[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@CanerM her yıl ekimde başlıyor.
-
@cato, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells mesela son 5 seneyr göre karşlaştırırsak
kusura bakmayin, soru anlamsiz geldiginden pas geciyorum :)
-
@Ozan-Kaya, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba
Gc 2020 talihlisiyim ds 260 formu doldurdum eşim de benden dolayı yararlanacak ancak; formu doldurduktan sonra eşimin formunda yanlışlık yaptığımızı farkettik.Eşim daha öncede 2 defa turist vizesi başvurusu yapmış ancak abd kons vize vermemiştir.Yanlış anlaşılma yada yanlış bilgiden dolayı ds 260 formundan kı ;daha once abd giriş için basvuru yada red yediyseniz sebebi nedir olan soruya hayırı işaretlemiştik.Şu anda tekrar form üzerinde değişiklik yapmalımıyız? Nasıl bir yol izlemeliyiz?
Tsk,Dogru yonlendirmeler icin bilgilerinizi imzaniza tasimalisiniz.
Su an yapmaniza gerek yok, ama mulakat tarihiniz aciklandiktan sonra formu actirip bu bilgileri eklemeniz daha iyi olur.
-
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
KCC nin email ile isteyecegi evraklari ingilizceye tercume ettirmelimiyiz.Bu arada evlilik planimiz var esim yabanci onun evraklarini Turkce mi yada ingilizcemi tercume ettirmeliyiz.
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Yurt disindan alacagimiz polis raporunu simdi alsam olurmu.Yeminli tercume yaptirip hazir tutsam elimde evragi.Birde yabanci esimizin belgeleri Apostillimi olmali yada apostil gerekmezmi..Apostil sureci uzun ve yaklasik 1 ay suruyor.
Mulakat sureciyle ve belgelerle ilgili sorulariniz icin su konuyu incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
-
@MehtapT, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar, ds260 formunu çoktan doldurdum sıram 23binlerde. Başvurumun aktif olup olmadıgını nereden takip edebilirim? Konsolosluk ne zaman email atıyor ve onun oncesinde yapmam gereken bişey var mı? Ayrıca email gönderimi hangi ayda gerçekleşiyor? Bu konular hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.
Surec ilk iletide anlatiliyor, bir daha okumalisiniz.
-
@MehtapT, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx adresinden status kontrol yapmak istediğimde başvuru case nomu yazıyorum ama geçersiz numara diyor. Bu durumda ne yapmalıyım ?
Bu site genelde Ocak'a kadar aktif olmuyor. Surecinizi buradan takip etmemelisiniz.
-
............
-
@usanyc evet. DV çekiliş talihsinin lise mezunu olması yeterli. İş tecrübesi aranmıyor. Benim eşim talihli ve onun da durumu aynı. Benim başlangıçta açık lisenin sayılıp sayılmayacağına dair çok şüphem vardı. Ancak burada sn @crazycells ve diğer arkdaşların geniş bilgi ve engin tecrübeleriyle bizi aydınlatması sonrasında şüphelerim kalktı.
-
@crazycells merhabalar, evrak maili geldiğinde, lise diplolası istenecek mi acaba? eşim liseden sonra 2 yıllık üniversite mezunu. Üniversite diplomasını zor buldu, lise diplomasını inşallah istemiyorlardır yoksa onu bulabilmek için çemberlitaşta kazı yapmam gerekecek:) teşekkürler kolaylıklar
-
@gezgin34 e devletten alinabiliyor hatirladigim kadariyla
-
ds260 formunu doldururken eğitim bilgilerimin görünmediğini farkettim. Submit etmeden önce düzeltmek için eğitim kısmına baktığımda düzeltilecek bir alan bulamadım sadece iş bilgilerm yer alıyordu. muhtemelen zaman aşımı sırasında doldurduğum eğitim bilgilerimi kaydetmeyi unutup atladım. Mecburen bu şekilde submit etmek zorunda kaldım. Ne yapmalıyım ?
-
Merhabalar,
Ben hali hazırda ABD’de çalışmakta olan bir DV 2020 talihlisiyim. Gelecek Haziran’a kadar da vizem konusunda bir sıkıntım yok. Numarama sıranın geleceğini düşünüyorum ama tam olarak ne zaman olur kestiremiyorum.Bu yüzden de Adjustment of Status yerine Ankara’da yapmayı planlıyorum bütün işlemleri. Acaba herhangi bir zaman sınırlaması ya da herhangi farklı bir kısıtlama mevcut mudur? Türkiye’ye dönüp belli bir sürenin geçmesi gibi vs.
-
@usanyc, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merak ediyorum Açık öğretim lisesi diplomam var mülakat zamanı çalışma belgesine hiç bakmayacaklar mı diploma olduğu için?
Acik lise diplomasi yeterli, calisma belgeleri gerekmiyor.
-
@gezgin34, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells merhabalar, evrak maili geldiğinde, lise diplolası istenecek mi acaba? eşim liseden sonra 2 yıllık üniversite mezunu. Üniversite diplomasını zor buldu, lise diplomasını inşallah istemiyorlardır yoksa onu bulabilmek için çemberlitaşta kazı yapmam gerekecek:) teşekkürler kolaylıklar
sahip oldugunuz en yuksek diploma yeterli.
-
@oktayusa, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
ds260 formunu doldururken eğitim bilgilerimin görünmediğini farkettim. Submit etmeden önce düzeltmek için eğitim kısmına baktığımda düzeltilecek bir alan bulamadım sadece iş bilgilerm yer alıyordu. muhtemelen zaman aşımı sırasında doldurduğum eğitim bilgilerimi kaydetmeyi unutup atladım. Mecburen bu şekilde submit etmek zorunda kaldım. Ne yapmalıyım ?
Bence bir sey yapmayin, bu sekilde kalsin. Mulakat gunu konsolosluk bilgileri eksik gorurse zaten sizden tamamlamanizi ister.
-
@kushajj, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar,
Biz hali hazırda ABD’de çalışmakta olan bir DV 2020 talihlisiyim. Gelecek Haziran’a kadar da vizem konusunda bir sıkıntım yok. Numarama sıranın geleceğini düşünüyorum ama tam olarak ne zaman olur kestiremiyorum.Bu yüzden de Adjustment of Status yerine Ankara’da yapmayı planlıyorum bütün işlemleri. Acaba herhangi bir zaman sınırlaması ya da herhangi farklı bir kısıtlama mevcut mudur? Türkiye’ye dönüp belli bir sürenin geçmesi gibi vs.
Bence dogru karari verdiniz. Turkiye'de olmak zorunda degilsiniz. Ankara'da mulakata gireceginizi belirtin, mulakat tarihi almaniz yeterli. Sonra mulakattan 1 hafta once Turkiye'ye girip saglik muayenesine katilmaniz yeterli olacaktir, vizeniz size ulasinca da ABD'ye geri donebilirsiniz.
-
arkadaslar selam bu sene 2020 talihlilerinden biriyim 20mayıs gibi dv260'i doldurdum fakat dikkat ettimki social media hakkında birşey yazmamisim gözden kacirdigimi sanmiyorum submit ettigimde hata vermesi gerekmezmi?
Mail attim geri dönüs bekliyorum ama o buttonu sonradan mi eklediler acaba? dikkat etmemisim. -
@Burak-Erdoğan, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
arkadaslar selam bu sene 2020 talihlilerinden biriyim 20mayıs gibi dv260'i doldurdum fakat dikkat ettimki social media hakkında birşey yazmamisim gözden kacirdigimi sanmiyorum submit ettigimde hata vermesi gerekmezmi?
Mail attim geri dönüs bekliyorum ama o buttonu sonradan mi eklediler acaba? dikkat etmemisim.1 hazirandan sonra eklendi sosyal medya bilgileri önceden dolduranların bi işlem yapmasına gerek yok gerekli açıklamayı yaptı KCC. Formu actırmayın sakin.
-
@air_technic mail attim simdi bir hata yaptik mesajinizi sonradan gördüm.
Umarım gerek yok diye bir geri dönüs alirim -
@crazycells Merhabalar! Ds-260 Formu 20 Haziran'da submit ettim. 12 Ağustos'ta evrak maili geldi henüz göndermedim. Ekim'de göndermeyi düşünüyorum bir sıkıntı olur mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum