Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• Daha önce uyelerden herhangi birinin basina geldi mi bilmiyorum ama sunu ogrenmek istiyorum; bu sene numaralarin yuksek olmasindan dolayi mulakat tarihi alamama riski var diye biliyorum. Peki yuksek numaralar onumuzdeki ekimde 2021 icin tekrar basvurabilir mi? Bu elenme sebebi mi? Sanirim sadece 2018 de tum numaralar current olmadi gibi bir sey hatirliyorum emin değilim, bu soru sadece benim mi aklima geldi bu arada?😀

• @recii35 evet başvurabilir sonuçta loto bu... Ayrıca başvuracak biri varsa yüksek diye beni ilk sıraya yazın 🙂

• ⭐⭐

kcc den email gelmesi mulakata kesin cagrilacagimiz anlaminami geliyor.Birde bu evlilik konusunu ben hala anlayamadim.Evlendikten sonra KCC ye emailmi atmaliyim ben evlendim DS-260 formumu revize etmek istiyorum diye, yoksa mulakata gitmeden konsoloslukla irtibat kurup onlara soylemem yeterlimi oluyor..

• @Semihmete KCC ilk önce size gerekli evraklar ile ilgili e-mail gönderecek, eğer en kısa sürede cevaplar ve onay alırsanız mülakata çağrılacaksınız demektir. 2. sorunuzla da ilgili, eğer evlendikten sonra hala KCC'den dökümanlar ile ilgili e-mail almadıysanız formu açtrın. Ama e-mail aldınız ve onaylandı ise mülakat maili aldıktan sonra Ankra Konsolosluğu ile iletişime geçip eşiniz ekleyebilirsiniz.

• @omertug tamamdir tesekkur ettim, başvurur muyum bilmiyorum ama öğrenmekte fayda var😅

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar, lottery e basvururken farklı bir email adresi kullandım. Ds 260 formunu doldurken farklı bir mail yazdım. Bu durum sıkıntı oluşturur mu ? Düzeltmelimiyim formu gönderdim artık kkc ye mail atmam mı gerekir duzeltilmesi gerekiyorsa nasıl düzeltebilirim ? @crazycells yardımcı olabilirseniz sevinirim

• @Bugra35, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhabalar, lottery e basvururken farklı bir email adresi kullandım. Ds 260 formunu doldurken farklı bir mail yazdım. Bu durum sıkıntı oluşturur mu ? Düzeltmelimiyim formu gönderdim artık kkc ye mail atmam mı gerekir duzeltilmesi getekiyorsa nasıl düzeltebilirim ?
    Bir de rica etsem herkesin adının ve formu doldurup gönderdiği tarihleri belirten formu doldurmam için banada iletirmisiniz ? Çok teşekkürler

Eger ikisine de erisiminiz varsa sorun olmaz.

• @Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

kcc den email gelmesi mulakata kesin cagrilacagimiz anlaminami geliyor.Birde bu evlilik konusunu ben hala anlayamadim.Evlendikten sonra KCC ye emailmi atmaliyim ben evlendim DS-260 formumu revize etmek istiyorum diye, yoksa mulakata gitmeden konsoloslukla irtibat kurup onlara soylemem yeterlimi oluyor..

KCC'den farkli emailler alabilirsiniz. Bir mulakat tarihi verildiginde buna dair bir email alacaksiniz, bu email disinda hicbir email size bir mulakat tarihini garanti etmeyecek.

Evlendiniz mi? Yakin zamanda evlenmeyi mi dusunuyorsunuz?

• Arkadaşlar ds260 formunu doldururken adres bilgilerimizi edevletteki ikametgah dökümüne gore mi yapalım çünkü benim edevletteki dökümden daha farklı adres yerlerim tarihlerim hepsi

Bir de bedelli askerlik yaptim mayıs 2019 da 11. Komanda tugayinda onu türkçe mi doldurayim tankçı olarak yaptım ben bunları mi yazmalıyım komando tugayı falan türkçe şekilde

• @tugbafurkan, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar ds260 formunu doldururken adres bilgilerimizi edevletteki ikametgah dökümüne gore mi yapalım çünkü benim edevletteki dökümden daha farklı adres yerlerim tarihlerim hepsi

Bir de bedelli askerlik yaptim mayıs 2019 da 11. Komanda tugayinda onu türkçe mi doldurayim tankçı olarak yaptım ben bunları mi yazmalıyım komando tugayı falan türkçe şekilde

Hayır, sadece gerçekten yaşadığınız adresleri gerçekte olduğu gibi yazın. Resmi kayıtlarda ne olduğunun önemi yok.

Türkçe yazabilirsiniz.

• ⭐⭐

@crazycells Eylul ayi icinde evlenmeyi dusunuyoruz.

• ⭐⭐

@cancakicitr tesekkur ederim.

• @Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells Eylul ayi icinde evlenmeyi dusunuyoruz.

Evlendikten sonra, KCC'ye email gondererek esinizi dosyaniza ekleyebilirsiniz. Mumkun oldugu kadar hizli bir sekilde formu guncelleyip, doldurup gondermenizi tavsiye ederim.

• Merhaba
    DV2020 de 20 bin de yim ds260 formunu da doldurup yollayalı 45 gün oldu hala bir cevap yok ne kadar zamanda cevap gelir ve bir sonraki aşamaya geçerim

• @EDM bu sayfanın başında ki bilgileri okursanız süreci daha rahat takip edebilirsiniz. Tebrikler...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@EDM, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba
    DV2020 de 20 bin de yim ds260 formunu da doldurup yollayalı 45 gün oldu hala bir cevap yok ne kadar zamanda cevap gelir ve bir sonraki aşamaya geçerim

Nasil bir cevap bekliyorsunuz? DV2020 sureci henuz baslamadi...

• Herkese selamlar,
    Sayın @crazycells size bir sorum olacaktı. Ben ds260 formunu doldurdum ve annemin kızlık soyadını yanlış yazdığımı farkettim. Forumu takip ediyorum genellikle yapılan yanlışlıklarla ilgili mail atın önerisi gelmiş. Forumda benimle aynı hatayı yapmış birisi daha var hatta ama benim sorum şu şekilde,
    Mail atınca formu yeniden mi açacaklar yoksa onlar mı cevabımı düzeltecek?
    Mail atmayıp Konsoloslukla çözmeye çalışsam, KCC’den istenen belgeleri gönderdiğimde yaptığım yanlış anlaşılır bu sorun çıkarır mı?
    Lütfen sorularımı mazur görün. Bu konuda heyecanlıyım ve korkuyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• Ben online formu mayis ayinda doldurdum ama hic bakmadim,cunku eylule kadar hicbirsey yappilmayacagini soylendi bana

• @mdelgado isterseniz formu açtırıp kendiniz düzeltebilirsiniz, isterseniz mülakat esnasında değiştirebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k