Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @aykman teşekkürler, beklemekle geçti bunca zaman 🙂 size de hayırlı olsun bu arada 🙂


  • Merhabalar, bugun mülakatım gerçekleşti olumlu gecti, ilk once yemin ettirdi sag elimi kaldırıp ve sırasıyla daha once arkadaslirin aktardigi gibi neden amerikaya gitmek istediğimi ve ne yapacagimi sordular, onun disinda ne zamandan beri Fransa’da ve ne yaptigimi bilmek istedi ben de olduğu gibi acıkladım, yalnız benden mali gecim hakkında banka dokumu veya hiçbir evrak istemediler yalnız lise diplomamın orijininali yoktu sadece fotokopisi vardi ona biraz takıldılar ben de orijinalinin universitede oldugunu acikladim ve ardindan universiteden aldigim öğrenci belgesiyle birlikte transkripti verdim sonra tamam dedi konsolos ve dosyamı onayladi. Mülakata en fazla 10 dakika sürmüştür. Basta @crazycells olmakla birlikte bu forumda yardim etmek icin emegi gecen herkese sonsuz teşekkür ederim ve bekleyen herkese uğurlu şanslar dilerim.


  • Sayın @muhammetnzr yeni hayatınızda mutluluklar dilerim, mülakatınızı hangi dilde gerçekleştirdiğinizi öğreneblilir miyim?


  • @arkben Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza.

    @muhammetnzr Tebrik ederim. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.


  • @ONROZR teşekkür ederim dilekleriniz icin, mülakatı fransizca gerceklestirdim.


  • @aykman teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin, size de başarılar dilerim.


  • @muhammetnzr tebrikler, gönlünüzce olsun herşey


  • @arkben teşekkür ederim, size de bol şanslar dilerim.


  • selamlar, DS 260 formumda verdiğim bazı bilgilerde, KCC nin belge onay tarihinden sonra bazı değişikler olduğunu belirterek konsolosluktan görüş istedim, bunu önceden mi düzeltmeliyim yoksa mülakat esnasında mı diye, gelen cevap "tüm güncellemelerinizin görüşmeden once tamamlanması gerekmektedir , formlarınızı gerekli güncellemeleri yapabilmeniz için açtık.Lütfen görüşme gününüzden once formları ibraz etmeyi unutmayınız" şeklinde . Sizlerin de bilgisine..

    Bunu ceac.state.gov dan yapıyoruz değil mi artık, işimiz konsoloslukla...


  • Sağlık kontrolüne randevu alırken bilgilerimde ingilizce karakter kullandım.Problem olur mu?


  • @Basak sorun olmuyor merak etmeyin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @eem1978, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells peki 6 - 8 hafta dedi unganlar.o zaman 30 eylule yetismeme durumu var.esim ve cocuklarim mulakata girmese problem olur mu.simdiden sabriniz icin tesekkurler

    Evet, boyle bir risk var ama sadece esiniz icin. Siz talihli oldugunuz icin siz ve cocuklariniz vize alabilirsiniz. Esinizin dosyasi da 30 Eylul'den once konsolosluga ulastigi takdirde konsolosluk oncelik verecektir bu dosyaya...

    Cocuklariniz icin daha sonra basvuru yapma hatasina dusmeyin, su an yapmaniz gereken cocuklariniza vize almak ve ABD'ye bir kez girislerini saglayarak onlara Green Card almak, daha sonra siz vatandas olurken 18 yas alti cocuklarinizin ABD'ye girmeleri onlarin vatandas olmalari icin yeterli olacak. Yetiskinlerin aksine, kucuk cocuklar icin -cogunlukla egitim gibi bir bahaneleri de oldugundan- 1 yil ABD disinda kalma kuralinda hic sert degiller.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @muhammetnzr, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar, bugun mülakatım gerçekleşti olumlu gecti, ilk once yemin ettirdi sag elimi kaldırıp ve sırasıyla daha once arkadaslirin aktardigi gibi neden amerikaya gitmek istediğimi ve ne yapacagimi sordular, onun disinda ne zamandan beri Fransa’da ve ne yaptigimi bilmek istedi ben de olduğu gibi acıkladım, yalnız benden mali gecim hakkında banka dokumu veya hiçbir evrak istemediler yalnız lise diplomamın orijininali yoktu sadece fotokopisi vardi ona biraz takıldılar ben de orijinalinin universitede oldugunu acikladim ve ardindan universiteden aldigim öğrenci belgesiyle birlikte transkripti verdim sonra tamam dedi konsolos ve dosyamı onayladi. Mülakata en fazla 10 dakika sürmüştür. Basta @crazycells olmakla birlikte bu forumda yardim etmek icin emegi gecen herkese sonsuz teşekkür ederim ve bekleyen herkese uğurlu şanslar dilerim.

    hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar.


  • @crazycells abi cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin.sordugum sorum mulakats tek gidebilir miyim.lutfen bu konudaki bilginizi paylaysirmisiniz mulakatim cuma gunu.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @eem1978, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells abi cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin.sordugum sorum mulakats tek gidebilir miyim.lutfen bu konudaki bilginizi paylaysirmisiniz mulakatim cuma gunu.

    Evet, gidebilirsiniz. Bir sorun yasamazsiniz, sadece mulakata giren ve belgeleri tamam olan kisiler vize alabilir bu durumda. Ama benim tavsiyem su an vize alabilen herkesin vize almasi yonunde, bilginize. Ne yapacaginiz size kalmis 🙂


  • Cok tesekkur ederim crazycell.


  • @muhammetnzr tebrikler 👏🏻👏🏻


  • merhabalar çok acil bir sorum olacak. Yarın sabah mülakatım var. vukuatlı nüfus kayıt örneğini ve adli sicil kaydını bizden istedikleri maildeki halleriyle götüreceğim yarın. fakat nüfus kayıt örneğinin üstünde 01.06.2019 tarihine kadar geçerlidir yazıyor. elçiliğe gönderdiğim evraklarla mülakata girmek sorun yaratır mı yoksa yeni çıktılarını mı e devletten almalıyım? şimdiden teşekkürler

  • Yasaklı

    @umut07, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    merhabalar çok acil bir sorum olacak. Yarın sabah mülakatım var. vukuatlı nüfus kayıt örneğini ve adli sicil kaydını bizden istedikleri maildeki halleriyle götüreceğim yarın. fakat nüfus kayıt örneğinin üstünde 01.06.2019 tarihine kadar geçerlidir yazıyor. elçiliğe gönderdiğim evraklarla mülakata girmek sorun yaratır mı yoksa yeni çıktılarını mı e devletten almalıyım? şimdiden teşekkürler

    Yenisini alın eskisini de yanınızda bulundurun

  • ⭐⭐⭐

    @umut07 Mülakat için hangi evrakların getirileceğinin yazıldığı epostada KCC'ye eposta ile hangi evrakları gönderdiysek onları mülakata getirmemiz isteniyor. Ben de ne olur ne olmaz diye güncel hallerini çıkarmıştım ama evrak tesliminde KCC'ye gönderdiklerimi verdim ve işlemlerimiz başarılı oldu.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

59
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum