde falan...
-
Bu ileti silindi! -
..............
-
@mat, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells son sorum demiştim ama kusura bakmayın, iş hakkında ben kamuda çalışıyorum. Fakat dört ayrı okulda çalıştım. Nasıl doldurmam gerek bakanlığı yazarak son işyerini mi yoksa tüm kurumları mı yazmalıyım?
Eger okullarda uzun uzun calistiysaniz ayri ayri yazabilirsiniz, ama kisa kisa calistiysaniz o durumda hepsini tek bir baslik altinda toplayabilirsiniz.
-
@mat, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@recii35 bunda ben de nasıl yazmam gerektiğini bilmiyorum. 7/ 8 ay kadar akraba ve arkadaşlarımda kaldım üç/ dört adres var tek tek mi yazmak gerekiyor? Bu işin doğrusu nedir?
En uzun kaldiginiz adresi yazabilirsiniz, kisa sureli kaldiginiz adresleri yazmaniza gerek yok.
-
@usanyc, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba benim amcam müteeahit ve ben onun şirketinde lojistik müdürü olarak çalışmıştım ds 260 forumunda employer name bölümüne şirketin ismini job title bölümüne işin ünvanı building contractor yani inşaat mütteahit ve duites bölümüne lojistik müdürü olarak inşaata yaptığım görevleri yazdım doğrumu olmuş sizce?
dogru gorunuyor :thumbs_up:
-
.............
-
Selamlar,2020 talihlisiyim, pasaportumla İran'a giriş yaparsam greencard alım sürecinde sıkıntı yaşarmıyım acaba?
-
Bu ileti silindi! -
@alpergldkn, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Selamlar,2020 talihlisiyim, pasaportumla İran'a giriş yaparsam greencard alım sürecinde sıkıntı yaşarmıyım acaba?
Neden giris yaptiginiza bagli...
Buyuk ihtimal sorun yasamazsiniz.
-
@crazycells turistik amaçlı gitmeyi düşünüyorum, sıkıntı olur mu acaba?
-
@alpergldkn, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells turistik amaçlı gitmeyi düşünüyorum, sıkıntı olur mu acaba?
Bu durumda bir problem olacagini sanmiyorum.
-
@crazycells teşekkürler
-
Merhaba
Emin olmak için bir sorum olucak dv2020 tahlilisi olarak dv2021 e başvurabiliyormuyuz ds260 formumuzu doldurduk dv2021 e başvurursak 2020 sürecimizi etkiler mi şimdiden cevaplar için teşekkür ederim -
@İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba
Emin olmak için bir sorum olucak dv2020 tahlilisi olarak dv2021 e başvurabiliyormuyuz ds260 formumuzu doldurduk dv2021 e başvurursak 2020 sürecimizi etkiler mi şimdiden cevaplar için teşekkür ederimHayır, etkilemez. DV süreci devam ederken çekilişe başvurabilirsiniz.
-
@anaraliyev qardas senedlerım toplanması ıslerı necedı rahat olurmu necencıde qalıb oldunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum