Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri


  • @Muhtaradana çok sağol


  • @gkhanfeez çok sağol


  • @arkben ben arayıp olnay beklediğimi uçak bileti iş yerinden ona göre izin alacağımı söylediğimde hemen onay maili atmışlardı. Bİlginize.


  • Az once pasaportlari teslim aldim. Emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. Darisi bekleyenlerin basina.


  • Sağlık kontrolü ile ilgili sorum olacak. Travel.state.gov. da bir aşı listesi var. Sağlık kontrolü sırasında hangi aşılar olunmak zorunda? Burada uzun bir liste var, ve aşı için alınan para 20 dolar civarında. Bilgisi olan var mı?


  • @ibo0 teşekkürler, acelemiz olduğundan değil, gözümden kaçmış, ben hemen onaylanır diye düşünmüştüm, beklemek kaderimiz , bekleriz , yaklaşık 2 senedir yaptığımız şey :)))


  • @tesko gözünüz aydın


  • @Emre2019 gözümden kaçmış, bekleriz , teşekkürler ilginize :)


  • @arkben, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    selamlar, DS 260 formumda verdiğim bazı bilgilerde, KCC nin belge onay tarihinden sonra bazı değişikler olduğunu belirterek konsolosluktan görüş istedim, bunu önceden mi düzeltmeliyim yoksa mülakat esnasında mı diye, gelen cevap "tüm güncellemelerinizin görüşmeden once tamamlanması gerekmektedir , formlarınızı gerekli güncellemeleri yapabilmeniz için açtık.Lütfen görüşme gününüzden once formları ibraz etmeyi unutmayınız" şeklinde . Sizlerin de bilgisine..

    Bunu ceac.state.gov dan yapıyoruz değil mi artık, işimiz konsoloslukla...

    merbahalar,
    bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. ceac.state.gov a girdiniz mi? açık mı formunuz bakabildiniz mi?


  • @meryem1453 teşekkür ederim.


  • @umut07, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    merhabalar çok acil bir sorum olacak. Yarın sabah mülakatım var. vukuatlı nüfus kayıt örneğini ve adli sicil kaydını bizden istedikleri maildeki halleriyle götüreceğim yarın. fakat nüfus kayıt örneğinin üstünde 01.06.2019 tarihine kadar geçerlidir yazıyor. elçiliğe gönderdiğim evraklarla mülakata girmek sorun yaratır mı yoksa yeni çıktılarını mı e devletten almalıyım? şimdiden teşekkürler

    dediginiz belgeleri e-devletten cikarmak birkac dakikalik bir is, bu kadar streslenmek yerine yenilerini de goturebilirsiniz.


  • @umut07, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @keysnambır fakat sorun şu ki askerlik durum belgesinde eski evrakta henüz öğrencidir yazarken yeni aldığım evrakta yoklamaya tabi yazıyor. hangisini götürmeliyim bilemedim. öğrenciliğim yeni bittiği için belgeler arasında bir fark oluştu. bu sorun yaratır mı sizce?

    TC vatandaslarindan bu belge istenmiyor.


  • @somebody, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Sağlık kontrolü ile ilgili sorum olacak. Travel.state.gov. da bir aşı listesi var. Sağlık kontrolü sırasında hangi aşılar olunmak zorunda? Burada uzun bir liste var, ve aşı için alınan para 20 dolar civarında. Bilgisi olan var mı?

    Buna doktor karar verecek. Sizin yapmaniz gereken tek sey, eger bu asilari oldugunuza dair elinizde belge varsa bunlari yaninizda goturmek.


  • Merhabalar, vizenin durumunu nereden ve nasıl öğrenebilirim ceac sitesinden bir turlu öğrenemedim burada hangi numara kullanılıyor case no yoksa baska numara mi ?


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

    PTT'nin azizliğine uğrayarak 2 şube gezmemiz gerekse de sounda aldık pasaport ve paketlerimizi. Tekrardan yardımı dokunan herkese teşekkürler. @crazycells e de ayrıca teşekkürler. :beaming_face_with_smiling_eyes:


  • Merhabalar, geçen hafta mülakatım vardi ve görevli pasaport tipini değiştirmem gerektiğini cunku buna visa basilmadigini söyledi. Kırmızı ya da yeşil bir pasaport göndermemi istedi . Pasaportu gönderdikten sonra pasaportunuz bize ulaşmıştır diye bir mail aldim ancak mailde "If the passport information you have provided on your DS-260/160 form changes at any stage of the process after your interview, you must inform us immediately via email at https://tr.usembassy.gov/visas/contact-immigrant-visa-section/. This is necessary to avoid possible delays in your visa process." Yazıyordu. Bunun üzerine yeni bir  pasaport gonderdigim icin onlara durumu bildiren bir mail attım cunku ds 260 bilgileri degisiyordu ve benim ds 260 dosyasının kilidini açtılar ve soyle bir mesaj attılar " Talebiniz uzerine formunuz gerekli guncellemeleri yapabilmeniz icin acilmistir. Lutfen gorusme gununuzden en az bir gun once formunuzu ibraz etmeyi unutmayiniz." Şimdi benim herhangi bir görüşmem yok ve süreci birbirinden habersiz çalışanlar işliyor. Ds 260' ı değiştirmeli miyim ?


  • Merhaba, emin olmak icin soruyorum, 2 yildir ogrenci olarak Amerika'da bulunmama ragmen buradan police certificate almama gerek yok degil mi?

  • ⭐⭐⭐

    @kazo Amerika için gerekmiyor.


  • Merhaba, acil birkaç sorum var bilginiz rica.

    Mulakatim 5 Eylül'de olacak. Asıl talihli benim. Sistemden baktığımda , şu anda durumum Ready olarak görülüyor.

    1-Esimin pasaportunun mülakat günü itibariyle süresi sadece 3 ay kalacağı için, hemen 10 yıllık yeni pasaport'a başvurduk, haftaya teslim alacağız. Bu yeni gelecek pasaport, eşim için DS 260'da girdiğim pasaport bilgilerinden farklı olacak. (Bu konuda konsolosluğa mail göndereceğim , @frozen ve @crazycells önceden bilgi vermişti )

    2-Bu pasaport durumundan ötürü , ais kaydı henüz yapmadım ve doktor randevusu almadım. Yeni pasaport geldikten sonra yapmam daha mı doğru olur ? Geç kalmış olmuyorum değil mi ?

    3-Ben çok seyahat ettiğimden ötürü 2 pasaportum var. Birisinde 10 yıllık ABD vizesi basili ve DS260'a bu pasaportu girdim. Mülakata 2 pasaportu da götürecek miyim ?

    4- Mulakat evraklari için kaçar adet fotokopi isteniyor ?

    5- E-devletden alınan nüfus kayıt belgesi asıl mi olmuş oluyor ? Bir asıl ve kopyası denmiş. Ancak zaten ikisi arasında herhangi bir fark olmayacak, siyah beyaz imzasız çıktı sonuçta.

    Özellikle @crazycells yanitiniz için şimdiden çok teşekkürler.


Benzer Başlıklar

  • [Arşiv] Sayılarla DV2022

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    389
    4
    25 Oy
    389 İleti
    42k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    W
    @crazycells tabi ki. Ordan devam ediyorum o halde. Kusura bakmayin.
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    16k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum