Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Eyaletler Arasi Arac Yolculugu Sirasinda Odemeli Yollar Icin Cozum


  • California -> Texas karayolu yolculugu icin gecilecek odemeli yollarda en iyi cozum hangisidir sizce? Buralarda FasTrak var ama 4 eyalette (CA, Arizona, NewMexico, TX) de gecerli mi? Ulke genelinde ya da en azindan Bati-Guney taraflarinda gecerli bir sistem var midir? Her ne kadar google 3 rotadan sadece birisinde toll gosterse de merak ediyorum. Gecen FasTrak yok diye kopru gecisi yedim bir adet.
    Bir de seritlerde de express ise ucret var saniyorum. Bu konuda da bilgisi varsa paylasirsa sevinirim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caglaror, içinde söyledi: Eyaletler Arasi Arac Yolculugu Sirasinda Odemeli Yollar Icin Cozum

    California -> Texas karayolu yolculugu icin gecilecek odemeli yollarda en iyi cozum hangisidir sizce? Buralarda FasTrak var ama 4 eyalette (CA, Arizona, NewMexico, TX) de gecerli mi? Ulke genelinde ya da en azindan Bati-Guney taraflarinda gecerli bir sistem var midir? Her ne kadar google 3 rotadan sadece birisinde toll gosterse de merak ediyorum. Gecen FasTrak yok diye kopru gecisi yedim bir adet.
    Bir de seritlerde de express ise ucret var saniyorum. Bu konuda da bilgisi varsa paylasirsa sevinirim.

    Genelde nakit ödeme gişesi yoksa mutlaka online ödeme imkanı vardır. Şurada güzel bir liste yapmışlar:


  • Tum Northeast eyaletlerde EZ-pass var ve gecerli. Ama baska yerde gecmiyor sanirim. Mesela, Florida'da sadece bir yolda ise yaradi, digerlerinde cash odedik.


  • Merhaba arkadaslar, yakin zamanda New York - Orlando arasi arabayla seyahatim olabilir. Google Map 'de yol tarifi alirken 'ucretli yollari gosterme" dersem hicbir ucret odemeden seyahat edecegim manasina mi gelir? Daha once hic tecrubem olmadigi icin soruyorum?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @morpenguen, içinde söyledi: Eyaletler Arasi Arac Yolculugu Sirasinda Odemeli Yollar Icin Cozum

    Merhaba arkadaslar, yakin zamanda New York - Orlando arasi arabayla seyahatim olabilir. Google Map 'de yol tarifi alirken 'ucretli yollari gosterme" dersem hicbir ucret odemeden seyahat edecegim manasina mi gelir? Daha once hic tecrubem olmadigi icin soruyorum?

    evet, dediginiz sekilde ucretsiz yollari gosterir.

    Ama iki turlu de bakip zamanlari kiyaslayin isterseniz, cunku eyaletler arasi otobanlar hizli ama ucretli, zaten yolunuz uzun, cok ciddi sekilde uzatabilir durumu... ekstra konaklama ve benzin ucreti eklemesi yapinca zararda olabilirsiniz.


  • @crazycells yolumu sadece 1 saat uzatiyor bu yuzden tercih edilebilir. Hazir sizi yakalamisken bir soru sormak istiyorum; Tasinmak icin bu yolu yapiyoruz aslinda. Valizlerimizi kargo sirketleri disinda tasiyan ozel sirketler var mi? Ya da bildiginiz baska bir sistem? Cunku evimizde bize ait esya yok sadece valiz goturecegiz bir de 2 tane ufak koli

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @morpenguen hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar ALLAH kaza bela vermesin denize selam söylersin aşağıdaki linki buldum

    https://www.ups.com/us/en/services/shipping/simple-rate.page?

    Bu arada yolda internet çekmemezlik yapar diye maps haritayı çevrimdışı olarak kayıt etmeyi unutma


  • @ayvalik10 iyi dileklerin icin cok tesekkurler 🙂


  • @morpenguen NY dan cikinca NJ Turnpike var, parali yoldur. Alternatifi var ama yolunuz en az 1 saat uzar.

    NJ den Delaware'e gecerken Memorial Bridge gecince Delaware tarafinda toll var. Bunun alternatifi Philly uzerinden yani Pennsylvania'dan gitmek, yine yolu oldukca fazla uzatirsiniz. Ustelik Philly trafigi var.

    Delaware cikisinda I-95 uzerinde toll var. Odememek icin Route 40 kullanabilirsiniz, 2 exit araliginda ama yaklasik 30-40 dakika kaybedersiniz.

    Baltimore tunnels var. Oradada toll odeyeceksiniz, malesef bundan kurtulus yok. Buraya kadar tum tollarda EZpass gecerli.

    Daha sonrasinda guneye Florida'ya giderken, I-95 uzerinde kaldiginiz surece baska toll yok. Florida'nin icindeki toll yollar icin SunPass almaniz lazim. EZpass orada gecmiyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @morpenguen, içinde söyledi: Eyaletler Arasi Arac Yolculugu Sirasinda Odemeli Yollar Icin Cozum

    @crazycells yolumu sadece 1 saat uzatiyor bu yuzden tercih edilebilir. Hazir sizi yakalamisken bir soru sormak istiyorum; Tasinmak icin bu yolu yapiyoruz aslinda. Valizlerimizi kargo sirketleri disinda tasiyan ozel sirketler var mi? Ya da bildiginiz baska bir sistem? Cunku evimizde bize ait esya yok sadece valiz goturecegiz bir de 2 tane ufak koli

    Su basligi da inceleyin isterseniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2620/u-haul-budget-gibi-kiralik-kamyonlarla-eyaletler-arasi-tasinmak


Benzer Başlıklar

  • 27
  • 19
  • 5
  • 11
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

85
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum