Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @aslierdem tebrik ederim, eşinizle birlikte nice güzel başlangıçlara 🙂


  • @crazycells merhaba. Bir sorum olacakti, ufak bir endise yasadimda. Ben 10 gun once green card vizemle Amerika'ya tasindim. Green cardin gonderilmesi gereken adresimi yazarken sokak ismine "Whitemarsh" yazilmasi gerekirken araya bosluk koyup white marsh yazmisim. Google mapste yazarken yine burayi oneriyor ancak dogrusu boşluk olmadan yazilmasiymis. Yanlarinda kaldigim Amerikali ailede sorun olmaz dedi cunku kapi numarasi, city ismi birde posta kodu dogru, ancak yinede adresimi guncellemeli miyim sizce? Cok tesekkurler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @doctor, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells merhaba. Benim green card vizem 10 gun once onaylanmisti. Gecen hafta Amerika'ya tasindim. Gelmeden once USCIS fee'yi yatirmistim. Acaba bu asamalardan sonra green cardin adresimize ulasmasi genelde ne kadar suruyor acaba? Cok tesekkurler

    Resmi bekleme suresi 120 gun, ne zaman gelecegini zaman gosterecek 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @se-du, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells Henüz greencard gelmeden ilk giriştede re-entry permit yapabiliyor muyuz?

    Birde bir kac hafta mı kalmak gerekiyor re-entry permit basvurusu için ?

    Tesekkurler.

    Yapabilirsiniz, ayrintili bilgi icin surayi incelemenizi tavsiye ederim:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @keysnambır sayin @keysnambır isterseniz cevaplari "Cevap" ya da "Alinti" tusuyla verin 🙂

    O sekilde cevaplariniz hemen sorunun altindan ulasabilir oluyor, ben cevaplarken cevapsiz sorulara bakiyorum cunku, fakat sizin verdiginiz cevaplar orada gorunmediginden ayni cevabi gereksiz yere yazmis oluyorum 🙂

    Ne demek istedigimi sanirim su iletiyi inceleyerek anlayabilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/131/forum-kullanımı-hakkında-tavsiyeler/12

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @doctor, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells merhaba. Bir sorum olacakti, ufak bir endise yasadimda. Ben 10 gun once green card vizemle Amerika'ya tasindim. Green cardin gonderilmesi gereken adresimi yazarken sokak ismine "Whitemarsh" yazilmasi gerekirken araya bosluk koyup white marsh yazmisim. Google mapste yazarken yine burayi oneriyor ancak dogrusu boşluk olmadan yazilmasiymis. Yanlarinda kaldigim Amerikali ailede sorun olmaz dedi cunku kapi numarasi, city ismi birde posta kodu dogru, ancak yinede adresimi guncellemeli miyim sizce? Cok tesekkurler

    Gerek yok, posta kodundan size ulasabilmeleri lazim 🙂 o kadar is bilmeyen bir USPS gorevlisine denk geleceginizi sanmam 🙂


  • @crazycells cok cok tesekkurler. Ben hani bunu ehliyetim gibi dusunup uzerinde adresim yazacak ve adresiniz dogru degil diye basimda sorun yasarmiyim diye endiselenmistim:) Surec o kadar uzun ve zorlu surmustuki artik yaptigim bir bosluk hatasi bile endişelendirmeye basladi 🙂 Cok tesekkurler tekrardan.

  • ⭐⭐⭐

    @crazycells Tamamdır bundan sonra dikkat edeceğim 🧐 Aşağıdaki textbox çok çekici geliyor, içine çat diye yazılıyor 😃


  • Bu ileti silindi!

  • @eem1978 merhaba benim de mülakatım 9 ağustos. Sabah 10 itibarıyla evrak mailini aldım. Ben çok umursamamıştım bunu çünkü gelmese de olur sıkıntı çıkmaz deniyor.


  • @frozen merhaba,
    Acaba Seroloji bakmıyorlar mı? Seroloji pozitif olan bir etken için aşı mı yapılıyor? Aşı karneniz hazır olarak mı gittiniz?


  • @drhappy Merhabalar,
    Maalesef aşıya yönelik serolojik testlere bakmıyorlar. Kanda sadece sifiliz ve gonokok bakıyorlar.

    Ben hastanemizin düzenlediği aşı kartıyla gittim ve aşılarım, tetkik sonuçlarım tam olduğu için aşı vurulmadım.

    Su çiçeğini daha önce geçirmişseniz ve kan sonucunuz da varsa kabul edebilirler. Ancak kızamık, kabakulak geçirmiş olmanız yeterli olmuyor mutlaka aşı yapılmalı diyorlar. Bu konuda sistem bizimkinden epey farklı diyebilirim.

    Erişkinler için bir de tetanoz aşısı yapılması yeterli oluyor.

    Biraz karışık anlattım ama siz kendinize göre planlarsınız 😊


  • @mulus, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @aslierdem tebrik ederim, eşinizle birlikte nice güzel başlangıçlara 🙂

    çok teşekkürler 🙏🏼


  • @frozen çok teşekkür ederim aydınlattığınız için, dilerim mülakatınızda güzel geçer. İyi geceler


  • İyi akşamlar arkadaşlar.Öncelikle forumdaki tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.Bu süreçte çok şey ögrendim bu forumda.Bugün mülakatım vardı ve onaylandı.Ben eşim ve iki çocugumla dün akşam best hotele geldik.Yakın olsun diye burayı tercih ettik.Araba gürültüsü çok var gürültüden uyuyamazsınız zaten heyecandan uyumadikta diyebilirim.😉Saat 8 gibi konsolosluk önündeydik.Konsolosluk önündeki görevli saati gelenleri çagırdıginda sıraya giriyorsunuz tek tek içeri alıniyorsunuz.Görevli elindeki küçuk bez parcasını elimize sürdü.ufak bir üst araması güvenlik kontrolu derken ilk giristeki görevliye pasaportumuzu verdik.Giris işlemlerini yaparak numara kagıdı verdi.Oturmamızı numarayı takip etmemizi söyledi.ilk numara yandıgında evrakları teslim ettim.pasaportlarımızi nufus kagıt örnegi iki resim sicil kaydı evlilik cüzdanı banka hesap dökümünu görevli bayan istedi.Tekrar oturup bekledik yaklaşık yarım saat sonra tekrar çagrıldım ödeme yaptım.Yarım saati geçtikten sonra iki yaşındaki oglum huzursuzlanmaya başladı.Bize çok sıkıntı çıkardı.Ortada gezen görevli numaramı sordu.içeri gidip benim işlemlerimin hızlanmasını söyledi ve hemen çagırdılar.Oglum çok agladigi için başka bir konsolos gorevlisi şeker verdi.sustu oglum 🤣Konsolos yemin ettirdi parmak izi alırken nereye gitcegimi sordu.Sonra evraklarımın tam oldugunu vizemin onaylandıgını söyledi 5 gün içinde pasaportlarımın gönderilecegini söyledi.
    Not:Küçuķ çocugunuz varsa onların sevdigi yiyecek gibi şeyleri yanınıza almayı unutmayın Girişte bırakıyorsunuz istediğinizde rahatlıkla alıyorsunuz.Oyalanmaları için.Çunkü alan dar çocuklar sıkılıyorlar.
    Konsolosluk görevlileri hepside çok yardımsever güleryüzlü insanlar.
    En önemlisi sakın korkmayın hayalinizde canlandırdıgınız gibi degil.
    Ben vizem onaylandı darısı başınıza


  • @necla343434 tebrikler, herşey gönlünüzce olsun...


  • @arkben teşekkür ederim


  • @necla343434 gözünüz aydın, hayırlı yolculuklar 🙂


  • merhaba alien numberı nasıl öğrenicem? yani ds260 formunu nasıl tekrar bulucam beynim döndü .. düşünemiyorum cidden


  • @sfati merhaba aynı durum benimde başıma geldi medeni durumum single görünüyor. Mail attım muhtemelen sizin gibi pasaportumu göndermem gerekicek. Sorum şu sizin pasaportunuzu düzelttikten sonra ne kadar süre içinde gönderdiler?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum