Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @supermario
    tebrik ederim,süreci bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim, abd de mutluluklar


  • @supermario tebrikler. 🎊 Ayrıntılı yazdığınız için çok teşekkürler.


  • @supermario tebrik ederim. Her şey gönlünüzce olsun


  • Sayın @supermario,001 numaralı önünüzde ki ailede bizdik, sizi tebrik eder, yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim,uykusuz gecelerin tek tesellisi, tüm sorulara yardım eli uzatıp cevap bulmaya çalışan başta Sayın @crazycells ve siz değerli forum üyeleri oldu, tüm forum ailesine binlerce kez teşekkür ederim, psikolojik testin son günü olan görüşme günümüzü bizde hayırlısı ile atlattık, anlatılanlardan farklı olarak yalnızca Kıbrıs doğumlu olmam sebebiyle, Türkiye evraklarıma ek olarak Kıbrıstan aldığım doğum belgem ve adli sicil kaydım istendi,
    Tüm forum ailesine sevgilerimi sunar, bayramını kutlarım.


  • @ONROZR size de tebrikler. yeni hayatınızda başarılar


  • Sayın @ONROZR bizde tebrik ederiz sizi. Asıl süreç şimdi başlıyor bizler için. Yeni hayatınızda mutluluklar...


  • @muhammetnzr Ceac sitesinden Case no ile sıfırlar olmadan girmeniz lazım. 2019EU29XXX şeklinde


  • @ONROZR tebrikler. Yeni hayatınızda şans sizinle olsun.


  • @supermario hayırlı uğurlu olsun. İşlerinizin buradaki ayağı şimdilik sona erdi. Oradaki yaşantınızda size bol şanslar ve mutluluklar dilerim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @urungu, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar, geçen hafta mülakatım vardi ve görevli pasaport tipini değiştirmem gerektiğini cunku buna visa basilmadigini söyledi. Kırmızı ya da yeşil bir pasaport göndermemi istedi . Pasaportu gönderdikten sonra pasaportunuz bize ulaşmıştır diye bir mail aldim ancak mailde "If the passport information you have provided on your DS-260/160 form changes at any stage of the process after your interview, you must inform us immediately via email at https://tr.usembassy.gov/visas/contact-immigrant-visa-section/. This is necessary to avoid possible delays in your visa process." Yazıyordu. Bunun üzerine yeni bir  pasaport gonderdigim icin onlara durumu bildiren bir mail attım cunku ds 260 bilgileri degisiyordu ve benim ds 260 dosyasının kilidini açtılar ve soyle bir mesaj attılar " Talebiniz uzerine formunuz gerekli guncellemeleri yapabilmeniz icin acilmistir. Lutfen gorusme gununuzden en az bir gun once formunuzu ibraz etmeyi unutmayiniz." Şimdi benim herhangi bir görüşmem yok ve süreci birbirinden habersiz çalışanlar işliyor. Ds 260' ı değiştirmeli miyim ?

    Mulakattan sonra sadece pasaportu gondermeniz yeterliydi. Zaten yeni pasaport istiyorlar. Her yazilan cumleyi dikkate almamalisiniz, bunlar standart yazilar, standart emailler... size ozel olarak yazilmiyor.

    En yakin zamanda formdaki pasaport bilgisini degistirip geri gonderin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caglarcan, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Merhaba, acil birkaç sorum var bilginiz rica.

    Mulakatim 5 Eylül'de olacak. Asıl talihli benim. Sistemden baktığımda , şu anda durumum Ready olarak görülüyor.

    1-Esimin pasaportunun mülakat günü itibariyle süresi sadece 3 ay kalacağı için, hemen 10 yıllık yeni pasaport'a başvurduk, haftaya teslim alacağız. Bu yeni gelecek pasaport, eşim için DS 260'da girdiğim pasaport bilgilerinden farklı olacak. (Bu konuda konsolosluğa mail göndereceğim , @frozen ve @crazycells önceden bilgi vermişti )

    2-Bu pasaport durumundan ötürü , ais kaydı henüz yapmadım ve doktor randevusu almadım. Yeni pasaport geldikten sonra yapmam daha mı doğru olur ? Geç kalmış olmuyorum değil mi ?

    3-Ben çok seyahat ettiğimden ötürü 2 pasaportum var. Birisinde 10 yıllık ABD vizesi basili ve DS260'a bu pasaportu girdim. Mülakata 2 pasaportu da götürecek miyim ?

    4- Mulakat evraklari için kaçar adet fotokopi isteniyor ?

    5- E-devletden alınan nüfus kayıt belgesi asıl mi olmuş oluyor ? Bir asıl ve kopyası denmiş. Ancak zaten ikisi arasında herhangi bir fark olmayacak, siyah beyaz imzasız çıktı sonuçta.

    Özellikle @crazycells yanitiniz için şimdiden çok teşekkürler.

    1. Evet, suradan bilgi gonderebilirsiniz:

    2. Zaten cok yakinda pasaport elinize gececegi icin, sonrasinda bu islemleri yapabilirsiniz.

    3. Goturmenizde bir sakinca yok, sadece ustunde ABD vizesi olan pasaportlarla ilgileniyorlar.

    4. 1'er adet cogu evrak icin yeterli.

    5. Evet.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bsk, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar, 4 aylık ap sürecimiz bugün bitti, dün konsolosluktan aranarak teknik bir aksaklıktan dolayı çağırıldık, kafamızda kura kura bugun 10 civarı ankaradaydık, aradıklarında hiçbir evrak vs istememişlerdi ancak biz yanımıza herşeyi almıştık, ilk olarak bizden pasaportlarımızı istedi görevli, pasaportların kendilerinde olduğunu 19 temmuzda gönderdiğimizi söyledik, daha sonra tekrar cagıracağını soyledi 15 dk kadar sonra tekrar numaramız yandı, kızımızın pasaportunu istedi verdik ve yetkili çok şaşırdı abd vatandaşı oldugunu görünce, kızınızın abd vatandaşı olduğunu belirtmişmiydiniz dedi bizde evet heryerde belirttik zaten onunla ilgili hiç bir işlem olmadı, hatta bizden doğum masraflarının ödendi belgesini istemiştiniz falan dedik.. sizi boşuna cagırdık bir karışıklık oldu galiba içerde görüşüp birazdan yine cagıracağım dedi, velhasıl tekrar cagırıldık ve yetkili kusura bakmayın bugun işlemlerinizi tamamlayıp size vize paketinizi teslim etmeye calısacağım 2 gibi arayacağım dedi (ayrıca daha önce yazmıştım kızım abd vatandaşı olmasına rağmen bizden 330dolar almışlardı onun için onuda iade ettiler) dediği saattede ceacta durumumuz issued oldu ve arandık 🙂 biz son zamanlarda sıklıkla mail attık, hatta gözümüzü karartıp kccyede durumumuzu anlattığımız mail atmıştık zaten ne olduysa onlara mail attıktan sonra oldu iyide oldu:))) ap başlığında detaylıca anlatmıştım olaki ap ye kalanlar olursa tecrübelerimiz o başlık altında.. herkes gibi bizim içinde çok yorucu bir süreç oldu..birbirini tanımayan İnsanlar olarak tecrübelerini aktaran moral vererek destek olan herkese teşekkürler🙏🏻 Umarım bizim gibi ap ye kalıp bekleyenlerde biran önce alır vizelerini..

    Harika haberler... Hem gecmis olsun, hem de tebrikler!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @se-du, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Sayın @crazycells , desteginiz ve yardımlarınız için cok teşekkürler. Süreçle ilgili hiçbir ön bilgim yokken bu siteyle karşılaştım , her soruma yanıt aldım ve sürecin sonuna geldim. Bende buradaki bilgilerle sorunsuz olarak mülakatı geçtim. Kuskusuz siz ve forumdaki arkadaslarım olmasaydı benim için bu bu kadar kolay olmayacaktı ve sadece bilgi degil aynı zamanda aynı kaderi paylasacak insanlarla dialoglar bile keyif vericiydi. Bundan dolayı bu foruma ve size teşekkürlerlerimi sunmak istiyorum bir kere daha.

    Rica ederiz... Sonraki sureclerde bol sanslar.

    Deneyimlerinizi foruma aktarmayi unutmayin 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tekirlimon, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @bsk sizi tebrik ederim. Durumunuzu uzunca zamandır takip ediyorduk heyecanla ve mutlu sonla bitmesine çok sevindik. Merak ettiğim bir soru var, sorun tam olarak neymiş? Çocuğunuzu applicant olarak mı eklemiştiniz ds260 formuna? Yoksa ilk başvuruya mı eklemiştiniz? Sizden onun için de para almışlar çünkü. Biz çocuğumuzu ilk başvuruda eklemedik Amerika’da doğduğu için ve ds260 formunda söyledik ancak bizimle vizeye başvurmayacağını belirttik, bize verilen yönergelere göre.

    Bu, tamamen isi bilmeyen bir memurun hatasi olsa gerek. Zaten sayin @bsk 'ya onceden yazmistim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @supermario hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar.


  • @tekirlimon bizde sadece ds260 formunda belirttik cocugumuzu aile üyesi olarak, zaten cocuk abd vatandası olduğu için herşeyden muaftı, sadece ücret öderken bir karısıklık oldu ve 2 kişi yerine 3 kişi aldılar, bizim ap kalma sebebiz eşimin isim ve soyismi, çünkü abd her girişinde sorgulanıyordu:) bu arada çocuğumuz abd de doğduğu için bizden tüm masraflarının ödendiğine dair belgeleri istediler, forumda okumuştum birinden daha istemişlerdi.


  • @crazycells çok çok teşekkür ederiz, büyük bir rahatlama yaşadık 2 hafta sonra houstona yolculuk yapacağız.


  • @Muhtaradana çok teşekkürler🎉


  • @ONROZR tebrik derim, hayırlı olsun


  • @jj2019 giremedim, konsolosluğa bilgi verdim, cevaben, formlarınız açık güncelleme yapabilirsiniz , sorun olursa hata mesajını gönderin dediler, yine giremedim , hata mesajını gönderdim maille, KCC ye soracağız dediler, bugün de KCC de sorunun biraz uzun sürebileceği söylendi, siz hergün deneme yapın dediler 🙂 her gün deneyeceğiz, artık.. -bu arada merak edenler için hata mesajı şu- your request cannot be processed at this time - şeklinde..hayırlısı artık...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

107
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum