Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @se-du, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @redsat2000 Greencard geldiğinde peki? Yani diğer ülkelere giriş cıkıslarda ne gibi ayrıcalıkları var bilginiz varmı? Sadece merak ettim. Teşekkürler.

    Guney Amerika icin TC pasaportu daha avantajli.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/236/seyahat-vizesi-gerektiren-ulkeler-green-card-sahipleri-abd-veya-tc-vatandaslari/6

    Elinizdeki vize Green Card yerine -teorik olarak- geciyor, ama diger ulkeler bunu kabul etmek zorunda degiller, o nedenle Green Card'iniz olmadan vize ile girmeye calisacaksaniz, gideceginiz ulkelerin Disisleri Bakanliklarinin sayfalarindan bunu onaylamaniz lazim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @eem1978, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Ankaradan gelen maili soruyorum.son bir mail geliyor ya ankaradan

    Zaten mulakat tarihini aldiniz, gerekli belgeler de ilk iletide yaziyor. Baska bir seye ihtiyaciniz olmayacak...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @denizaydinli, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    DS 260 formunda bir harf hatası yapmisiz anne kızlık soyadında. Asıl talihlide sorun yok. Mülakat öncesi mi actirmali yoksa mülakat günü mu düzeltmeli yada böyle mi kalsın? 2 haftamiz kaldı.

    Mulakat gunu duzeltebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    DV2019 icin mulakat tarihi bekleyen arkadaslarin dikkatine!

    "Records indicate... " emailini almayan arkadaslar KCC'yi arayip rahatsiz etmeye devam etsinler. Bu emaili alan arkadaslara cok buyuk ihtimalle mulakat tarihi verilecek, eger emaili almadiysaniz mulakat tarihi alip almayacaginiz kesin degil.

    O nedenle belgeleri gondermis olmasina ragmen bu emaili almayan arkadaslar varsa, KCC'yi arayabilirler. Dun ve onceki gun bu emaili alan arkadaslar var, dolayisiyla hala hicbir sey icin gec degil, onemli olan su an KCC'nin sizi mulakat icin siraya sokmasi...


  • Merhabalar mülakatım 9 ağustosta hesap dökümümü bazı sıkıntıkardan dolayı mülakata 2 3 gün kala almam sıkıntı olurum? Birde parayı yatırdığım gün dökümü almam ayrıca bir sıkıntı olurmu hani bu nedir doldurt boşalt taktiği diye konsolosun gazabına uğrar mıyım?bu konuda biraz stresliyim de. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.


  • @Maybeoneday hiç bir sıkıntı olmaz, en azından ben bu şekilde yapmıştım.


  • @Sefa @cnpist 2019 talilhlisiyim. yani bu eylül ayında son bizimkisi. numaram ise 29 bin küsürlerde.

    o zamn ben şimdi mülakat tarihi maili mi bekliyorum. yapmam gereken bir şey var mı? mail geldikten sonra neler yapmalıyım.

    İginiz ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum.


  • @crazycells (Further DV Documents Required) ben bu şekilde bir mail aldım. bunumu kastediyorsunuz?


  • @bytube önce ‘Further DV documents required’ maili gelmesi gerekiyor. O mailde sizden gerekli evrakları göndermeniz isteniyor. Siz evrakları maşl attıktan sonra ilk olarak otomatik alındı maili geliyor. Bir müddet sonra da ‘Documents Recieved’ başlıklı, Records indicate.. diye devam eden onay maili geliyor. Onay maili geldikten sonra mülakat mailinin gelmesini beklemeniz gerekiyor.


  • @frozen (Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application...) evet bahsettiğiniz mail gelmiş bana da. bilgi için çok teşekkür ederim.

    bir sorum olacak. belgelerimi gönderirken (doğum sertifikası) diye bir şey istiyorlardı. ben de e-devletten aldığım nüfus kayıt örneği gönderdim. bunların yanında adli sicil kaydı ve pasaporumun resimli sayfasını okunaklı bir şekilde gönderdim. bunlar doğru mudur?

    bugün ise nüfüs müdürlüğünden doğum sertifikası diye başka bir belge aldım. ben ise nüfus kayıt örneği göndermiştim bunun yerine. yanlış bir belgemi gönderdim. bugünkü aldığım belgeyi mi göndermem gerekiyor şimdi. nasıl yapmalıyım?


  • @bytube gayet yeterli ve doğru evrakları göndermişsiniz. Biz nüfus müdürlüğüne hiç gitmedik 😊 insallah size de bu ay sonuna doğru eylül için mülakat tarihi gelecektir


  • @frozen cok tesekkur ediyorum size.

    bir sorum daha olacak 😊

    Eger İngilterede 6 aydan fazla kaldıysanız polis belgesi gereklidir diyor. bende 7 yıl önce 11 ay kalmıştım. ama polis belgesini henüz alamadım. ugrasıyorum. dolayısıyla maille de gönderemedim. bu belgeyi mülakata giderken mi götürmeliyim ya da belgeyi alır almaz mail mi atmalıyım. tesekkürler


  • @bytube son sorunuz zor yerden geldi 😊 bu konuda sayın @crazycells daha doğru bilgi verecektir.
    Benim okuduğuma göre 6 aydan uzun kaldığımız her ülkeden adli sicil kayıdı almak gerekiyor (ABD hariç).
    Bence çok hızlı bir şekilde temin etmeye, alır almaz da konsolosluğa mail ile göndermeye çalışın. Mülakat günü eksik evrak kalmasın.
    Buarada mülakat için de arayıp sürecinizin ne aşamada olduğunu öğrenmeye çalışmanızı tavsiye ederim. Son aylara geldiğimiz için ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda var.


  • Bu ileti silindi!

  • @crazycells merhabalar

    Eger İngilterede 6 aydan fazla kaldıysanız polis belgesi gereklidir diyor. belge isteme mailinde. bende 7 yıl önce 11 ay kalmıştım. ama polis belgesini henüz alamadım. ugrasıyorum. dolayısıyla maille de gönderemedim. diğer evraklarımı gönderdim ve onay maili aldım. bu belgeyi mülakata giderken mi götürmeliyim ya da belgeyi alır almaz mail mi atmalıyım. tesekkürler.


  • benim pasaportun bitiş tarihi kasım 2020 yani 1 yıldan fazla var. pasaportun süresini uzatmak mı mantıklı yoksa kasımda giriş çıkış yapmayı düşünüyoruz zaten giriş çıkıştan sonra mı uzatmak mantıklı ? biz hemen yerleşmiycez önce kasımda bi keşif yapıp dönücez ve muhtemelen greencardımız gelmeden dönmüş olucaz hem eski vize olan pasaport hemde yeni pasaportla giriş yapabilir miyim peki? @crazycells


  • @bytube "Records indicate... " ile başlayan maili almışsınız. Bildiğim kadarı ile hala bu maili bekleyen arkadaşlar var. Bir mülakat tarihi alma ihtimaliniz çok yüksek görünüyor, umarım alırsınız. İngiltere'den sicil kaydınız ne kadar erken gelirse o kadar iyi olur.


  • Bu ileti silindi!

  • @bytube merhabalar, onay maili aldığınız için bu saatten sonra yeni bir evrak göndermeyin. Mülakat esnasında konsolosluğa söyler ve verirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Dscrt zaten vize eski pasaportta kalacak yeni pasaportta yapıştıramayacaksın ondan eski vizeli pasaportla işlemleri yapacaksın yeni pasaport 2-3 günde geliyor nasıl olsa


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

94
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum