[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Metin-Tekeli ara ara denemelere devam edin, farklı web browser'lar deneyin.
-
Merhabalar, durum takibine baktığımda 6xxx'lerde olan birine KCC'den email gelmiş. Böyle bir şey mümkün mü?
-
@Paradise kayma olmuş muhtemelen,en son bildiğimiz Türkiye den 3300 lere geldi
-
@Muhtaradana İlk KCC maili alanlar, ilk mülakat tarihi alacak olanlar mı?
-
@Paradise Sanirim eger formu açtırıp yeniden submit ettiğiniz zaman böyle ola biliyor
-
@Milad-Kardox aynen ilk email alanlar evraklarını gönderir onay emaili de alırlarsa ilk mülakata girecekler
Aslında biz ilk bülteni bekliyoruz, eu için en az cut-off 5000 bekliyoruz ama gönül ister 8000 ile açılsın -
@Muhtaradana @Paradise ds-260 ı erken gönderimi buna sebep olmuş olabilir gönderim tarihinin öneminin çok arttığını biliyoruz
-
...............
-
@usanyc, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Başkan trumpın yen green card kriterlerinde ne kadar finans ne kadar İngilizce bilmek ve üniversite mezunu olmak şart mı lise diploması artık kabul görmeyecek mi?
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@Milad-Kardox aynen ilk email alanlar evraklarını gönderir onay emaili de alırlarsa ilk mülakata girecekler
Aslında biz ilk bülteni bekliyoruz, eu için en az cut-off 5000 bekliyoruz ama gönül ister 8000 ile açılsınPeki bu hızla giderse 40xxx'leri ne zaman bulur? :)
-
Bende tüm evraklar hazır Bankada 19.000 dolar adıma ev var tapusu bende ortağıyım evın iş geçmişim var lojistik müdürü olarak bir şirketten çalışma belgesi aldım açık öğretim lise diploması var ama 2018 den beri işsizim amerikada gıde üzerine çalışıcağımı belirttim ve iş davetiyesi göndertebilirim amerikadan ayrıca işsiz kalırsan sponsorun kim olacak diye bir soru gelir diye babamı sponsor göstersem daha sağlam olur mu?kendisinin maddi durumu iyi sağlam olur mu götüreyim mi onun evraklarını acaba? @crazycells
-
@usanyc, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Bende tüm evraklar hazır Bankada 19.000 dolar adıma ev var tapusu bende ortağıyım evın iş geçmişim var lojistik müdürü olarak bir şirketten çalışma belgesi aldım açık öğretim lise diploması var ama 2018 den beri işsizim amerikada gıde üzerine çalışıcağımı belirttim ve iş davetiyesi göndertebilirim amerikadan ayrıca işsiz kalırsan sponsorun kim olacak diye bir soru gelir diye babamı sponsor göstersem daha sağlam olur mu?kendisinin maddi durumu iyi sağlam olur mu götüreyim mi onun evraklarını acaba? @crazycells
Maddi durumunuz yeterli gorunuyor. Sponsor gerekecegini sanmiyorum, eger gerekiyorsa maalesef babaniz size sponsor olamaz.
Sponsor ABD'de yasayan, vergisini veren Green Card sahibi ya da ABD vatandasi biri olmali:
-
@crazycells Sağolun Tessekurker....
-
@Muhtaradana 9500 tahmin ediyorum... Bakalım ne olacak 😀
-
@Muhtaradana Azerbaycan kotası Avrupa mı Asya mı?
-
Bu sayfa GC talihlileri için belkide büyük paralara dahil verilemeyecek hizmetleri veriyor. Bu forumdan fayda gören arkadaşlarımız kendilerinden sonra bu aşamalardan geçecek olan kişilere birçok konuda basit gibi görünen ama değerli yardımları esirgememelidirler. Bu yardımlardan bir taneside 2020 GC Talihlileri Durum Takibi sayfasıdır. Bu sayfaya Case no ve dahil bütün aşamaların kayıt edilmesi çok büyük yardımlara vesile olacaktır. Ben ve birçok kişinin sorduğu KCC maili, CNolarun current olma tarihleri gibi durumlar burada paylaşılırsa gelecek yıllarda bu aşamaları yaşayacak kişilere altın değerinde bilgiler olacaktır. Eski paylaşımları okuduğumda heyecanla soru soran birçok kişi bugün forum için bir yardıma bulunmuyorlar. İnsanlar işleri bittikten sonra bu duruma gelmemeli. Faydasını çokça gördüğümüz bu foruma katkı yapmak manevi bir borçtur.
-
@Milad-Kardox
Tebrik ederim, dediklerinize harfi harfine katılıyorum -
@Milad-Kardox
Avrupa eu -
@crazycells selamlar, burayı okuyunca ışık yandı, gözümden mi kaçtı ? üniversitenin mezunlar derneği ya da Elektrik Mühendisleri Odası gibi meslek kuruluşları bu soruya karşılık olarak belirtilmesi gerekenler arasında mıdır?
Q: Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
-
@crazycells üstad DS260 için saçma sorularımda bugün ;
Formu henüz yollamadım , tablodan gördüğüm kadarı ile KCC'den 12xxx'lere mail gelmemiş , 3xxx'lerde , bugün yarın yollasam sıram zamanında formu yollamış 12xxx'lerle eşit olarak ilerler mi?
İş geçmişi ve mezuniyetleri günümüzden geriye doğru mu yazmamız lazım?
Anadolu Üniversitesi açıköğretim mezunuyum (İktisat Fakültesi olarak geçiyor) , açıköğretim olduğunu belirtmek gerekir mi ?
Anadolu "University" ve Gazi "High school" olarak mı yazalım yoksa Türkçe kelimeler mi kullanalım?
Yanlış doldurma korkusundan forma adımı yazmaya bile çekiniyorum :) . Kusura bakmayın tekrardan.
Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum