-
@mhepekiz Odun-komur kokusunun hastasiyim. Sirf bununla ilgili blog acip icimi dokesim var. Az daha TR etkisinden arinayim, sonra "gorgusuz n'olcak" mermileri icin zirhim tamamlanacak. Sonra fena yapacagim et-mangal olayini. Acimadan :)
-
http://www.mangalkokusu.com ilk mangal blogu yakında @caglaror kaleminden :dog:
-
@mhepekiz Auuuuuuuuuuuuuustin!
Alakasiz ama sunu bir belirtmezsem rahat edemem. TR de ki es-dosta lafim, bizim burada tutunmamizla ilgili endiseli gorunup oysa -gorun ...kini de gotun gotun geri gelin buraya- basarisiz olmamizi icten ice dileyenleri anlamiyorum.
Lan biz de mi boyleydik tanidiklar yurtdisina goctuklerinde diye dusunuyorum, yok abi, "helal be"diyordum ben.
Bu yuzden buyuk bir kume teskil eden bu gruba ciddi cevaplar hazirliyorum. Kisa bir zaman araliginda hepsini bir blog yazisinda doseyip rahatlayacagim.
Bir de "hic arayip sormuyorlar" diye trip kasan yakin arkadaslarim var. Hayattayiz diyorum onlara :/ -
@caglaror gel gel ama kimseye söyleme kalabalık olmasın çok güzel burası
-
@caglaror Türkiye de sigortacılık yapıyorum fakat Amerika da ki sistem de aynı. Ev sigortaları teminatları standart olduğu için 50 eyalette aynı olur. Fakat sizin de dediğiniz gibi araç sigortalarında eyalet farklılığı olduğu için sigorta şirketleri içerik olarak araç sigortalarında kaza - hasar oranına göre içeriğini değiştirebiliyor. Ondan dolayı ev sigortasında adres değişiklği yapacaktır. Buna Türkiye de ZEYL denir. Evi boşalttıktan sonra daha yoldayken evinizin adresi belli ise zeyl (düzeltme) yaptırabilirsiniz. Sadece 1-2 dakikasını alacaktır.
-
@ayvalik10 Tesekkur ederim.
-
-
@caglaror, içinde söyledi: Houston'a taşınma süreci
- Son hafta yapilacak islerden olasi tum yerlerde adres degisikligini beyan etmek var. Ozellikle Banka ve USPS.
Adres değişikliğini USCIS'e de bildirmeyi unutmayın.
-
@mhepekiz, içinde söyledi: Houston'a taşınma süreci
http://www.mangalkokusu.com ilk mangal blogu yakında @caglaror kaleminden :dog:
Link açılmıyor, bir sıkıntı var herhalde. :)
-
@knnrn Yeni komur siparis ettim Ankara mese komuru. Onlar gelince siteyi yeniden acarim simdilik domain askida :)
-
-
@mhepekiz Siteye yazayim, "Mangala gittim donucem"
-
Tasinma surecinde sona yaklasiyoruz. Adres degisiklikleri yapildi, abonelik iptalleri yapildi. Ubox geldi yarin onunla ilgili bir video cekeyim. Ayri bir baslik acmakta fayda var sanirim cunku detayli bir konu.
-
@caglaror umarım sıkıntısız bir şekilde taşınırsınız :folded_hands_light_skin_tone: Hem süreç hem de taşındıktan sonra karşılaştırma yazılarınızı bekliyoruz :face_with_monocle: :crossed_fingers_light_skin_tone:
-
@caglaror yolunuz açık olsun abi insallah Austin'de görüşme şansımız olur. kazasız belasız iyi yolculuklar dılerım . kira kontratına ceza ödediniz mi ? ilk etapta 9 aylık kiralama yapmak mümkün mü ?
-
@HockeyUmpire2 birçok yerde 3-6-9 aylık kiralama imkanları mevcut. Lakin 12 aylık kiralamaya 1200 ödüyorsanız aylık 6 aylık kiralamaya 1500 ödüyorsunuz aylık...
-
Oniste karışık @mhepekiz mesela geçen gün arkadaşa kiraladık 7 aylık opsiyon sundular ucuza. 12 ay olunca fiyat uçuyordu. Belli dönemleri var bu kiralama.olaylarinin. bitiş tarihine göre degistiriyorlar fiyatları.
Hep diyorum sana , ayarları yok bunların :)
-
@HockeyUmpire2 Benim gördüğüm kadarıyla belli dönemlere göre ayarlanıyor fiyatlar. Mesela haziran ev arama ayı gibi. Mayıs-Haziran bitişli lease süresi uygunken, temmuz bitişli mesela daha pahalı olabiliyor. Farklı lease süreleri için fiyatları değerlendirmek lazım. Bir de orada ne kadar süre oturmak istediğiniz önemli. Kira 50 dolar az olsun diye fazladan 3-4 ay lease yapmak daha pahalıya gelebilir.
-
@sigmoidalmammal bu işlerin uzmanı olmuştur son günlerde :dog:
-
@mhepekiz Apartment locator olacam yakında, Austin'de bakmadığım 5-6 yer kaldı heralde :smiling_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum